'Offensiv' YouTube-annonse for mobilkrigsspill Mobile Strike utestengt etter å ha vist kvinner i bikini i pluss størrelse

Internasjonale Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

A & apos; sexist & apos; YouTube-annonse for et mobilt krigsspill som inneholder kvinner i plusstørrelse i bikinier har blitt utestengt.



Mobile Strike -annonsen viste to store brystkvinner i bikinier på solsenger som spilte kampen mot hverandre.



En tredje kvinne, i en badedrakt, nærmer seg dem på smarttelefonen. Hun slår håret tilbake fra ansiktet hennes og slutter å se inn i kameraet.



I den siste scenen nærmet hun seg de to andre kvinnene og står med den ene hånden på hoften mens hun så og smilte til de to andre kvinnene som hadde slått dem i kampen.

Reklamen har nå blitt utestengt av reklamevakten for sitt 'seksuelt belastede' innhold som den mente var 'støtende og objektiviserte kvinner'.

To kvinner spiller Mobile Strike i bikiniene sine på solsenger (Bilde: Machine Zone Inc)



Machine Zone Inc benektet at annonsen var sexistisk.

Den sa: 'Intensjonen var å inneholde & apos; ekte størrelse & apos; kvinner og referanse til mytiske krigerkvinner som Amazons og & apos; Wonder Woman, & apos; som kvinnene ble sett gjøre strategiske grep i kamp mot hverandre.



'De var bekymret for at klagerens innvending var på størrelse med kvinnene som fremhevet seg fremfor hva de hadde på seg eller gjorde i annonsen.

De mistenkte at hvis kvinnene vanligvis var tynne modeller sett i annonser, var det lite sannsynlig at det hadde blitt klaget.

'De hadde bestemt seg for å vise & apos; kvinner i ekte størrelse & apos; som et nikk til deres mangfoldige spillerbase.

De sa at de hadde kjørt annonsen globalt i flere måneder, og at de ikke hadde mottatt andre klager på den.

En tredje kvinne i badedrakt nærmer seg dem (Bilde: Machine Zone Inc)

'Faktisk sa de at de hadde fått betydelig støtte fra spillerne sine for å ha med kvinner i ekte størrelse i annonsen, da de ofte var underrepresentert.'

Men Advertising Standards Authority bestemte: 'Bildene av kvinnene iført badetøy hadde ingen sammenheng med produktet som ble annonsert - en kamp -tema mobilspill -app.

'Vi bemerket også at i noen av scenene var kvinnemåten forførende eller seksuelt ladet.

'For eksempel, i en scene, ble en kvinne iført en bikini i tanga sett gå mot en solseng og kameravinkelen ble tatt nedenfra og bak, slik at mens hun gikk inn i scenen, var det bare bena og bikiniunderdelen i string. utsikt.

'Vi bemerket at en annen scene med en av kvinnene iført badedrakt ble skutt i sakte film, og det var vekt på kroppen hennes fremfor mobilspill -appen hun spilte.

Annonsen avsluttes med at den tredje kvinnen vant spillet (Bilde: Machine Zone Inc)

'En av kameravinklene ble skutt side om side som fremhevet midjen og brystet.

'Da hun nærmet seg kameraet, slo hun håret tilbake, stoppet og så forførende inn i kameraet.

'Vi bemerket at annonsen inneholdt modeller i pluss størrelse, men vi vurderte at dette var irrelevant.

'Av disse grunnene trodde vi at annonsen objektiverte kvinner og derfor var støtende.

'Annonsen må ikke vises igjen i sin nåværende form. Vi fortalte Machine Zone Inc å sikre at annonsene i fremtiden ikke objektiverer kvinner og forårsaker krenkelser. '

Se Også: