Conor McGregors nettoverdi som UFC -stjerne feirer whiskysalg på 600 millioner dollar

Andre Idretter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Conor McGregor kjemper kanskje for å redde kampens fremtid - men forretningsmulighetene ser bedre ut enn noensinne.



Irleren forbereder for tiden sin make-or-break-trilogikamp med Dustin Poirier i juli-en kamp han må vinne for å gjenopplive sine dvelende tittelhåp.



Men mens han legger inn de harde verftene på treningsstudioet, blomstrer hans Proper Twelve -whisky etter at McGregor og hans partnere solgte en eierandel i selskapet for 600 millioner dollar.



molly mae hair extensions

Den tovektede verdensmesteren er ikke lenger majoritetsaksjonær, men vil dele den ni-sifrede summen med sin agent Audie Attar og deres partner Ken Austin.

Og McGregor la ut på sosiale medier: 'På knappe tre år gikk vi fra en drøm til den største irske whiskyen i verden!

Conor McGregor har solgt sin majoritetsandel i whiskyvirksomheten

Conor McGregor har solgt sin majoritetsandel i whiskyvirksomheten (Bilde: Twitter/Conor McGregor)



'Et STORT skritt for riktig nr. Tolv i dag mens vi nå går videre til neste fase av selskapets historie!

hvordan tjene £10000 uk

'Takk til mine irske whiskyfans over hele verden! Proper Twelve er babyen min for livet, og jeg varmer bare opp fatene her!



'Det jeg har i vente for dere alle, vil ikke bare ta Proper Twelve til den absolutte toppen av irsk whisky, men av alle brennevin! Neste stopp - Verdensomspennende dominans !!!

'Jeg våkner hver dag med fokus, driv og engasjement for å være best innen sport og næringsliv - og pengene følger. Aldri telle meg ut! '

Så hvor forlater det McGregors nettoverdi?

Vi etablerte tidligere denne måneden at Dubliner hadde ikke råd til å kjøpe Manchester United etter hans frekke forslag om at han kan gjøre nettopp det etter sammenbruddet i European Super League.

McGregor er utvilsomt en av de største kampsportidrettsutøverne gjennom tidene og har tjent mer penger enn noen annen fighter i UFC.

Hans inntjening i UFC er på 14,7 millioner pund-men det inkluderer ikke hans andel av pay-per-view-inntektene, noe som vil legge til ytterligere åttesifre beløp til summen.

McGregor tjente også 72 millioner pund for å kjempe mot Floyd Mayweather i bokseringen i 2017, mens hans andel av PPV antas å ha økt tallet til 100 millioner pund.

Han har også et merke utenfor sporten og tjener penger gjennom sine anbefalinger med Beats by Dre, Monster Energy, EA, Burger King og Reebok.

Og hans siste whiskyavtale vil ta sin formue fra anslagsvis 181 millioner pund til nærmere 300 millioner pund.

Ikke dårlig jobb hvis du kan få det ...

dronningen i sandringham

Se Også: