Derby 1-2 Manchester United RECAP: Chong og Pellistri-mål forsegler seier før sesongen

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Overføringsoppdatering: Man Utd 'godtar personlige vilkår' med Varane

Viktige hendelser

Manchester United startet forberedelsene før sesongen med en vennlig seier over Derby County på Pride Park

Ole Gunnar Solskjær menn vant en 2-1 seier over mesterskapssiden, ledet av Red Devils & apos; ikonet Wayne Rooney.

Tahith Chong, som har sluttet seg til Birmingham City på lån, scoret et godt tatt mål i første omgang for å gi United ledelsen.

Og Uruguays Facundo Pellistri doblet fordelen tidlig i andre periode, etter at Solskjær hadde hatt ni endringer i pausen.

Colin Kazim-Richards reduserte restansen, før Jesse Lingard raslet tverrliggeren sent, da United tok seieren.

Derby: Roos, Byrne, Jagielka, Davies, Buchanan, Bird, Shinnie, Aluko, Lawrence, Morrison, Baldock

Man Utd: Heaton, Mata, Greenwood, Wan-Bissaka, Williams, Levitt, Elanga, Garner, Tuanzebe, Mengi, Chong

14: 49KEY EVENT

Heltid-Derby 1-2 Man United

Det avsluttes med seier til United, men Derby presset dem hardt.

Ole Gunnar Solskjær vil være fornøyd med treningen for spillerne sine, med noen oppmuntrende prestasjoner fra ungdommene sine.

Når det gjelder Derby, vil de ta mye oppmuntring fra oppvisningen mot en av Premier League sine store gutter.

man utd nike avtale

Derbys kampanje starter 7. august med en hjemmekamp mot Huddersfield. Når det gjelder Unied, begynner de Premier League -sesongen en uke senere, hjemme til Leeds.

14:43 Ricky Charlesworth

Siste fem minutter

United holder ballen mens de ser ut for å se seieren.

Ikke utelukk Derby. hei har sett skarpt ut hele dagen og vil uten tvil jage en moralforsterkende utligning.

14:39 Ricky Charlesworth

Hjørne

Værene bryter raskt og Kazim-Richards & apos; senteret er på vei bak for et hjørnespark.

Hjemmefansen prøver å brøle laget sitt til en utligning.

14:37 Ricky Charlesworth

Og her er Derbys mål

Tegn på en høy omsetningsavlytting fra Derby og en kvalitetsfinish fra Kazim-Richards #mufc pic.twitter.com/WCswgEoHOZ

Bar!

Jesse Lingard gir et skudd av tverrliggeren med Marshall godt slått.

Det åpner fint på vei inn i de siste 15 minuttene.

14:29 Ricky Charlesworth

Lukk!

Derby prøver virkelig på det, og Isaac Hutchinson går tett på med en spenning som flyr like forbi et innlegg.

Mer om målet

Kazim-Richards ble oppfordret til å skyte av mengden, og han forpliktet til å la rive fra rundt 30 meter ut med et skudd som fløy forbi Lee Grant.

Derby endrer seg

County bringer med seg en mengde spillere, inkludert Skottlands keeper David Marshall.

14: 17NØKKELHENDELSE

MÅL

2-0 til gjestene og et godt gjennomført mål var det også.

Facundo Pellistri runder keeperen og tapper inn etter et herlig lagspill.

14:12 Ricky Charlesworth

Endringer påvirker flyt

Flyten av Uniteds spill har utvilsomt blitt påvirket av så mange endringer.

Bare deres to senterhalvdeler har holdt seg på banen etter omstarten.

14: 06 Ricky Charlesworth

Lukk!

Alex Telles & apos; frispark avvises bak for et hjørnespark da United ser ut til å komme raskt i gang med andre omgang.

14:02 Ricky Charlesworth

Tilbake i gang

Lee Grant, tidligere i Derby, er på plass i stedet for Heaton som en av ni endringer for United.

Colin Kazim-Richards er på for vertene.

13: 55Ricky Charlesworth

Mange endringer

Som forventet har det blitt gjort et bytte av substitutter.

De som Jesse Lingard, Andreas Pereira og Nemanja Matic er alle på for United.

13:48 Ricky Charlesworth

Pause

United ledet 1-0 til pause takket være Tahith Chongs mål.

Forvent mange endringer i andre omgang.

13:45 Ricky Charlesworth

Greenwood går tett

Et elendig løp avsluttes med at Mason Greenwood ser et skudd avviket.

Det er den første virkelige virkningen som spissen har gjort i dag.

13:40 Ricky Charlesworth

Lagre!

Tom Heaton gjør en glimrende redning for å holde en Derby -spiller bare noen få år unna, etter at Curis Davies & apos; knock-down header.

Avgjørende målvakt fra debutanten

13:36 Ricky Charlesworth

United holder ryddig besittelse

Rams sliter med å få tak i ballen, med United som sjefbesittelse.

Det er en tålmodighetstest for Championship -siden.

13:33 Ricky Charlesworth

Sjanse!

Tom Lawrence nikker over etter at ballen satte seg pent for ham fra et senter.

Halvparten av omgangen

Drinker bryter. Og velfortjent er det også i denne heatet.

13: 20NØKKELHENDELSE

MÅL

Tahith Chong skyter hjem ved det andre forsøket etter at Kelle Roos famlet sin første innsats.

1-0 United

13:13 Ricky Charlesworth

Derby øker ante

Vertene har hatt noen få hjørnespark og truet kort, men Tom Heaton var lik en tøff innsats.

Oppmuntrende for vertene.

13: 07Ricky Charlesworth

Man United -fans med god stemme

Det er en god vokal tilstedeværelse for bortelaget, og teamet deres nyter mye av ballen i begynnelsen.

13: 03 Ricky Charlesworth

Første forsøk

En rask start av Derby og rettssakeren Sam Baldock treffer et skudd som blir avvist til hjørnespark.

13:01 Ricky Charlesworth