ISIS avslører seks grunner til at de forakter vestlige som terroristers søster hevder at han ønsket hevn for amerikanske luftangrep i Syria

Internasjonale Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

En ISIS -propaganda -fille avslørte de seks viktigste grunnene til at gruppen forakter vestlendinger bare måneder før terror -grusomheten i Manchester Arena.



Artikkelen, med tittelen & apos; Why We Hate you and Want to Fight You & apos; dukket opp i fjor sommer, mindre enn et år før Salman Abedi sprengte seg selv på arenaen.



Abedis søster, Jomana, har hevdet at broren hennes utførte angrepet mot Ariana Grande -fans mandag kveld som hevn for amerikanske luftangrep i Syria.



18 -åringen vakte opprør etter å ha fortalt Wall Street Journal: Jeg tror han så barn - muslimske barn - dø overalt, og ønsket hevn.

hva døde david bowie av

Han så at sprengstoffene Amerika faller på barn i Syria, og han ønsket å hevne seg. Om han har det, er mellom ham og Gud.

Rull ned av de seks grunnene



Manchester bombefly Salman Abedi hadde

Manchester -bombeflyet Salman Abedi hadde 'bevist' forbindelser med ISIS



Abedi sprengte seg selv på Manchester Arena mandag kveld og drepte 22 mennesker, inkludert barn

Abedi sprengte seg selv på Manchester Arena mandag kveld og drepte 22 mennesker, inkludert barn

ISIS har en rekke klager med Vesten, som de delte med leserne i fjor

ISIS har en rekke klager med Vesten, som de delte med leserne i fjor (filbilde) (Bilde: Getty)

22 mennesker, inkludert barn helt ned til åtte år, ble drept og 119 andre ble såret da Abedi detonerte en IED på arenaen.

kin Kardashian sextape

Politiet har siden gjort 10 arrestasjoner i forbindelse med angrepet.

ISIS -artikkelen, som dukket opp i 15. utgave av terroristene & apos; tidsskriftet Dabiq, staver hvorfor jihadene er helvete på å ødelegge Vesten.

Den giftige & apos; listicle-stil & apos; funksjonen åpnes med å glorifisere Omar Mateens morderiske voldsomhet på Pulse gay nattklubb i Orlando, Florida, i juni i fjor.

ISIS -artikkelen dukket opp i 15. utgave av terroristene & apos; tidsskriftet Dabiq

ISIS -artikkelen dukket opp i 15. utgave av terroristene & apos; tidsskriftet Dabiq (Bilde: Dabiq)

Abedis søster, Jomana, har hevdet at broren hennes sannsynligvis har utført angrepet hans som hevn for amerikanske luftangrep i Syria

Abedis søster, Jomana, har hevdet at broren hennes sannsynligvis har utført angrepet hans som hevn for amerikanske luftangrep i Syria (Bilde: Reuters)

Den begynner: 'Kort tid etter det velsignede angrepet på en sodomitt, Crusader nattklubb av mujahid Omar Mateen, var amerikanske politikere raske til å hoppe inn i rampelyset og fordømme skytingen, erklære det for hatkriminalitet, terrorhandling og handling av meningsløs vold.

'En hatkriminalitet? Ja. Muslimer hater utvilsomt liberalistiske sodomitter, og det samme gjør alle andre som har et lite stykke fitrah (medfødt menneskelig natur) som er intakte.

'En terrorhandling? Mest sannsynlig. Muslimer har blitt befalt å terrorisere Allahs vantro fiender. '

Forfatteren fortsetter deretter med å liste opp de seks beste grunnene til at morderne ønsker å ødelegge Vesten - selv om det ser ut til å være to poeng som er gjort flere ganger.

Abedi ble angivelig fanget på CCTV ved kjøpesenteret i Arndale i Manchester og kjøpte en sekk i forkant av bombingen

Abedi ble angivelig fanget på CCTV ved kjøpesenteret i Arndale i Manchester og kjøpte en sekk i forkant av bombingen (Bilde: SKY)

Fansen flyktet fra arenaen i frykt da IED gikk av på slutten av en Ariana Grande -konsert

Fansen flyktet fra arenaen i frykt da IED gikk av på slutten av en Ariana Grande -konsert (Bilde: Daily Post Wales)

1. Fordi du er vantro

'Vi hater deg først og fremst fordi du er vantro; du avviser Allahs enhet - enten du skjønner det eller ikke - ved å lage partnere for ham i tilbedelse, du håner ham, hevder at han har en sønn, du lager løgner mot hans profeter og budbringere, og du unner deg all slags djevelsk praksis. '

2. Fordi du er liberal

'Vi hater deg fordi dine sekulære, liberale samfunn tillater det som Allah har forbudt, mens han forbyr mange av de tingene han har tillatt, en sak som ikke angår deg fordi du kristne vantro og hedenskap 32 skiller mellom religion og stat, og derved gir den øverste autoritet til dine luner og ønsker via lovgiverne du stemmer til makten. '

ISIS & apos; listicle-style & apos; funksjonen åpnes ved å glorifisere Omar Mateens morderiske voldsomhet på Pulse gay nattklubb i Orlando, Florida, juni i fjor

ISIS & apos; listicle-style & apos; funksjonen åpnes ved å glorifisere Omar Mateens morderiske voldsomhet på Pulse gay nattklubb i Orlando, Florida, juni i fjor (Bilde: Getty Images)

3. Fordi noen av dere er ateister

'Når det gjelder den ateistiske utkant, hater vi deg og fører krig mot deg fordi du ikke tror på eksistensen av din Herre og Skaper.'

4. For dine forbrytelser mot islam

'Vi hater deg for dine forbrytelser mot islam og fører krig mot deg for å straffe deg for dine overtredelser mot vår religion.'

Les mer

Manchester bombing
Siste nytt etter Arena -angrep Manchester Arena angrepsofre Manchester bombefly Salman Abedi & apos; Kritisk & apos; terrortrusselnivå

5. For dine forbrytelser mot muslimer

'Vi hater deg for dine forbrytelser mot muslimene; dronene og jagerflyene dine bomber, dreper og lemlester folket vårt rundt om i verden, og dukkene dine i de usurperte landene til muslimene undertrykker, torturerer og fører krig mot alle som kaller til sannheten. '

6. For å invadere landene våre

Lese Koranen

Jihadiene har utviklet en vridd tolkning av den islamske hellige boken (Bilde: Birmingham Mail)

kevin clifton og stacey dooley

'Vi hater deg for å invadere landene våre og bekjemper deg for å avvise deg og drive deg ut. Så lenge det er en tomme tomt igjen for oss å gjenvinne, vil jihad fortsatt være en personlig forpliktelse for hver eneste muslim. '

Artikkelen konkluderer med at selv om utenrikspolitikk er et problem, er hovedårsaken til at de er helvete på ødeleggelse fordi de ikke liker Vesten veldig godt.

Det lyder: 'Det som er viktig å forstå her er at selv om noen kan hevde at din utenrikspolitikk er omfanget av det som driver hatet vårt, er denne spesielle grunnen til å hate deg sekundær, derfor er årsaken til at vi tok opp det på slutten av listen ovenfor .

To kvinner er avbildet på St Ann's Square, Manchester, i forkant av et minutts stillhet i går

To kvinner er avbildet på St Ann's Square, Manchester, i forkant av et minutts stillhet i går (Bilde: PA)

'Faktum er at selv om du skulle slutte å bombe oss, fengsle oss, torturere oss, ødelegge oss og bruke landene våre, ville vi fortsette å hate deg fordi vår viktigste grunn til å hate deg ikke vil slutte å eksistere før du omfavner islam . '

ISIS har påtatt seg ansvaret for bombingen i Manchester for fire dager siden.

jim davidson hells kjøkken

Terregruppen sa i en uttalelse: Med Allahs nåde og støtte, klarte en soldat fra Khilafah [kalifatet] å plassere sprengstoff midt i samlingene til korsfarerne i den britiske byen Manchester.

Stillheten ble holdt for å minnes ofrene for terrorangrepet

Stillheten ble holdt for å minnes ofrene for terrorangrepet (Bilde: PA)

Betjenter som etterforsker hendelsen mener Abedi var en del av et større terrornettverk, med potensielle bånd til Syria, Libya eller andre steder.

Det hevdes at han hadde forbindelser til en celle fra Islamsk Stat som opererte i Manchester, med frykt for at dette kan ha radikalisert og inspirert ham.

Tidligere denne uken sa fransk innenriksminister Gerard Collomb at Abedi hadde 'bevist' forbindelser til terrororganisasjonen.

Han fortalte også fransk tv at både britiske og franske etterretningstjenester hadde informasjon om at bombeflyet hadde vært i Syria.

Andre grusomheter utført av ISIS -terrorister inkluderer angrep i blant annet Nice, Normandie, Ansbach og Wurzburg.

Se Også: