Hvor er Jordy Chandler nå? Michael Jackson opprinnelige anklagers oppholdssted

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

En ny dokumentar om påstått seksuelt misbruk av barn av Michael Jackson har utløst nye anklager og avslørt nye påståtte detaljer om kongen av pops oppførsel.



Leaving Neverland: Michael Jackson og Me utforsker påstandene til Wade Robson og James Safechuck, som ble venner med Jackson da de var syv og ti år.



Regissøren av den fire timer lange filmen, Dan Reed, har sagt at han prøvde å komme i kontakt med Jordy mens han laget sin eksplosive dokumentar.



Tilbake i 1993 anklaget Jordan Chandler Michael for overgrep mot barn etter at faren ble mistenksom om hva som foregikk mellom sønnen og stjernen.

Jackson -eiendommen har slått ned alle påstander i filmen.

Her er det som er kjent om Jordy nå.



Hva skjedde med Jordy Chandler og Michael Jackson?

Lily Chandler, Michael Jackson og Jordie Chandler

Lily Chandler, Michael Jackson og Jordy Chandler (Bilde: Rex)

Paret ble vennlige i 1992, da Jordy var 12 år gammel. Rapporter på den tiden hevdet at Jackson ble nær Chandler -familien, og stesøsteren og broren hans ville også besøke Neverland - stjernens viltvoksende hjem.



I 1993 ble imidlertid Jordans pappa Evan Chandler mistenksom etter at Jackson bodde i et rom sammen med Jordy og broren hans på Monaco World Music Awards.

dougie poynter lara carew jones splittet

Samme år lanserte politiet i LA en undersøkelse og dro til Neverland med en ransakingsordre etter at Jordy ga en detaljert beskrivelse av penis.

Det ble ikke funnet kriminelle bevis hjemme hos Jackson, og det er delte rapporter om hvorvidt beskrivelsene til barnet av kjønnsorganene hans var riktige.

Chandler -familien saksøkte deretter stjernen selv i et søksmål på 30 millioner dollar som anklaget ham for seksuelt batteri.

I 1994 ble saken avgjort utenfor retten for 23 millioner dollar. Jordy nektet å vitne mot sangeren og distriktsadvokatene sa at etterforskningen deres ikke klarte å fremlegge bevis, og at de ikke kunne reise straffesaker uten Jordans samarbeid.

Evan Chandler begikk selvmord i november 2009 - bare fire måneder etter at Jackson ble funnet død hjemme.

Hvor er Jordy Chandler nå?

Jordan Chandler nyter sin første hele dag i bakken av det californiske skianlegget Lake Tahoe med sin bror og søster og kjæreste Sonnett Simmons

Jordan Chandler nyter sin første hele dag på bakken av Lake Tahoe sammen med broren, søsteren og kjæresten Sonnett Simmons i 2005 (Bilde: Splash)

Det faktiske oppholdet for Jordy er ikke kjent. Han forsvant etter at forliket var nådd og ble sjelden sett igjen. Bildet ovenfor ble tatt i 2005 da han var på en skiferie i Lake Tahoe, California, sammen med sin bror og søster.

I 2013 prøvde det juridiske teamet til koreografen Wade Robson, som er med i den nye dokumentaren, å finne Jordy, men klarte ikke.

Rapporter den gang hevder at de henvendte seg til søsteren Lily Chandler, som angivelig ikke var villig til å bli involvert av frykt for trusler mot familien hennes.

Hun hevdet også at hun ikke husket seksuelle overgrep i Neverland fordi hun var bare fem da hun besøkte.

Det er rapporter om at Jordy fikk en ny identitet og et liv i New York etter oppgjøret.

Regissøren Reed fra Neverland fortalte inews til tross for forsøk på at han ikke hadde lyktes med å spore ham.

Jordan er ikke lett tilgjengelig, sa han. Vi gjorde litt sløving for å prøve å finne ham, men bestemte oss for ikke å presse det videre, da det ser ut til at han vil holde seg skjult. For nå.

Les mer

Michael Jackson
Livet i bilder Plastikkirurgi i sin helhet Fullstendig liste over anklager Inne på Neverland eiendom

Leaving Neverland sendes 6. mars og 7. mars klokken 21.00 hver kveld på Channel 4.

Se Også: