Sangerinnen Anastacia lider av en episk funksjonsfeil i garderoben da hun vises på Strictly for andre gang i en VELDIG skrap kjole

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Sangerinnen Anastacia led av en pinlig garderobefeil og endte opp med å avsløre litt mer enn hun hadde regnet med under en energisk rutine på Strictly Come Dancing.



I & apos; m Outta Love chart-topper vises for øyeblikket på den italienske ekvivalenten Strictly and Dancing With The Stars, bare to år etter at han konkurrerte på BBC-utgaven.



Men da Anastacia ropte og shimmet seg rundt gulvet for sin salsen med høy energi, ble hun offer for et utilsiktet knicker-blits da hun kjempet for å score toppoeng.



49 år gamle Anastacias slanke klaffekjole, som allerede beitet på toppen av lårene, endte med å stige enda høyere for å blinke sine nakenfargede bukser da hun ble drevet ut i luften av pro-partner Maykel Fonts.

Anastacia konkurrerer i den italienske versjonen av showet (Bilde: WENN.com)

Sangeren blinket i buksene da hun løftet beinet under et risikabelt dansetrinn (Bilde: WENN.com)



Anastacia så ut til å ha det gøy under sin superraske salsa (Bilde: WENN.com)

Sangeren hadde forberedt seg hele uken på den vågale rutinen (Bilde: WENN.com)



Tidligere i uken hadde hun antydet at dansen ville bli tøff da hun delte et bilde av øvelsene sine til Instagram og skrev: 'Holy s ** t this dance is fast.'

Anasticia dukket opp sammen med Brendan Cole på Strictly tilbake i 2016 og ble den sjette deltakeren som stemte av det året.

Hun innrømmet senere at opplevelsen var bittersøt, & apos; sa at hun visste at reisen skulle ende, men hun ville ikke at den skulle gjøre det.

Anastacia med sin tidligere dansepartner Brendan Cole (Bilde: PA)

Anastacia og Brendan Cole etter at sangeren ble den siste kjendisen som ble kåret til BBC1s Strictly Come Dancing

Anastacia og Brendan Cole var det sjette paret som startet showet i 2016 (Bilde: BBC)

Sangeren utløste kontrovers i den første stemningsuken da hun befant seg i de to nederste, men deltok ikke i dansen fordi hun hadde revet en muskel.

Anastacia - som tidligere gjennomgikk en dobbel mastektomi etter en intens kamp med brystkreft - forklarte at hun måtte gå glipp av en dans på grunn av skade.

Når hun snakket om løse kvinner, sa hun: Det var den ene eller den andre muskelen, hvis jeg hadde revet meg, måtte jeg ha gått til en ny operasjon, og jeg har allerede gått gjennom ni for å være her og se ut som en hunn.

Se Også: