Tesco bringer tilbake sin 5p off bensinkampanje - men ikke alle er fornøyd

Tesco

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er tilbake!



Hvis du skal ut for å gjøre den ukentlige matbutikken din og fylle opp bilen samtidig, kan det være verdt å droppe den vanlige turen til Sainsbury og velge Tesco i stedet, ettersom supermarkedgiganten nettopp har kunngjort at den & apos; s brining tilbake sin bensin rabatt.



tante sally worzel gummidge

For alle som bruker over £ 50 i butikken, vil Tesco gi deg en kupong på 5 p rabatt per liter drivstoff, enten i butikk eller på nett.



Når du har fått kupongen din, får du to uker på å bruke den til neste bensintank, før den går ut.

5p per liter legger opp

masvidal vs usman uk tid

Som vanlig er det noen få ting du ikke kan kjøpe som en del av din £ 50 totalt, med tilbudet eksklusiv kjøp på noen kafé og tobakkskiosker og drivstoff, lotteriprodukter, gavekort, e-top-up, optikere, telefonbutikk, sparemerker, frimerker, 10p bæreposer, reseptbelagte medisiner, morsmelkerstatning, Tesco Bank og på reisepenger.



Tilbudet ble opprinnelig kunngjort på avtaler forum hotukdeals, og tilsynelatende startet alle i går, og varer til 10. februar.

Imidlertid er ikke alle glade for salget, med mange brukere på forumet som beklager at det pleide å være dobbelt rabatt på 10p rabatt per liter.



Ikke alle planlegger å benytte seg av tilbudet

rag n bone mann kone

En bruker kommenterte å si '5p! C & apos; Tesco .... bortsett fra alt, er drivstoffprisene vanligvis alltid dyrere enn andre supermarkeder.

En annen bruker sa 'Bedre enn ingenting ... Men jeg sverger på at det pleide å være 10 p av.'

Så det er ikke verdt å sprute ut en tilfeldig £ 50 for å få 5p rabatt, hvis du allerede hadde tenkt å gjøre din uønskede butikk på et tidspunkt snart, kan du spare deg selv for noen ekstra kroner ved å gjøre det på denne måten .

Les mer

Hvordan spare penger i supermarkedet
Supermarkedstilbud De beste vinmarkedene i supermarkedet Beste lojalitetsordninger for supermarkeder Hvordan finne en god avtale

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, noe som betyr at vi kan motta provisjon for salg av produkter eller tjenester vi skriver om. Denne artikkelen ble skrevet helt uavhengig, se flere detaljer her.

Se Også: