Megan Fox sier at hun stopper barna sine fra å se på TV fordi det fører til at de får hjerter

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Megan Fox og sønnen Bodhi

Megan Fox og sønnen Bodhi(Bilde: Getty/Instagram)



Megan Fox sier at hun prøver å stoppe barna hennes fra å se på TV og bruke iPads fordi det forårsaker 'oppdiktet hjerne'.



The New Girl-skuespilleren, som har sønnene Noah, tre og Bodhi, to, sier at hun ønsker å gjøre barna sine til 'kunstneriske naturhippier'.



I et intervju med People magazine forklarte brunettskjønnheten: 'Jeg nøler bare fordi ... jeg prøver å ikke utsette dem for teknologi.'

Megan, som spilte hovedrollen i Teenage Mutant Ninja Turtles, fortsatte: 'Det er vanskelig å gjøre dem til supernerder hvis jeg ikke lar dem se på TV eller filmer, eller sette meg på en iPhone eller iPad.

Megan Fox og sønnen Bodhi

Megan Fox og sønnen Bodhi (Bilde: Instagram)



'Så akkurat nå gjør jeg barna mine til kunstneriske naturhippier. Vi får se hva som skjer. På et tidspunkt velger de hva de vil være. '

Megan deler sine to gutter med eksmannen Brian Austin Green.



survival of the fittest callum

Hun snakket om å sette av å introdusere barna sine for teknologi og sa: 'Det er bare utfordrende som forelder fordi så mange bruker det som barnevakt, og de liker:' Jeg trenger bare en time for å vaske oppvasken - se på denne filmen eller spill Angry Birds på telefonen min. & apos;

'Det er faktisk veldig dårlig for hjernens utvikling, og jeg prøver å avle superhelter.

Skuespilleren Megan Fox deltar på Ferrari 60 -årsjubileum i USAs galla på Wallis Annenberg Center for Performing Arts i Beverly Hills, California.

Megan Fox spøkte med at hun prøver å avle superhelter (Bilde: Getty)

Megan Fox 'sønn Bodhi

Megan Fox 'sønn Bodhi (Bilde: Instagram)

sandra bullock jesse james

'Jeg vil ikke at de skal bli forvirret av hjernen. Så jeg suger det bare, og det er vanskelig, og en av oss gjør alltid noe.

'Vi får ikke mye hviletid, men jeg vet at det er bedre for dem.'

Den 29 år gamle skuespilleren sier at hun allerede tenker på karriereveier for sine to gutter og vil gjerne at en av dem skal følge i farens fotspor og bli musiker.

Megan Fox og hennes eks, Brian Austin Green (Bilde: Getty)

Hun la til: 'Jeg ville elske at en av dem skulle være maler eller poet og som å ha på seg skjerf og gå rundt i Paris, som angst.

«Da vil jeg gjerne at en skal være musiker, kanskje. Faren deres Brian spiller jazztrommer og er en god musiker. Så jeg tror en av dem kommer til å ha gnisten for det. '

Se Også: