Beste blonde hårfargesett du kan bruke hjemme

Stil

Horoskopet Ditt For I Morgen

De beste blonde fargesettene å prøve hjemme nå



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Blondt hår er notorisk vanskelig, og selv om du kan være begeistret for å gjøre ting hjemme med liten eller ingen tanke, rokker sannsynligvis hårfagfolk fra fjern og nær hodet i forferdelse.



Hvis du må, er det viktig å huske å ikke bli for lys (la det være til de som vet hva de gjør) - bare gå en nyanse eller to lysere eller mørkere.

hva er middelalder

Når du har behandlet håret ditt, vil du sørge for at du gir det mye TLC med en hjemmebehandling eller to. Disse er for å sikre at de nylig fargede trådene dine ikke klikker av eller føles super sprø i tide etterpå.

Heldigvis trenger du ikke lete for langt, med populære alternativer tilgjengelig online inkludert Amazon og Se fantastisk ut .



Vi har avrundet noen av de beste settene som er tilgjengelige nå. Alle settene kommer med detaljerte instruksjoner for å se deg gjennom prosessen, og husk alltid å teste en liten del av fargestoffet før du bruker det.

Beste blonde hårfargesett du kan bruke hjemme

1. Umberto Giannini Flowerology Naturally Kinder Vegan Color

Umberto Giannini Flowerology



Hvis du leter etter en permanent hårfarge som er fri for alle vanlige kjemikalier som ammoniakk og silikoner; Umberto Gianninis blomstologi er en toppkonkurrent.

Den vegansk godkjente formelen er 95% naturlig og inneholder en imponerende 75% organisk botanisk liste, inkludert nærende elementer vitamin C og E og kamilleekstrakt. Disse ingrediensene bidrar til å levere en levende farge som er silkemyk å ta på.

Hvis håret ditt allerede er ganske lyst, er dette alternativet verdt å tenke på, og du får også 100% grå dekning.

Pris: £ 10, Amazon - kjøp her nå

2. Shea Moisture Nourishing Moisture-Rich Hair Colour System

Shea Moisture Nourishing Moisture Rich Hair Colour System

Hvis du har tykkere hår - afro, krøller eller spoler, vil vi peke deg i retning av Shea Moisture's Rich Hair Colour System.

En av hovedingrediensene i denne permanente fargen er nærende sheasmør, så det vil ikke la håret eller hodebunnen føles supertørr etterpå, det bidrar også til å opprettholde en sunn og levende tone.

Settet er ammoniakkfritt og gir grei dekning for gråtoner foran.

Pris: £ 24,36, Amazon - kjøp her nå

3. eSalon Custom Hair Color Set

eSalon Custom Hair Color Set

små festivaler Storbritannia 2019

eSalons tilpassede fargesett er et godt alternativ for alle som ikke er helt klare til å ta steget med blonde fra en eske.

Et nettsted du vil gå igjennom et sett med spørsmål som er skreddersydd for å finne ut hvilke hårfargemål du har, og det vil da vise deg et tilpasset sett for å oppnå ditt foretrukne utseende. Den kommer også med grundige og detaljerte instruksjoner for å stoppe en katastrofe og til og med skrive ut navnet ditt på flaskene, solgt ennå?

Kostnaden for en engangsboks uten abonnement (som også er ganske nyttig hvis du finner en farge du liker) er £ 23, noe som ikke er så ille, alt det gjelder.

Pris: £ 23, eSalon - kjøp her nå

Fire. Color Expert Lightener L9

Color Expert Lightener L9

Color Expert's Lightener har blandede anmeldelser på tvers, men synes overveldende å være en av de beste i gjengen for å få det myke brune håret til en sterk blondine.

Den permanente hjemmefargen er beriket med OmegaPLEX, som styrker mikrobindingene i hver hårfiber, under og etter fargeprosessen.

Hvis håret ditt er veldig mørkt, er dette kanskje ikke det beste alternativet, da det kan kreve en dobbel påføring, noe som kan skade håret ytterligere.

Pris: £ 4,52, Superdrug - kjøp her nå

5. Josh Wood Color Permanent Color 8.0 Light Mid-Blonde

Josh Wood Color Permanent Color 8.0 Light Mid-Blonde

Leter du etter full grå dekning som er snill mot trådene dine?

Josh Woods permanente farge er best egnet for hår som allerede er nær den spesifiserte tonen. Den er ikke designet for dramatiske endringer, men gir deg 100% dekning på gråtoner og beholder uthevede eller balayagefarger.

Den er fri for ammoniakk og inneholder hydrolysert quinoa og et glanskompleks for en overdådig myk følelse.

Pris: £ 10, Josh Wood Color - kjøp her nå

Les mer

Beste skjønnhetsmuligheter
Beste LED -lysterapimasker Beste volumiserende mascara Beste spot behandlinger for å bekjempe akne Beste retinolserum

6. Bleach London Ice White komplett pakke med Plex Bleach

Bleach London Ice White komplett pakke med Plex Bleach

Hvis du vil ha et ypperlig utseende på isdronningen, vil du gjøre det med salongverdige produkter. Denne komplette pakken fra Bleach London er det perfekte settet for å ta din glansløse blonde, til kraftig ishvit.

Alt du trenger, inkludert detaljerte instruksjoner, følger med i pakken. Settet kompromisser med PLEX blekemiddel, hvitt tonersett, perlemorsjampo og balsam samt en reinkarnasjonsmaske for å fukte nylig fargede tråder.

Pris: £ 32,50, Bleach London - kjøp her nå

7. L & apos; Oréal Paris Preference Infinia Hair Dye

L & apos; Oréal Paris Preference Infinia Hair Dye

Med en unik blanding av fargeberikende pigmenter, har L & apos; Oréal Paris & apos; Preferanse Infinia -formelen gir ikke bare en super levende hårfarge, men en ubestridelig glans og de nærende ingrediensene for å beskytte håret mot roten hele veien.

Ved å bruke de riktige fargebeskyttelsene og passe på den nye fargen, vil du gi deg 6-8 uker fet farge.

Pris: £ 7,99, se fantastisk ut - kjøp her nå

8. Clairol Nice & apos; n Easy Crème

Clairol Nice & apos; n Easy Crème

Hvis du er ute etter en naturlig farge som vil hjelpe til med å dekke over de irriterende gråtonene, er dette en å se etter - det er også en rimelig kveldsmat som alltid er et pluss.

Fargen kompromitterer tre salongtoner samt høydepunkter, noe som bidrar til å gi et mer naturlig utseende og ikke en fargeblokk.

Det oljefylte kremet skummet er snilt mot håret og skånsomt for hodebunnen din, det gir også en sunn glans og glansen går aldri glipp av.

Pris: £ 6,50, Amazon - kjøp her nå

9. Bleach London No Bleach, Bleach Kit

Bleach London No Bleach, Bleach Kit

No Bleach Bleach Kit fra Bleach London er en salongstandard med høy løftingsfarge, best egnet for å transformere kjedelige toner til lysere blondiner, og med mindre du ikke allerede hadde gjettet, er det et blekemiddelalternativ.

beste badeland i verden

Hvis du allerede er blond, men bare vil ha en rikere farge, er dette pakken for å redusere irritasjon og ytterligere skade på farget eller skadet hår.

Det er veganvennlig og grusomhet, som er to grunner til å prøve dette settet.

Pris: £ 8, Bleach London - kjøp her nå

Lider du av krusete tråder? Ta en titt på vår omfattende guide med topprodukter for å bli kvitt hårkrus.

Se Også: