Tragiske siste Snapchat -meldinger fra en gutt på 17 år som kvalt seg på campingplassen i Reading Festival

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Matthew Jones ble funnet død i teltet sitt på Reading Festival i fjor(Bilde: INS News Agency Ltd)



En tenåringsgutt sendte en tekstmelding til venner som sa: 'Jeg beklager ... Jeg kommer til å dø' før han kvalt seg med en plastpose på Reading Festival, hørte en undersøkelse.



Matthew Jones, 17, ble funnet med blå ansikt inne i soveposen med glidelås da vennene hans kom tilbake til teltet på campingplassen.



En undersøkelse om hans død hørte hvordan Matthew hadde sendt en Snapchat -melding til venner som sa 'jeg beklager' og ba dem om å sende den til foreldrene sine.

Han sendte også en tekst til en venn som sa 'Jeg kommer til å dø', hørte Oxford Coroner's Court.

Retsmedarbeider Darren Salter sa at han var usikker på om Matthew hadde til hensikt å drepe seg selv, så registrerte en åpen dom.



michael jackson jordan chandler

17-åringen kvelet seg (Bilde: INS News Agency Ltd)

Tenåringen, som ikke hadde blitt ansett som en høy risiko, men hadde lidd av moderat depresjon, hadde tatt rekreasjonsnivåer av stoffet ketamin og alkohol på arenaen.



Han bestemte seg for at han ønsket å gå tilbake til campingplassen, og vendte seg til en av vennene hans og sa til ham 'Hvis jeg er høy, kvel meg' før han gikk av fra hovedscenen på egen hånd rundt klokken 18.00.

Rettsmedisinen hørte at venner tidlig på morgenen etter kom tilbake til campingområdet White Reading på Reading Festival, over grensen til Berkshire/Oxfordshire til Mapledurham.

Tenåringen var sammen med venner på Reading Festival (Bilde: INS News Agency Ltd)

Der oppdaget de tenåringens kropp i en sovepose med glidelås.

I en politirapport som ble lest opp ved etterforskningen, sa guttens venner at de først hadde trodd at han hadde gjemt seg som en spøk, men deretter pakket opp soveposen for å finne at ansiktet hans hadde blitt blått og at han ikke pustet.

Til tross for en desperat innsats for å redde livet hans, kunne ikke ambulansepersonell redde Matthew, og han ble erklært død klokken 2.17 28. august i fjor.

marnie simpson blondekjole

Matthew hadde drukket alkohol og tatt ketamin (Bilde: INS News Agency Ltd)

Dagen etter kom det frem at Matthew hadde sendt en rekke meldinger til venner og bekjente, inkludert en Snapchat -gruppe som lød: 'Fortell mine venner og familie at det er greit. Jeg beklager.

Han sendte også en tekst til vennen George Ross der det sto 'Jeg kommer til å dø.'

En toksikologirapport etter tenåringens død avslørte at han hadde 102 mg alkohol per 100 milliliter blod i systemet den gangen, bare like over 80 mg promillegrense, noe som ville ha etterlatt en normal sosial drikker moderat full.

Det ble også funnet at nivået av ketamin i systemet hans var på 0,26 mg per liter, noe som var i samsvar med fritidsbruk av stoffet.

Undersøkelsen hørte at stoffet kunne ha forlatt Matthew i en drømmeaktig tilstand eller fått ham til å hallusinere.

Tragedien skjedde under den tre dager lange musikkfestivalen i august i fjor (Bilde: Get Reading)

Rettsmedisiner Salter sa i en åpen konklusjon at det ikke var nok bevis til å vise at tenåringen hadde tenkt å ta sitt eget liv.

Imidlertid viste en obduksjonsundersøkelse at han hadde gjort et slikt forsøk før, da han var 13 eller 14 år gammel, og hadde følt seg moderat deprimert i tiden frem til festivalen på grunn av en nær venns død i juni.

elvis presley dødsårsak

Som et resultat av denne hendelsen, avslørte en rapport fra støttearbeider Brian McDermott ved Aquarius, som møtte Matthew kort tid etter at vennen hans utilsiktet overdose, hadde drukket tre til seks dager i uken som et resultat av det tragiske tapet.

De 17 år gamle vennene trodde han lekte en vits med dem (Bilde: INS News Agency Ltd)

En av Matthews nære venner, Benjamin Allen, som fant tenåringen i teltet sitt, sa: «Jeg vet at Matthew har vært ganske deprimert i et par år. Jeg tror ikke han har prøvd å drepe seg selv før.

'Mens vi var på festivalen, nevnte Matthew bekymringsfullt noe om å henge seg selv. Jeg trodde han spøkte eller prøvde å være morsom.

Allen sa at etter at noen medlemmer av gruppen, inkludert Matthew, hadde tatt ketamin, hadde han lagt merke til at humøret hans hadde endret seg betydelig, og han sa flere ganger at han ønsket å gå tilbake til leiren.

Da gruppen kom tilbake klokken 1.55 og han gikk inn i Matthews telt, men først hadde ikke sett tenåringen fordi soveposen hans hadde blitt lukket med glidelås.

Han sa at han hadde åpnet glidelåsen og trodde at vennen hans hadde en vits, og la til: 'Matthew lå på gulvet på siden og hadde på seg shortsen han hadde på seg tidligere. Jeg kunne ikke se ansiktet hans fordi han hadde en hvit plastpose som dekket hodet.

'Jeg kunne se at Matthews ansikt var blått. Jeg hadde ropt 'våkne opp' og fikk en av vennene våre til å hjelpe til med å utføre HLR. '

Vennene så på en handling på hovedscenen (filbilde) (Bilde: Get Reading)

christine keeler og mandy rice-davies

Etter en åpen konklusjon sa Salter: 'Jeg er fornøyd med at Jones frivillig gjorde det som var å legge en plastpose over hodet hans. Dødsårsaken ble beskrevet som kvelning av patologen.

'Jeg er ikke tilstrekkelig sikker på at Mr. Jones fullt ut hadde en intensjon om å ta sitt eget liv, så jeg kommer med en åpen konklusjon som er den eneste passende konklusjonen i denne saken.

best opphold på leppestift

'Han kan ha lidd hallusinasjoner, han har kanskje ikke klart å danne intensjonen om å ta sitt eget liv. Jeg kan heller ikke utelukke at det var en form for oppmerksomhetssøkende involvert. '

Etter henvendelsen sa Matthews bestemor, Nicolette Lethbridge: 'Han ville ikke begå selvmord, han ville bare at noen skulle hjelpe ham.

'Matthew var faktisk en veldig stille person. Jeg tror støy og mangel på søvn og det faktum at vennen hans hadde dødd i juni og bestefaren hans døde fryktelig av demens, kan ha påvirket ham.

'Jeg tror han ønsket å bli frelst. Jeg vet bare ikke hvorfor du ville sende e -post hvis du ville begå selvmord. De små barna han sendte e -postene til, visste ikke hva de skulle gjøre. '

Hvis du sliter med å håndtere psykiske problemer, er det måter du kan få tilgang til hjelp.

Samaritaner (116123) driver en 24-timers service tilgjengelig alle dager i året. Hvis du foretrekker å skrive ned hvordan du har det, eller hvis du er bekymret for å bli hørt på telefonen, kan du sende en e -post til samaritanere på jo@samaritans.org.

Childline (0800 1111) driver en hjelpelinje for barn og unge i Storbritannia. Samtaler er gratis, og nummeret vises ikke på telefonregningen.

Se Også: