Cheryls dramatiske forvandling mens ansiktet hennes ser enda mer annerledes ut

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Cheryl Cole har hatt en annen dramatisk transformasjon på seks måneder da hun gikk yngre og friskere ut enn noensinne.



Moren til en, hvis popkarriere -comeback sent i fjor ble noe av en katastrofe, dukket opp utenfor Heathrow flyplass denne uken med det gamle ansiktet tilbake.



barbara windsor og scott mitchell

Cheryl - som har gått tilbake til etternavnet Tweedy etter at hun ble skilt fra Liam Payne i fjor - reemerged i november med sin comeback -singel Love Made Me Do It, men fansen var mer fanget av hennes nye utseende.



Hun hadde fyldigere lepper, fyldigere kinn og en merkelig frossen panne, og fikk fansen til å spørre hvilken plastisk kirurgi hun hadde gjort.

Cheryl sjokkerte fansen med sitt comeback -utseende i november i fjor (Bilde: @CherylDailyDose/Twitter)

Men hun er tilbake til å se mye mer naturlig ut denne uken (Bilde: SplashNews.com)



Men Cheryl nektet å la seg trekke på spekulasjonene, og insisterte i stedet på at ansiktet hennes skiftet var et resultat av en & posefall & apos; og morskap.

'Hele kroppen min, til og med ansiktet mitt, alt har forandret seg siden Bear ble født. Men jeg føler at jeg er bedre enn den jeg var. Jeg bryr meg ikke om hvordan kroppen min ser ut i så måte. Jeg er ikke besatt av det, sa hun The Sunday Times Style magazine .



'Jeg skapte et liv! Jeg er overrasket over meg selv. Og jeg er snillere mot meg selv på grunn av det. Jeg fokuserer mindre på usikkerheten min fordi de er så mye mindre relevante. '

Sangeren hadde frosne funksjoner for bare seks måneder siden (Bilde: PA)

Hennes Love Made Me Do It -video fikk alle til å snakke - på grunn av hennes endrede utseende (Bilde: YouTube/ CherylVEVO)

Men i en sjelden opptreden i London denne uken - ledsaget av mamma Joan - syntes ansiktet til Cheryl å være tilbake til det normale og stille spørsmål om hun brukte fyllstoffer som nå enten er fjernet eller oppløst naturlig.

Hun så sløv ut da hun tok seg ut av sin private bil på flyplassen, med det lange, brunette håret som blåste i vinden.

Borte var det frosne og ubehagelige uttrykket, og Cheryl så mye mer naturlig ut og levde sitt gamle jeg fra hennes Girls Aloud -dager.

Cheryls funksjoner ser mye mer naturlige ut nå (Bilde: SplashNews.com)

siste dag for å legge ut julekort 2017
Cheryl Cole sett i BBC Maida Vale Studios 14. desember 2012 i London, England

Hun er tilbake for å ligne sitt gamle jeg (bildet her i desember 2012) (Bilde: FilmMagic)

Hun og Joan reiser ut for en sjelden ferie sammen, antagelig sammen med sin to år gamle sønn Bear mens Liam for tiden fester i Coachella.

De hilste på flyplassen av en dyktig medarbeider, som sto ved Cheryls side da bagasjen hennes ble losset ut av bilen.

Hun var uformelt kledd for flyturen i svarte bukser og en hvit jakke med trekvart ermer.

Cheryl ble nylig fjernet fra sitt mangeårige partnerskap med L & apos; e og har tatt til å plugge sitt eget Easilocks -sortiment på Instagram.

Les mer

Cheryls comeback i 2018
Cheryls nettverk avslørte post L & Oos Blandede reaksjoner på Cheryls Norton -sett Har Chezza fått gjort leppene? Cowell trodde Chezza & apos; døde & apos; på X Factor

Se Også: