Naked Attraction er satt opp for et helt nytt format da Channel 4-sjefene har et sex-up spin-off-show

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Channel 4s sexete show Naked Attraction er satt til en spin-off.



Arrangert av Anna Richardson, ser det rasende showet en singleton som står overfor seks nakne mennesker som opprinnelig er gjemt i boder i en rekke fargerike boder.



Kroppene og ansiktene deres blir gradvis avslørt gjennom påfølgende runder, fra føttene og opp, til de står helt nakne foran sin potensielle partner, som deretter vil velge å ta dem med på en date - hvor de vil se hverandre i klær til første gang.



Channel 4-showet, som ofte skaper overskrifter på grunn av sitt seksuelle format, går nå i en ny retning etter å ha stormet TV de siste fem årene.

Sjefer har nå siktet til Naked Attraction Hotel, som følger en lignende utvelgelsesprosess, men i en helt annen setting.

Channel 4s sexete show Naked Attraction er satt til en spin-off

Channel 4s sexete show Naked Attraction er satt til en spin-off (Bilde: Kanal 4)



En TV -innsider fortalte Solen: Observasjonene produsentene gjorde var at deltakerne på showet ofte endte opp med å ønske at de hadde gått med et av de andre valgene.

Men i de fleste tilfeller var det for sent å komme sammen med dem fordi de hadde forlatt prosessen.



Så tanken bak å ha et hotell er at alle deltakerne etter utvelgelsesprosessen forblir på ett sted og kan ha avtaler med flere personer.

TV -eksperten fortsatte: Det er lett å glemme med Naked Attraction at showet ikke bare handler om delen der folks nakne kropper blir avslørt, det handler også om deres faktiske datingopplevelse når de har tatt på seg klærne igjen.

billige ferier spania 2016
Det tøffe showet går nå i en ny retning etter å ha stormet TV de siste fem årene

Det tøffe showet går nå i en ny retning etter å ha stormet TV de siste fem årene (Bilde: Kanal 4)

Hotellversjonen av det populære Channel 4 -showet er tydelig inspirert av First Dates, som er frontet av den franske stjernen Fred Siriex.

Det kommer etter at TV -fans krevde at Naked Attraction ble kansellert i forrige måned.

Rasende fans satte spørsmålstegn ved hvordan showet noensinne ble sendt - etter den siste episoden med de mest 'sjokkerende øyeblikkene'.

Det kontroversielle datingprogrammet har blitt sendt på Channel 4 siden 2016, men noen fans føler at det er på tide å få det til.

TV -fans krevde at Naked Attraction ble kansellert i forrige måned

TV -fans krevde at Naked Attraction ble kansellert i forrige måned (Bilde: Kanal 4)

Den nåværende åttende serien av serien inkluderer samleepisoder som utforsker noen av de beste slemme bittene fra de siste fem årene.

En spesiell episode som ble sendt denne uken inkluderte flashback -scener fra den aller første episoden - som inkluderte en mannlig deltaker som hadde ansiktet til en elefant tatovert rundt penis.

Mens en annen deltaker forklarte å vise programlederen Anna Richardson at hans uvanlig lange og tykke tunge hadde blitt brukt for å tilfredsstille kvinnelige elskere.

Naken attraksjon

Showet har vært på skjermene våre siden 2016 (Bilde: Kanal 4)

colin johnson flott yarmouth

Noen TV -fans ba om Twitter i forrige måned og ba om at showet skulle økes.

En seer raser online: Hvorfor i all verden er Naked Attraction en ting? Ærlig talt, jeg er sex-positiv, men noen må avbryte dette.

Andre satte spørsmålstegn ved hvordan showet noen gang kom i luften i utgangspunktet, med en tweeting: 'Den tiden på kvelden hvor det er for sent å starte noe, så du bare kan se 15 minutter med Naked Attraction filler og fremdeles ikke tro at det eksisterer. '

Etter de siste nyhetene om Naked Attraction Hotel, ser det ikke ut til at det sexy showet er på vei noen vei ennå.

Se Også: