8 billige tog- og togbilletter som hjelper deg med å finne et kuppesete

Billige Billetter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Planlegger du en dagstur denne halvperioden?(Bilde: Getty)



Selv om det er uunngåelig med årlige prishevinger og kaos som regelmessig ødelegger transportsystemer i Storbritannia, er det flere ting du gjør for å redusere kostnadene for tog- og togreiser.



Hvis du planlegger en lang og kostbar reise over en halv periode, bestiller du på forhånd, investerer i et jernbanekort eller dele togbilletter kan alle dramatisk redusere prisen du ender opp med å betale.



Hvis du lurer på hva som er de beste alternativene for reiseplanene dine, har vi en fullstendig liste over gode måter du kan spare penger og få mest mulig ut av kollektivtransportalternativer nedenfor.

Og for alle foreldre som har et desperat behov for ideer til morsomme dager i skolepausen, kan du bla gjennom hele vår guide til de beste billige halvdagene for hele familien og hvordan du kan kjøpe billige teaterbilletter.

Billige reisehacks

1. Spar £ 15 via Trainline

Hvis du melder deg på quidco som nytt medlem og kjøpe togbilletter online via Trainline, gir cashback -siden deg en £ 15 bonus for å dekke noen eller hele kostnaden .



Tilbudet er tilgjengelig når du bruker £ 15 eller mer før midnatt 28. februar - slik kan du løse inn bonusen:

Registrer deg på Quidco.com gratis



Se etter & apos; £ 15 Trainline bonusavtale & apos; og klikk deg videre til Trainline for å kjøpe billetten din som vanlig, og pass på at du bruker £ 15 eller mer for å kvalifisere deg.

Quidco vil deretter spore bestillingen din innen syv dager og betale ut bonusen din til medlemskontoen din innen 30 dager.

2. Invester i et familie- og vennekort

Jernkort kan redusere reisekostnadene med en tredjedel - det betyr at hvis du bruker over £ 90, selv på en engangsreise, er det verdt å få en.

Familie- og vennekortet er ideelt for familier med små barn eller store grupper som reiser sammen.

Kortet gir 60% rabatt på barnepriser (for alle mellom fem og 15 år), og brukerne kan spare gjennomsnittlig £ 137 i året i tillegg til spesielle partnerrabatter på attraksjoner og arrangementer.

Det koster £ 30 for hele 12 måneder, og kundene kan kjøpe det online på www.railcard.co.uk .

Railcards forklart

Jernkort gir reisende en tredjedel av sine reiser hele året. Alle kan kjøpe en, forutsatt at du faller inn i en av de nødvendige aldersgruppene. Du kan bruke dem på både førsteklasses og standardpriser.

Kunder kan velge å kjøpe et ett- eller treårskort, prisene starter på £ 30. Alternativene inkluderer:

  • Two Together Railcard: Få en tredje rabatt for to reisende.

  • 16-25 Railcard: For de i alderen 16-25 eller 26 år eller eldre og i full utdannelse.

  • Seniorkort: For de som er 60 år eller eldre - kan du også få et treårskort for £ 70.

  • Family & Friends Railcard: En tredjedel av voksenpriser og 60% rabatt på barnepriser over hele landet.

  • Network Railcard: En tredjedel av reiser for alle (over 16) i Nettverkskortområde - her er hvordan .

  • Jobcentre Plus Travel Discount Card-gratis-50% rabatt på billetter til de arbeidsledige som krever jobbsøkere eller universell kreditt i 3-9 måneder (18-24 åringer) eller 3-12 måneder (over 25 år)

  • Handikappedes jernbanekort: 20 pund for et år og en tredjedel av reiser for personen du reiser med døgnet rundt i Storbritannia.

3. Kjøp £ 1 trenerseter

Hvis du har tid på hendene og leter etter utrolig billige reiser, bør kjøpsjegere gå til Megabus eller National Express .

Begge tilbyr ofte £ 1 seter og dekker de samme rutene, så husk å sammenligne priser mellom de to.

National Express tilbyr en lavprisfinnerverktøy hvor reisende kan hente en av tusenvis av £ 5 enveisbilletter til populære reisemål i Storbritannia. Men bestillere bør merke seg at National Express belaster et obligatorisk £ 1 bestillingsgebyr på alle bestillinger, og disse forhåndsbillettene refunderes ikke.

4. Halv pris Transpennine Express studentbilletter

Jernbanenettet Transpennine Express slipper billettene sine opptil 12 uker i forveien, og de sier at disse billettene i utgangspunktet lanseres med 30% av den daglige kostnaden.

Studenter kan øke denne besparelsen til halv pris når de bruker rabattkoden TPESTUDENT online på www.tpexpress.co.uk eller via TPExpress -app . De vil også frafalle bestillingsgebyret - så du trenger ikke betale ekstra for å bestille online.

For å løse det inn må du ha et gyldig 16-25 jernbanekort, og eventuelle kjøpte billetter refunderes ikke.

Store grupper kan få hele 20% rabatt (Bilde: EPA)

5. Spar 20% Virgin Train -gruppebilletter

Hvis du er den utpekte bestilleren & apos; for en gruppe på 3-9 personer, kan du spare opptil 20% rabatt på utvalgte forhåndspriser gjennom Virgin Trains .

Jernkort er ikke gyldige på denne avtalen - men ettersom det ikke er sannsynlig at alle vil ha et kort, kan sparingen fungere enda bedre.

Bestill reisen din på Virgin Trains -billetttilbudsside her , for å se spesialrabatterte forhåndspriser for gruppen din.

  1. Gruppe-e rabatt er bare tilgjengelig på forhåndsbilletter kjøpt online på Virgintrains.co.uk/tickets-offers/group-travel .

  2. Seter må bestilles innen 23:59 en dag før reise og er avhengig av tilgjengelighet.

  3. En rabatt på 20% på utvalgte forhåndspriser gjelder for alle voksne og barnepassasjerer.

6. Kjøp på forhånd for å spare 43% rabatt

Trainline hevder at det kan spare kunder opptil 43% på billettpriser på landsbasis, hvis de bestilles opptil 12 uker for tidlig. Dette tilbudet strekker seg til raske tog som kjører til Storbritannias største byer - Birmingham, Manchester Liverpool, Sheffield, Leeds og Edinburgh når du bruker beste verktøy for å finne billetter på nettet .

Billetter kan hentes gratis fra en lokal stasjon to timer etter kjøpet. Du må bare huske å ta med deg betalingskortet og bestillingsreferansen. Mobilbilletter via smarttelefonappen eller utskrift av dine egne billetter er også gratis.

£ 2-priser hvis du reiser med barn utenom topp på Southern Rail (Bilde: E +)

7. £ 2 off-peak barn & apos; billetter på Southern Railway

Hvis du må reise på Southern Rail (vi føler smerten din!), Men det er noen få fordeler med å bruke den dysfunksjonelle jernbaneoperatøren.

Hvis du er en forelder og reiser med opptil fire barn i alderen mellom fem og 15 år, vil du belastes kun £ 2 per enveis tur i lavtid.

Kampanjen er tilgjengelig på reiser på tvers av alle sørlige ruter, forutsatt at reisen din begynner eller slutter utenfor London soner 1-9 , men bare London-baserte reiser mellom sonene 1-9 er ikke gyldige. De rabatterte billettene kan kjøpes online, i en billettautomat eller i billettkontoret.

8. East Midlands Trains - beste priser fra £ 15

East Midlands -tog & apos; Best Fare & apos; finnerverktøy kan du kjøpe en billig forhåndsbillett til London, Skegness, Norwich, Peterborough Nottingham og Liverpool hele året - men du må bestille 12 uker for tidlig.

East Midland Trains opererer i hele England - med fem raske tog som reiser til og fra London Kings Cross hver time syv dager i uken.

Ta en titt på regionale tjenester nedenfor, for å bestille nå, besøk den offisielle East Midlands Trains nettsted her .

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, noe som betyr at vi kan motta provisjon for salg av produkter eller tjenester vi skriver om. Denne artikkelen ble skrevet helt uavhengig, se flere detaljer her.

dillian whyte kamptid

Les mer

Billige reiser med tog og busser
Slik sparer du på buss og tog Virgin Trains bestiller hemmeligheter Billige togpriser Railcard hack du trenger å vite

Se Også: