Michael Jackson eksklusiv: Blanket Jacksons surrogatmor er en meksikansk sykepleier ved navn Helena

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Surrogatmoren til Michael Jacksons syv år gamle sønn Blanket er en meksikansk sykepleier ved navn Helena.



Etter hvert som flere mennesker kommer frem for å kreve foreldreskap over kongen av pops tre barn, har NEWSAM oppdaget sannheten bak fødselen til hans yngste.



Til tross for rykter om hvem som ble far til gutten, kan vi avsløre at Jackson er hans biologiske pappa.



Blanket, ekte navn Prince Michael Jackson II, ble født 21. februar 2002 på Sharp Grossmont Hospital i La Mesa, nær San Diego i Sør -California.

Nå kan det avsløres at moren hans var en pen latino sykepleier som Jackson personlig valgte. Jacko betalte Helena en surrogatiavgift på 20 000 dollar for å få barnet sitt og overdrev henne med gaver, sjenerøse utgifter og ansatte for å passe på hennes behov.

Hennes identitet har vært hemmelig siden Blanket ble født. På fødselsattesten hans er Michael Joseph Jackson identifisert som far, men linjen for mors navn er tom.



Barnet ble unnfanget gjennom IVF. Jacko donerte sædcellen for prosedyren.

En ukjent kvinne, også valgt for genpoolen, var eggdonoren - og gjorde effektivt teppet sitt biologiske mor.



Kvinnen ble bare betalt 3.500 dollar for sitt bidrag og signerte juridiske papirer som overlot alle rettigheter til barnet. Hennes identitet er en enda større hemmelighet i Jackson -familien.

Det er usannsynlig at hun engang ble fortalt at eggene hennes var involvert i Blankets fødsel.

En nær venn av Jackson sa til NEWSAM: Michael ville ha en designer baby. Han hadde to fantastiske barn, men ville ha ett til og var ganske spesifikk på genpoolen han ønsket å benytte seg av. Jackson kontaktet IVF -spesialist Dr Lila Schmidt i begynnelsen av 2001 da Prince var tre og Paris var to.

Det har blitt hevdet at Debbie Rowe, moren til de to eldste barna, hadde medisinske komplikasjoner etter Paris 'fødsel som tvang Jacko til å lete etter en mor andre steder.

Helena var en av en rekke kvinner som ble presentert for stjernen som mulige surrogater. Han gjennomgikk flere profiler som inkluderte bilder, fullstendig bakgrunnskontroll og familiehistorie.

Jacko bestemte seg for Helena, som bodde i utkanten av San Diego den gangen, og etter å ha møtt henne var hun overbevist om at hun var perfekt.

Vennen fortalte NEWSAM: Han valgte Helena fordi hun hadde latino bakgrunn, men hun var også amerikansk statsborger og hadde ganske lys hud.

Han likte henne fordi hun var veldig attraktiv og virket stabil og intelligent. Hun var sykepleier eller medisinsk assistent, noe han også likte.

Hun var rundt 30 cm, slank, rundt 30 år gammel og hadde langt, mørkt, rett hår. Han sa at hun var strait-laced, nesten en jente ved siden av.

Det var ingen dramaer med henne. Hun visste hva hun måtte gjøre og fortsatte med det.

Til tross for Jackos nøye utvalg over surrogatmammaen, vil lite av hennes genetiske egenskaper ha blitt videreformidlet til Blanket. Dr Schmidt, som er bundet av taushetsregler, men kan snakke generelt, sa: Surrogaten er babyens bærer. Den biologiske moren er eggdonoren.

Surrogaten har ingen tilknytning til barnet. Det er ikke ungen deres. På fødselsattesten kan du si hvem du vil. Derfor ansetter du en advokat. I fødselsattesten kan det stå Donald Duck og Mikke Mus, men det er kanskje ikke noe genetisk forhold til barnet.

Mens Jacko var opptatt av at Helena skulle bli godt ivaretatt, sa vennen at han holdt avstand. Hun hadde ikke en leder eller noen form for fører som så på henne hvert trekk eller noe sånt.

Vennen la til at Helena gikk med på surrogati fordi hun trengte pengene for å sende tilbake til familien i Mexico.

mobil streik annonse jente

Hun var en nydelig person og fortalte Michael at pengene ville hjelpe familien hennes, sa vennen.

Michael ringte henne noen ganger i løpet av svangerskapet for å sikre at alt var OK.

Han hadde et bilde av Helena som han viste for nære venner. Men han diskuterte aldri om han noen gang ville fortelle Blanket om moren sin.

Dr. Maria Castillo er legen som leverte teppe og er oppført på fødselsattesten.

Hun husket at fødselen på Grossmont sykehus var en suksess, men sier at Jackson ikke var til stede.

Dr Castillo sa: Det var en advokat ved fødselen. Han tok bort babyen umiddelbart etter fødselen. Jeg visste ikke hvem babyen tilhørte da jeg fødte barnet.

Jeg ble senere fortalt av en sykepleier i Grossmont at kvinnen hadde kalt babyen prins Michael Jackson, og jeg sa wow, jeg antar at de liker rockestjernene deres. Kanskje hun liker Prince og Michael Jackson eller noe.

Det har aldri gått opp for meg at det var babyen til Michael Jackson.

Dr Schmidt la til: Michael Jackson var ikke på levering, men for å få gutten ut av sykehuset må det være en rettskjennelse på plass.

Det antas at advokaten deretter vispet babyen opp til stjernens Ranch på Neverland.

Vennen sa: Michael var begeistret. Han var så spent og sa at Blanket var en pen gutt. Han hadde sykepleiere og barnepike på ranchen for å sikre at babyen ble tatt godt vare på.

Men han var også en praktisk far og hadde ikke noe imot å skifte bleier selv.

TV -produsent Gary Pudney minner om at bare noen dager senere introduserte Jackson ham stolt for Blanket.

Pudney sa: Michael sa til meg: 'Jeg har noe å vise deg, Gary.'

Og han gikk bak på tilhengeren inn på det lille soverommet og tok frem dette lille teppet som hadde noe i seg. Og det var babyen.

Han la til at Jackson aldri fortalte ham hvem Blankets mor var, og han spurte aldri.

Blanket ble introdusert for verden i en alder av 11 måneder i Tyskland - umiddelbart midt i en mediestorm etter at superstjernefaren dinglet ham farlig over en balkongskinne på et hotell.

Gjennom årene kunne Jackson ikke holde historien rett om Helenas identitet.

Han sa til Martin Bashir i den kontroversielle 2003 -dokumentaren Living with Michael Jackson: Vi har en avtale som vi ikke kan snakke om.

Vi har en kontraktsavtale, hvem hun er og alt, slik har vi funnet ut av det.

Bashir spurte om det var noen Jackson hadde hatt et forhold, og sangeren svarte: Ja.

Men i den samme dokumentaren motsatte Jackson seg selv fullstendig, og sa. Jeg brukte en surrogatmamma, mine egne sædceller. Hun kjenner meg ikke, jeg kjenner henne ikke.

Med sin eldre bror og søster er Blanket i det minste foreløpig i varetekt hos Jacksons mor Katherine, akkurat som faren ønsket.

fiona phillips esther mcvey

Selv om Blankets surrogatmor eller eggdonoren skulle stå frem, sier juridiske eksperter at de nesten helt sikkert ikke vil ha krav på ham.

Se Også: