Typer edderkopper som kommer inn i hjemmet ditt - og hvilke som kan bite

Familie

Horoskopet Ditt For I Morgen

Du kjenner øvelsen, du hører den hvert år rundt denne tiden-nettene trekker inn, bladene faller og det er en tilbake til skolen-følelse. Det kan bare bety en ting.



Det er invasjonstid for Spider Home.



ronnie o sullivans far

Ja, våre åttebeinte venner søker varmen og tørrheten i våre hjem til høsten - så tenk på deres tilstedeværelse som et kompliment.



Når det er sagt, er ikke alle en fan av disse nyttige arachnids. Men av de 650 edderkoppartene i Storbritannia har bare 12 arter nok gift til å skade mennesker, og ingen i noen alvorlig grad, Leicester Mercury rapporter.

Så hvis du vil vite hvem som skal besøke deg - og hvem av disse edderkoppene som kan bite - så trenger du ikke lete lenger.

Pappas edderkopp

Et vanlig syn i hjem over hele Storbritannia kommer høst, disse gutta har små kropper og lange, tynne ben.



Sett bakfra av en pappas edderkopp (Bilde: Getty Images)

Selv om de kan måle opptil 45 mm, består dette hovedsakelig av ben i stedet for kropp.



Disse edderkoppene kan bite, men de gode (ish) nyhetene er at giftet bare vil levere en kort mild brennende følelse.

Orb-veving edderkopp

En av de mindre oppføringene på denne listen, edderkopp-vevende edderkopp vokser opp til 15 mm og er vanlig rundt Storbritannias hus og hager.

Martin Lewis skattelettelser

Edderkoppen er ikke skadelig for mennesker og kan kjennetegnes ved sin bleke kropp og ben, med sølvgrå markeringer på magen. Denne edderkoppen liker den varm og tilbringer høstmånedene innendørs.

En edb-edderkopp venter på et silkeinnpaket marihøneinsekt som edderkoppen har spist på (Bilde: PA)

Giant hus edderkopp

Vi har alle blitt skremt av denne fyren på et tidspunkt på grunn av deres (relativt) større størrelse og raske hastighet!

Men selv om de kan løpe ekstremt fort, er dette bare i en begrenset periode. Disse store edderkoppene har en kraftig gift og kan bite, men de er ikke aggressive.

Disse gutta er veldig raske! (Bilde: Surrey Live)

Penger edderkopp

Edderkoppen vi mest tåler, delvis på grunn av den lille størrelsen og den overtroiske ideen den kan gi oss god økonomisk lykke.

Pengeredderkoppen vever hengekøyeformede baner og biter i byttet for å lamme den-før den pakkes inn i silke og spises. Unødvendig å si at den er for liten til å bite mennesker.

gresskarutskjæring for barn

Liten og et godt tegn (Bilde: Surrey Live)

Skap edderkopp

Disse er nært beslektet med den falske enken. De har vært kjent for å bite mennesker, men er vanligvis ikke aggressive. Imidlertid kan symptomene inkludere blemmer og generelt uvelhet.

Bittene deres kan ha negative effekter (Bilde: Surrey Live)

Kardinal edderkopp

Overskygger den gigantiske husedderkoppen og er den største edderkoppen i Storbritannia, og vokser til en total lengde på 14 cm.

Gys (Bilde: Getty)

Les mer

Edderkopper
En guide til vanlige husedderkopper Hvor i Storbritannia er de skumleste? Hvordan overvinne frykten din Hvordan bli kvitt edderkopper

Legenden forteller at kardinal Thomas Wolsey var livredd for denne arten ved Hampton Court tilbake på 1500 -tallet, og det er der den fikk navnet.

De får et dårlig rykte på grunn av deres enorme størrelse, utrolige fart og nattlige vaner, men bitt fra disse edderkoppene er sjeldne og smertefrie.

Se Også: