Triple H hadde ingen anelse om hvem Logan Paul var da YouTube-stjernen ble med i WWE

Bryting

Horoskopet Ditt For I Morgen

WWE tok et godt kalkulert punt da de ansatte Logan Paul å kjempe på Summerslam , men sjef for kreative Trippel H har sagt at han ikke hadde noen anelse om hvem YouTuberen var før han signerte.



Paul – som har signert en 'flerårig, multi-event'-avtale med WWE – gjorde bokstavelig talt sprut da han beseiret The Miz i en 15-minutters storfilm på Nissan Stadium i Nashville, Tennessee. Den sosiale mediestjernen utførte en mengde signaturbevegelser og ble berømmet for sin trikspose, som inkluderte en froskesprut fra toppen av tauet inn på kunngjøringsbordene.



Hvis det var noen i eller rundt WWE-universet som ikke var klar over hans pro bryting potensial, de er nå. Og Triple H – det virkelige navnet Paul Levesque – er blant det tallet etter å ha fått øynene opp for Pauls dyktighet inne i ringen.



'Du vil at jeg skal være helt ærlig,' spurte 'The Game' under en opptreden på TV-en 'Impaulsive' podcast . 'Jeg sa 'Hvem i helvete er det? Ja, hvem?' Ja, ikke støtende. Det er morsomt fordi noen snakker om virksomheten vår og hvordan de så på som barn. Det betyr at de aldri har sett på og at de ikke Jeg vil ikke fornærme meg. Det er ikke for alle.

«Da de først sa det, sa Kristen Prouty [WWEs senior visepresident for f.eks underholdningsrelasjoner] gikk inn og snakket om alt og [jeg gikk]: 'Ja, jeg vet ikke hvem det er.' Ja, jeg ante ikke, og så fortalte de det til meg og jeg begynte å se på det og jeg var som 'Holy s' **t, disse karene er enorme.''

På flere måter også, med tanke på at Paul har mer enn 30 millioner følgere på tvers Instagram og Facebook . Ohio-innfødte dro til en utstillingstrekning mot Floyd Mayweather Jr. i juni 2021, like etter at han hadde gjort sin WWE-debut på selskapets Smackdown-merke.



Tror du Logan Paul noen gang vil bli kronet til WWE-mester? Gi oss beskjed i kommentarfeltet .

Triple H er ikke den eneste brytelegenden som har gått om bord på Paul-hype-toget, da tidligere WWE-verdensmester i tungvekt Booker T berømmet hans atletikk og minne for å utføre så mange trekk.



'Jeg tror på Logan Paul, så langt som å være en del av denne virksomheten, lære det og virkelig finne ut av den intrikate detaljen,' sa Booker.

'Denne fyren kan være veldig bra. Bare fra å se noen av de atletiske stuntene han tok ut, tenker jeg: 'Wow, han kan gjøre mye mer enn jeg kan - eller jeg kunne'.'

Se Også: