Jeg er 11 og trenger en kjæreste

Sex Og Forhold

Horoskopet Ditt For I Morgen

Jeg er en 11 år gammel jente og har nettopp begynt på ungdomsskolen. Problemet er at halvparten av jentene i året mitt har hatt lett for å få en kjæreste.



Jeg har syntes det er veldig vanskelig. Alle sier det er fordi jeg er stygg, og jeg er sjenert, så jeg gjør aldri det første trekket. Jeg ber venner om å gjøre det for meg fordi jeg er redd for å bli avvist.



Jeg vil virkelig ha en kjæreste som dem. Jeg føler meg så utelatt.



VSOME -jenter ser ut til å gjøre ting før alle andre - de er først på å sminke seg, gå på date, snuse.

Hvis du ikke er opp med dem, ikke bekymre deg. Du kommer dit - i ditt eget tempo og i din egen tid.

Jeg synes det er vanskelig å tro at halvparten av jentene i klassen din hadde en kjæreste før de forlot barneskolen. Jeg tror de begynte å beskrive ganske vanlige gutt-jente-vennskap når det gjelder kjærlighet og romantikk. Jeg vil ikke at du skal tro at noe stort og viktig har gått forbi deg, det har ikke. De spilte late spill.



Det er virkelig ekkelt å si at du ikke kunne finne en kjæreste fordi du var stygg. Jeg er sikker på at du ikke er det, og det må ha gjort vondt. Det viser hvor barnslig datingscenen var på barneskolen fordi det er litt som å si at noen har 'lurgien'.

julequiz med svar

Jeg vet at en kjæreste virker avgjørende nå, men egentlig er han ikke det. Bare legg hodet ned og fortsett med studiene. En vil komme med.



FRA av og til ber jeg Laura Husband, 13 år, om å kommentere brev fra barn og tenåringer. Her er hennes svar på dagens brev:

Jeg vil IKKE høres ut som moren din, men det er ikke så farlig hvis du ikke har en kjæreste som 11 -åring.

De fleste guttene jeg kjenner er bare interessert i fotball og de nyeste dataspillene, og det er ikke så gøy å være i nærheten. Det ser ut til at du vil at en kjæreste skal være et trofé, slik at du kan føle deg bedre med deg selv. Ved å være så desperat etter å ha en, lar du deg stå åpen for å bli dumpet av alle som tror de er Guds gave.

hvor ble soknepresten i dibley filmet

Du er ikke den rare fordi 50 prosent av jentene i året ditt er i samme posisjon.

Hvis du virkelig vil ha en kjæreste, vil det være lettere å tiltrekke seg en hvis du er hyggelig å være i nærheten. Du ville ikke ha øye med den triste, elendige fyren i klassen; gutter velger ikke slike jenter heller.

Det er greit å være sjenert, men det er en stor forskjell mellom å være sjenert og å føle seg ned for seg selv. Lær å elske og respektere deg selv, og andre vil like deg også.

Vi går på skolen for å lære, slik at vi kan gjøre noe av oss selv, så vel som å sosialisere. Få dine prioriteringer riktig. For øyeblikket vil du ha en kjæreste av feil grunner.

Du står ikke opp til en frist, ettersom gutter du liker fortsatt vil være der om noen år når de virkelig er verdt oppmerksomheten din.

Se Også: