The Virgin Trains hack som kan gi deg en returbillett for halve prisen - hvordan det fungerer

Virgin Trains

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hyppig reisende? Sett en billett for mindre hele året med dette trikset - men du må være rask(Bilde: Birmingham Post)



Virgin Trains er kjent for sin superrask service, men det er en luksus som ikke kommer billig.



Operatøren spesialiserer seg på langdistanse reise på vestkysten hovedlinje fra London Euston-terminalen og forbinder seks britiske byer; London, Birmingham, Manchester, Liverpool, Glasgow og Edinburgh med hverandre.



Men som mange reisende vil vite, koster premiumtjenesten en pris, med enveis når som helst til Manchester med et øye på 169 pund alene-en pris som stiger igjen i januar.

For å gjøre ting verre kan du ikke bruke jernbanekort på Virgin's billettider - noe som betyr at den eneste måten å spare er å planlegge på forhånd.

Heldigvis har vi avdekket noen hemmeligheter for å hjelpe deg med å kjøpe billetter for mye billigere.



Les mer

Billige reiser med tog og busser
Slik sparer du på buss- og togreiser Virgin Trains bestiller hemmeligheter Billige togpriser Railcard hack du trenger å vite

Slik får du 70% rabatt - selv på siste minutt -reiser

Eksperter sier at en av de beste måtene å spare på togpriser er å bestille på forhånd - opptil fire uker - for de billigste prisene.



Men vi har funnet et triks fra Virgin Trains som kan spare deg kilo på reisen din, selv om du bestiller en time før du reiser.

Hvordan det fungerer

Gå til & apos; Billige togbilletter & apos; side på Virgin Trains nettsted.

Dette vil lede deg til sin & apos; beste billettfinner & apos; delen, hvor du finner de laveste prisene i opptil syv dager (rundt den valgte datoen), samt de billigste setene og laveste priser etter tidsluke. Skriv inn reisen din og trykk gå for å se resultatene.

En standard tur / retur-billett fra London Euston til Birmingham New Street koster rundt £ 55 per person når du bestiller på dagen.

Bestill imidlertid 24 timer eller mer før du reiser, og du kan få en billett for så lite som £ 11 hver vei i stedet.

Det er en automatisk besparelse på minst £ 33, men husk at det er førstemann til mølla som gjelder, så du må være rask.

Hvordan få penger av opptil 10 minutter før du reiser

I fjor introduserte Rail Delivery Group (RDG) nye retningslinjer for tusenvis av passasjerer. Den slo fast at forbrukere nå må kunne kjøpe & forskudd & apos; togbilletter opptil 10 minutter før avgang.

Reglene - som strekker seg over åtte nettverk - inkludert Virgin Trains & apos; øst- og vestkysten -franchiser, sammen med CrossCountry og Northern, betyr at selv om du overlater bestillingen til veldig siste minutt - du har fortsatt en sjanse til å gjøre et kupp.

Det gir billettene som ikke allerede er utsolgt.

Det kommer etter flere måneder med lobbyvirksomhet fra kampanjer over 'rip off' togpriser som en Commons -rapport i fjor beskrev som 'urettferdig, kompleks og mangel på åpenhet'.

meningsmåling

Hvor langt fremover kjøper du togbillettene dine?

1000+ STEMMER SÅ LANGT

På dagenNoen dager førSå snart de er tilgjengeligeUker før

I tillegg til å kunne handle billigere priser helt til siste minutt, betyr de nye reglene at du nå også kan kjøpe dem på stasjonen, noe som er et gjennombrudd for kampanjer.

man utd vs man byvennlig

Virgin Trains sa at endringene kan spare kunder for 15,5 millioner pund i året.

Kort sagt betyr det at passasjerer kan bestille & apos; forhånds & apos; priser helt til siste minutt, forutsatt at de ikke alle er utsolgt ennå. Du vil finne disse prisene her eller gjennom denne nasjonale jernbaneforbindelsen .

Les mer

Supersparernes hemmeligheter
Jeg betalte bare 29 p for en hummermiddag Tenåring kutter mammas shoppingregning i HALV Hvordan lage ditt eget treningsstudio GRATIS Hvordan snu løs veksling til £ 600

Spar 1/3 med jernbanekortrabatten

Hvis du eier et jernbanekort og reiser utenom topp, kan du bruke rabatten for å spare enda mer på din Virgin Trains-reise.

Et jernbanekort kan gi deg en tredjedel av prisen - og er gyldig for alle mellom 16-25 år, over 60, funksjonshemmede eller med en familie (rabatter bare hvis du reiser med minst ett barn).

For flere tips og triks om hvordan du sparer på togpriser, se vår guide til billige togbilletter.

For tips om hvordan du sparer på East Midlands-tog, og for å lese alt om deres 7-dagers salg, klikk her.

Railcards forklart

Jernbanekort gir reisende en tredjedel av sine reiser hele året. Alle kan kjøpe en, forutsatt at du faller inn i en av de nødvendige aldersgruppene. Du kan bruke dem på både førsteklasses og standardpriser.

Kunder kan velge å kjøpe et ett- eller treårskort, prisene starter på £ 30. Alternativene inkluderer:

  • Two Together Railcard: Få en tredje rabatt for to reisende.

  • 16-25 Railcard: For de i alderen 16-25 eller 26 år eller eldre og i full utdannelse.

  • Seniorkort: For de som er 60 år eller eldre - kan du også få et treårskort for £ 70.

  • Family & Friends Railcard: En tredjedel av voksenpriser og 60% rabatt på barnepriser over hele landet.

  • Network Railcard: En tredjedel av reiser for alle (over 16) i Nettverkskortområde - her er hvordan .

  • Jobcentre Plus Travel Discount Card-gratis-50% rabatt på billetter til de arbeidsledige som krever jobbsøkere eller universell kreditt i 3-9 måneder (18-24 åringer) eller 3-12 måneder (over 25 år)

  • Handikappedes jernbanekort: 20 pund for et år og en tredjedel av reiser for personen du reiser med døgnet rundt i Storbritannia.

    Se Også: