I'm A Celebrity 2019 startdato bekreftet - og det er mindre enn 3 uker igjen

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Startdatoen for I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out Of Here! 2019 er bekreftet.



Den splitter nye serien starter søndag 17. november på ITV.



Det vil inneholde en ennå ubekreftet line-up av kjendiser store og små, presentert av Ant McPartlin og Declan Donnelly.



Good Morning Britain-verten Kate Garraway, Coronation Street & rsquo; s Andrew Whyment og eks-EastEnders-stjernen Jacqueline Jossa er alle blant de store navnene som sies å ha meldt seg på i år.

Ant and Dec gjenforenes for IAC 2019 (Bilde: GoffPhotos.com)

I & apos; m A Celebrity er tilbake!



Det kommer etter at Autumnwatch -programlederen Chris Packham ba Ant and Dec om å avlive Bushtucker -forsøkene i år på grunn av påstander om grusomhet overfor de involverte dyrene og insektene.

'Når jeg ser dem bli skadet eller drept for underholdning, lurer jeg på om vi ikke er i middelalderen. Det er ikke annerledes enn et sirkus, du vet, og vi har blitt kvitt sirkusene våre med ville dyr, 'insisterte Chris.



I 2014 skrev han et åpent brev til vertene Ant McPartlin og Dec Donnelly, og ba dem slutte å 'undergrave respekten for livet'.

Des er frosset over i traileren for neste måned er I & apos; a A Celebrity (Bilde: ITV)

Han og Ant vil fronte showet igjen for første gang siden 2017 (Bilde: ITV)

'Jeg har aldri møtt Ant og Des, men hvis jeg gjorde det, ville jeg chatte om det,' fortsatte han.

'Folk tjener mye penger på dette, men folk tjente mye penger på barnearbeid og slaveri andre ubehagelige ting, og det fortsatte ikke da de innså at de tok feil.'

En talsmann for ITV sa: 'I & apos; m A Celebrity overholder alle nasjonale og regionale lover om bruk av insekter, dyr og reptiler.'

Imens er jeg en kjendis: Extra Camp-vert Emily Atack har avslørt at hun har 'trent' hvilke stjerner som vil være i årets oppstilling.

Den tidligere Inbetweeners -stjernen, som var i hovedleiren i fjor sammen med King of the Jungle Harry Redknapp, sa at hun var begeistret for å være på vei tilbake Down Under.

Emily Atack er vertskap for årets Extra Camp spinoff i år (Bilde: PA)

'Jeg er så spent på å dra tilbake et sted som nettopp forandret livet mitt,' fortalte hun Digital spion ved årets Pride Of Britain Awards.

'Jeg kan ikke vente. Det stedet for meg, jeg har bare den beste forbindelsen, og jeg kan ikke vente. Jeg hadde blitt hjerteknust hvis jeg ikke hadde noe å gjøre med det i år. Jeg hadde vært så sjalu å se alle gå inn.

'Det kunne ikke blitt bedre enn det. Jeg var den heldigste personen i verden som har det jeg hadde. Jeg håper virkelig at menneskene som går inn i år er like glade som jeg var som det gjør opplevelsen. '

Hun fortsatte: 'Jeg kunne umulig si. Jeg kjenner et par, men jeg har ikke fått noe bekreftet for meg, men jeg har klart ting fordi jeg er flink. Jeg kan ikke si [hvem jeg vil gå inn] for da tror du det er et hint.

'Hvis det var noen i verden, få Bradley Cooper i de små buksene i dusjen. Drømmemann. '

*I & apos; m A Celebrity kommer tilbake søndag 17. november klokken 21.00 på ITV

Se Også: