Hvorfor Ant McPartlin og Anne-Marie Corbett er 'dømt til å splitte'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Splash)



Ant McPartlin har iscenesatt et episk comeback til showbiz -verdenen denne måneden - avskjedigelse av alkoholkjøring og kamp med alkoholavhengighet for å gjenforene sin beste venn Declan Donnelly på Britain's apos; s Got Talent.



Men hans sjokkerende kommentarer om hans nye forhold til PA-kjæresten Anne-Marie Corbett har splittet fans, spesielt over hans kommentarer om den fremmedgjorte kona Lisa Armstrong.



Ved å merke Anne-Marie som sin 'rock' og påstå at han aldri har vært på et så bra sted, ble mange fans overrasket over hvor raskt Ant hadde avskjediget kona i mer enn 20 år.

er louis tomlinson gift

Her, forholdsekspert April Masini avslører hvordan Ants nylige offentlige problemer fortsatt kan dømme hans nye forhold ...

Ant og Anne-Marie er dømt til å mislykkes, sier relasjonsekspert April (Bilde: Splash)



Eventuelle sveip eller underhanded kommentarer noen kommer med til Ants kone er bare uttrykk for frustrasjon over de veldig personlige situasjonene mellom disse tre personene.

Hvis Ant og Anne-Marie vil vise verden at de er friske, og at de støtter hans nøkternhet, vil de uttrykke empati og velvilje overfor kona i denne tøffe tiden for alle.



Lisa er følelsesmessig på det vanskeligste stedet, og deres empati er virkelig det sunne valget. Sveip og fornærmelser - det er bare mer negativitet som rører gryten.

Hvis Anne-Marie ønsker å støtte Ant, vil hun uttrykke empati overfor kona og situasjonen Lisa er i. Hvis du ikke ser empati, ser du ikke sunn oppførsel.

Ant har fått publikum tilbake på siden etter at han hadde kjørt bil (Bilde: PA)

lily allen og hopper

Det er flott at Ant føler seg lykkelig, frisk og edru, og kommer seg gjennom skilsmissen og utfordringene, med en ny partner som han har vært sammen med lenge, men jeg ville ikke holde pusten og vente på dette ny kjærlighet for å være hans siste nye kjærlighet.

Det er et par advarselsskilt som indikerer at Anne-Marie kan være hans fru akkurat nå. Først og fremst er nøkternhet og avhengighet veldig alvorlig og vanskelig å manøvrere. Tilbakefall er en del av avhengighet, og det er en god sjanse for at tilbakefall vil være en del av det større bildet. Ingen vil ha det, men det er naturen til avhengighet og utvinning.

Så mens han pryder sin nøkternhet, kan han være klok på å se langsiktig på gjenopprettingsprosessen.

Maur skilte seg fra kona Lisa Armstrong i januar 2018 etter 12 års ekteskap (Bilde: PA)

Deretter har han avslørt at han har fått diagnosen ADHD, en oppmerksomhetsunderskuddstilstand som gjør det vanskelig å holde seg til en ting i lang tid. Det er vanskelig å ikke lure på om hans nåværende romantiske forhold vil miste oppmerksomheten på et tidspunkt.

I tillegg går han gjennom en skilsmisse og en kamp for forvalter-og det er alltid lettere å gå gjennom disse tingene med en partner enn alene, så det faktum at Anne-Marie er klar og villig til å støtte ham er flott, men det kan bety at han bruker henne for å hjelpe ham med å komme seg gjennom dette.

Tyson Fury vekttap

Anne-Marie er også fremdeles teknisk gift med ektemannen Scott, som hun skilte seg med i slutten av 2017. Det er ikke mye tid for henne å være singel, se hva som er der ute, behandle sin egen skilsmisse og hjelpe barna hennes med å komme gjennom sitt eget tap som følger med skilsmisse.

For at hun skal hoppe inn i et forhold som er så offentlig, med en mann som har utfordringer (som en kone, en forvaringskamp om en hund, en promillekjøring og et nøkternhetshelseproblem), kommer til å presentere utfordringer for henne på et dypt personlig nivå.

Les mer

Ant McPartlin og Lisa Armstrong skilles
Ant og Lisa ble skilt på sekunder Forholdet til Ant og Anne-Marie Maur feirer seks måneder edru Hva Lisa vil gjøre med skilsmissekontanter

Se Også: