Tusenvis av studenter fortalte at de kan kreve refusjon av TV -lisenser til en verdi av 50 pund hver

Tv -Lisensiering

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Getty Images)



Studenter som flytter hjem til sommeren blir minnet om at de kan ha krav på £ 50 i form av refusjon.



TV -lisensmyndigheten sa at de som for tiden bor i leide boliger eller haller, bør søke i god tid om penger tilbake på regningene sine.



Det er hvis de flytter tilbake til en lisensiert adresse for sommerferien.

martin hughes spill baby

I 2017 endret TV Licensing måten den beregner refusjon på for å gjøre det lettere for kundene å søke.

De nye reglene innebar at studentene kunne kreve penger tilbake for hele måneder igjen på lisensen når de flytter.



Det var 1 776 540 studenter i Storbritannia i 2017/18 ifølge Higher Education Statistics Agency.

hva betyr 1155

Og alle som forlater salene eller leide boligen for å gå tilbake til en lisensiert adresse, vil kunne kreve refusjon.



TV -lisensiering sa at studenter som kjøpte lisensen sin i oktober i fjor og flytter ut i mai, vil være kvalifisert for refusjon på opptil 50,16 pund.

En TV -lisens som en gjennomgang av straffene

Hvis du studerer hjemmefra, kan du kanskje kreve tilbake alt du har betalt for mye (Bilde: PA)

Søknaden er enkel og kan gjøres online eller over telefon.

bibelsk betydning av 54

Studenter trenger bare å ha TV -lisensdetaljer tilgjengelig og bevis for at lisensen ikke lenger er nødvendig, for eksempel en kopi av slutten av leiekontrakten.

Paul Cooper, talsmann for TV Licensing, sa: 'Mange studenter er ikke klar over at de kan kreve refusjon for TV -lisensen når de kommer hjem til sommeren, og kan derfor gå glipp av £ 50 ekstra i lommen.

'Å søke om refusjon er raskt og enkelt, og vi oppfordrer alle studenter som er kvalifiserte, eller foreldrene deres i noen tilfeller, til å dra fordel av det.

'Det er viktig at studenter som trenger en TV -lisens, kjøper en så tidlig som mulig når de begynner på universitetet eller høyskolen for å dra nytte av de fleksible betalingsalternativene som er tilgjengelige for dem og unngå bøter på opptil £ 1000.'

En TV -lisens er nødvendig for alle som ser eller spiller inn programmer mens de sendes i sanntid. Det gjelder også de som bruker BBC iPlayer.

Lisenser er nødvendig uavhengig av enheten du bruker til å se - fra en stasjonær datamaskin, bærbar PC, mobiltelefon, nettbrett, spillkonsoll, digital boks eller DVD/VHS -opptaker.

Eva Crossan Jory, NUS visepresident (velferd), sa: 'En TV -lisens er gyldig i et helt år, så hvis studenter kjøper lisens i oktober, kan de søke om refusjon når studieåret er ferdig og de ikke lenger lever i studentboliger. Mange kan ende opp med å spare mye trengte penger når de går inn i sommerferien.

beste bærbare PC 2019 Storbritannia

'Hvis studenter er usikre på rabatter eller trenger å diskutere økonomi, kan de henvende seg til rådgivningssenteret ved universitetet, høyskolen eller studentforeningen.'

For å avtale refusjon eller endre adresse, bare besøk www.tvlicensing.co.uk/studentinfo eller ring TV Licensing på 0300 790 6113.

Les mer

TV -lisensregler og rabatter
Trenger du en TV -lisens til Netflix? Studenter kan få £ 50 av TV -lisenser Tusenvis kan miste gratis TV -lisenser TV -lisensprisstigning: hva det koster nå

Se Også: