Line of Duty's balaclava -mann avmasket som undercover -kobber i sensasjonell vri

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Line of Duty sin beryktede balaclava -mann ble avmasket som en undercover politibetjent(Bilde: BBC)



britney spears sammenbrudd

Line of Duty -seerne har blitt sløvt etter at den beryktede balaclava -mannen ble avmasket som et undercover -kobber i en oppsiktsvekkende vri.



Identiteten til balaclava-mannen har fått fansen til å gjette helt siden han dukket opp for å skape kaos i sesong fire, og angrep Steve Arnott ondskapsfullt og engasjerte seg i drap, bortførelser og tildekkinger.



Den maskerte mannen, som ble antatt å være en av mange kriminelle kjeltringer, ble senere avslørt i et CCTV -bilde som viste den anerkjente skuespilleren Stephen Graham i rollen som skurken John Corbett.

Han ble en stor del av showet i kveld da serie fem startet med Corbetts gjeng som brutalt myrdet tre politifolk for å stjele en massiv mengde narkotika.

ray x-faktor

Som leder for gjengen ble han sett inngåelse av en avtale med en narkotikaherre for å selge halve lasten og sa rett ut til ham: 'Vi står foran livet for å ha drept tre kobber'.



Gangland -kjeltring John Corbett er faktisk en undercover detektiv (Bilde: BBC)

Han har vært involvert i noen grusomme forbrytelser, inkludert drap på tre politifolk (Bilde: BBC)



Etter at WPC Maneet Bindra ble involvert i handlingen, ble Corbett kidnappet og deretter gitt ordre om at hun skulle kastes etter at han fant en feilenhet på telefonen hennes.

Så det kom som en STOR overraskelse for seerne på slutten av episoden da han ble bekreftet å være en undercover politibetjent.

AC-12 ble endelig peket på om en utbredt undercover-operasjon som ble ledet av detektivsersjant John Corbett, med bildet hans og politifilen som ble blinket opp på skjermen for å la seerne ikke være i tvil om at showets mest hatede skurk faktisk er en god fyr .

laureline garcia bertaux

Fansen må imidlertid vente og se om han virkelig er en god fyr, eller om tilbringe så lang tid undercover har gjort ham dårlig.

Det er ennå ikke kjent om han faktisk er en god fyr eller om han har blitt dårlig (Bilde: BBC)

Han blir spilt av den anerkjente skuespilleren Stephen Graham (Bilde: BBC/World Productions)

hvem er emma bunton partner

Mens seerne ble sjokkert over avsløringen, gikk de i grus over det fryktelige drapet på Maneet Bindra på slutten av episoden.

Det ble vist at kjeltringer skar halsen hennes i en grafisk og blodig sekvens som igjen kan føles kvalm.

Imidlertid påpekte mange at hvis Corbett virkelig er en god undercover -politimann, er det usannsynlig at han har beordret drap på en kollega - mange antydet at han kunne ha forfalsket drapet og spart Bindra.

Line of Duty kommer tilbake på søndager klokken 21.00 på BBC1.

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Se Også: