Victoria og David Beckham 'skal skilles etter lockdown mens Miami -flyttet truer'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Victoria Beckham skal angivelig bli i Storbritannia med barna når mannen hennes David flytter til Miami for å fortsette arbeidet med fotballaget sitt(Bilde: Instagram)



Victoria og David Beckham skal angivelig bli skilt etter lockdown mens han går videre med planer om å flytte til Miami.



Den tidligere sportsstjernen, 45, har opprettet sitt eget fotballag i byen, Inter Miami CF, og ønsker å være tilgjengelig for å ta ansvaret.



vinner av storebror 2013

Imidlertid skal Victoria (46) ha bestemt seg for at hun skal bli igjen i Storbritannia, slik at barna kan fortsette utdannelsen uten forstyrrelser.

Både Cruz, 15 og Romeo, 17, har viktige eksamener som kommer, og foreldrene deres vil sørge for at de ikke blir kastet av sporet.

En kilde fortalte Tettere magasinet: 'Guttene er på et avgjørende stadium på skolen med Cuz som studerer for GSCE-er og Romeo for A-nivåer, så hun vil ikke forstyrre utdannelsen deres.'



Victoria og David Beckham har tilbrakt lockdown på landstedet sitt (Bilde: DavidBeckham/Instagram)

Insideren la til at Victoria er trist over at lockdown -en tar slutt, ettersom hun faktisk likte å kunne tilbringe mer tid med David og barna hjemme i Cotswolds.



alesha britain har talent

De la til: 'Nå begynner lockouten å lette, hun er opprørt over tanken på denne trøstende boblen hun har vært i de siste ukene, med David ved sin side 24/7, som tar slutt.'

Paret har blitt tilstoppet på landet sitt sammen med Cruz og Romeo og yngre søster Harper, åtte.

De har kost seg hjemme i Cotswolds sammen med sine tre yngste barn (Bilde: Andrew Lloyd / SplashNews.com)

David og Harper har tilbrakt mye kvalitetstid sammen (Bilde: Instagram)

Eldre bror Brooklyn forblir i USA hvor han ble strandet etter regler for lockdown.

Han har isolert seg med modellkjæresten Nicole Peltz.

christian ronaldo hugo også

Familien hjemme har dokumentert sin tid i lockdown, delt bilder av sykkelturer gjennom landet og moro i den enorme hagen.

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

De har også gledet seg over slap-up middager da David nylig ble oppdaget å ta en rundtur på 28 kilometer for å hente fisk og chips.

Imidlertid har David også laget mat selv og planlegger til og med å planlegge en Netflix -serie for å vise frem sine kulinariske talenter.

Se Også: