Studenter! Du kan få £ 50 av TV -lisensen din hvis du handler raskt

Tv -Lisensiering

Horoskopet Ditt For I Morgen

Du kan få penger tilbake hvis du handler raskt(Bilde: Getty)



Det triste faktum er at selv å se på TV på den bærbare datamaskinen, nettbrettet eller telefonen betyr at du kan bli bøtelagt for ikke å betale TV -lisensen din.



Men selv om du kanskje må betale, vil du definitivt ikke betale mer enn du trenger.



Det er derfor det er viktig å fortelle alle som skal hjem om sommeren at de kan få refusjon - men de må handle raskt for å kreve det.

Vi oppfordrer alle kvalifiserte studenter til å ta tilbake refusjonen, som er rask og enkel å søke om, sier talsmann for TV -lisensiering, Jason Hill.

elektrisk tørketrommel b&m

Reglene

Alle som ser eller spiller inn direkte TV -sendinger, må ha en TV -lisens - uansett hva de ser på - eller de kan få en heftig bot.



Din lisens dekker ikke deg på rommet ditt, og det gjør ikke foreldrene dine heller. - ettersom lisenser er knyttet til adresser.

Hvis du er i et delt hus, kan du godt slippe unna med en lisens for huset - i stedet for en hver - men i nesten alle andre tilfeller trenger du lisens med mindre du aldri ser på TV.



De gode nyhetene

Nok penger tilbake til å betale for en runde (ekskl. London)

line of duty tony gates

Du trenger kanskje en lisens, men du trenger ikke å betale for den mens du ikke er der.

En TV -lisens er gyldig i et helt år, så hvis studenter kjøper lisens i oktober, kan de søke om refusjon når studieåret er ferdig, ettersom de ikke lenger bor i studentboliger, sier Izzy Lenga, NUS visepresident ( Velferd).

når er doktor hvem på i kveld

'Dette er penger som studenter ofte ikke har råd til å gå glipp av, og som kan hjelpe langt med å dekke levekostnadene.

For å kvalifisere deg må du forlate saler eller leid innkvartering og flytte til en lisensiert adresse.

Du kan kreve alle måneder igjen av lisensen din; Så hvis du kjøpte den i oktober og flyttet ut i mai, kan du få en refusjon på rundt 50,50 pund.

For å avtale refusjon eller endre adresse, gå til www.tvlicensing.co.uk/studentinfo eller ring TV Licensing på 0300 790 6113.

Du må ha TV -lisensinformasjonen din tilgjengelig og bevis for å vise at lisensen din ikke lenger er nødvendig - for eksempel en kopi av slutten av leiekontrakten.

Når du ikke trenger å betale i det hele tatt

(Bilde: Getty)

Med det eneste unntaket for bruk av iPlayer, trenger du ikke lisens hvis du ikke ser eller spiller inn live -TV.

Så innhenting av TV-tjenester som drives av andre kanaler, streaming eller nedlasting av programmer etter at de har blitt vist eller programmer tilgjengelig online før de blir vist på TV, teller ikke.

Det betyr at du ikke trenger en TV -lisens for å se:

victoria laget i chelsea

Hvis du ikke ser eller spiller inn live -TV på noen enheter, eller bruker iPlayer, kan du gi beskjed til TV -lisensiering ved å fylle ut en erklæring her .

Men vær forsiktig, for mens det er mulig, faller veldig få mennesker i denne kategorien akkurat nå.

Uansett hvilken enhet du bruker og uansett hvilken du ser, må du ha lisens for å se programmer samtidig som de vises på TV, eller live på en online TV -tjeneste. Færre enn 2% av husstandene ser bare på TV som trenger å komme igjen, så trenger ikke lisens, sa en talskvinne fra TV Licensing. Speilpenger .

Se Også: