X Factor-finalistenes singel Hero bekreftet den mest solgte singelen i 2008

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

X Factor -finalistenes veldedighetssingel Hero har blitt bekreftet som den mest solgte singelen i 2008 - og har samlet inn 1 million pund allerede til de væpnede styrkene Help The Heroes -kampanjen og Royal British Legion Poppy Appeal i prosessen.



På bare to uker solgte den mer enn 540 000, og forbi Duffys Mercy -singel som har solgt 510 000 eksemplarer så langt.



Alle de siste 12 X Factor -handlingene er med på Mariah Carey -coveret, som Mimi selv fremførte på live -resultater forrige helg.



Bryn Parry, grunnlegger av Help For Heroes, sa: 'Pengene som samles inn fra salget av Hero vil gå direkte til å forbedre livet til de som har blitt såret både fysisk og psykisk i de nåværende konfliktene.

'Jeg vet ikke alle navnene dine, men fra X Factor -teamet, finalistene, produsentene, Simon Cowell til forhandlere, journalister, DJ'er og langt flere av dere - og viktigst av alt, hver eneste person som kjøpte platen - Jeg vet at du har vært en del av noe helt spesielt; Takk skal du ha.'

Singelen har hjulpet veldedigheten med å skaffe 12,5 millioner pund på et knapt år.



De 12 akter på singelen er Austin Drage, Eoghan Quigg, Scott Bruton, Laura White, Diana Vickers, Alexandra Burke, Daniel Evans, Rachel Hylton, Ruth Lorenzo, Bad Lashes, Girlband og JLS.

Se Også: