Ti ideer til bedrifter som kan gjøre deg til millionær i 2021

Tjene Penger

Horoskopet Ditt For I Morgen

Verden forandret seg i 2020, og det betyr mulighet

Verden forandret seg i 2020, og det betyr mulighet(Bilde: Getty Images)



Eksperter har navngitt de 10 områdene du bør se mest på hvis du tenker på å starte en virksomhet i år.



Og mens 2020 spilte seg noe annerledes ut enn noen forventet for 12 måneder siden, skapte det også en rekke nye muligheter.



Millioner flere mennesker jobber hjemmefra nå, og flytter flere av livene våre på nettet ettersom bevegelsesbegrensninger og møter varer lenger og lenger.

Den tiden hjemme har også sett mennesker gjøre endringer i livet - fra nye kjæledyr til et ønske om å lære nye ferdigheter.

Og mens hundretusenvis av mennesker har mistet jobben og tilsynelatende utallige virksomheter har stengt, er det steder å tjene penger på denne nye måten å leve på.



Så ekspertene på Oppstart.no sette hodet sammen og knuste data for å komme opp med de 10 beste områdene for å starte en ny virksomhet i 2021.

stemmen til peppa gris

Dette kom de på:



1. Virtuelle påvirkere

Det viser seg at selv roboter kan tjene penger som påvirkere nå

Det viser seg at selv roboter kan tjene penger som påvirkere nå

Folk som sitter fast innendørs, vender seg til sosiale medier for å finne inspirasjon fra alt til mat, for å reise til fitness - eller bare få et vindu til andres liv.

Den påvirkningen disse kontoene har med sine følgere, kan bli til store penger, men ikke alle påvirkere er ekte mennesker lenger.

paul walker krasj bilder

Datagenererte påvirkere er allerede her med en amerikansk konto som samler 2,8 millioner følgere og teller.

Disse realistiske, datagenererte menneskene deltar også i merkevarekampanjer og tjener store penger på skaperne.

Det betyr at det er et stort potensial for folk med teknisk kunnskap og ressurser til å gå inn på dette merkelige nye markedet.

2. Følelsesøkonomien

Med fysisk kontakt og tid sammen med venner og familie påvirket av Covid-19-restriksjoner, søker mange mennesker etter emosjonell støtte

Med fysisk kontakt og tid sammen med venner og familie påvirket av Covid-19-restriksjoner, er det mange som leter etter emosjonell støtte (filbilde) (Bilde: Saml ukjent)

I følelsesøkonomien er empati, emosjonell intelligens og mellommenneskelige ferdigheter de mest verdsatte egenskapene en person kan ha.

Ideer for bedrifter i dette området er omfattende - eksterne personlige assistenter som gjør alt fra å legge ut på sosiale medier til å kjøpe bursdagsgaver til sine nærmeste, eller byråer som forbinder mennesker med frivillige muligheter eller ekstern mental helse og velvære.

Bedrifter som gifter seg med teknologi med tjenester som bare en person kan tilby, kan klare seg godt i følelsesøkonomien.

3. Elektriske sykler og e-scootere

20 miles rekkevidde og ingen parkering nødvendig

20 miles rekkevidde og ingen parkering nødvendig (Bilde: Getty Images/Westend61)

Å komme seg rundt i byen har aldri følt seg mer risikabelt - med busser, rør og tog har alle lukkede rom stappfulle av mennesker.

Det førte til en økning i sykkelsalget med etterspørsel etter elsykler og e-scootere som stiger mest av alt.

easy jet siste minutt

Med ny lovgivning på vei som regulerer bruken av eScooters på veiene - som også er små nok til å hente og ta med deg til kontoret eller inn i en butikk - og en stadig mer vanlig etterspørsel etter disse bykjøringene i 20 miles er satt til hold deg høy.

Det er også mange muligheter i dette rommet i 2021 for bedrifter: Tenk på leie av elektrisk sykkel, tilbehør til elsykkel, mobile ladestasjoner og konvertering av elsykkel.

Fire. Dyrepleie og opplæring

Mange mennesker fikk kjæledyr i år - ikke alle var klare for det

Mange mennesker fikk kjæledyr i år - ikke alle var klare for det (Bilde: Getty Images)

Da 2020 ga lys for de fleste menneskers planer, ble det å adoptere et nytt furry familiemedlem et fyrtårn for håp for mange.

Men mange var helt uforberedt på hvor mye arbeid som er involvert i omsorg for kjæledyret sitt.

Så hvis du er dyreelsker eller har erfaring med dyrepleie, har du lykke til - vi spår en boom i dyrepleie- og opplæringssektoren i 2021 - spesielt hvis du kan finne ut hvordan du gjør det eksternt.

Tenk videoopplæringsskoler, en på en kjæledyrpleieundervisning, pleie- og kostholdstips og mer.

Les mer

'Vi startet våre egne virksomheter'
Min hobby ble en virksomhet på 500 000 pund Mamma åpner butikken mens hun er i svangerskapspermisjon Jeg sluttet på skolen og startet en virksomhet på 10 millioner pund Jeg bygde opp virksomheten min etter at jeg mistet jobben

5. On-demand helse og velvære

Filmer, musikk og mat har alle vært tilgjengelig med et klikk på en knapp - og nå er det lettere enn noensinne å ta vare på ditt eget velvære med helse- og velvære -tjenester på forespørsel.

Enten det er fullt optimaliserte måltider i en pose, treningsøkter online eller apper som hjelper deg med å ta vare på libido, er det nå raske løsninger for alt.

6. Fleksikontoret

Kontoret vil aldri bli det samme igjen - med virksomheter som er opptatt av å slutte å forplikte enorme deler av inntektene til å leie plass som vi alle nettopp har bevist, faktisk ikke bidrar så mye til suksessen til et selskap.

Så dra opp en stol på fleksikontoret som sannsynligvis vil utgjøre 30% av all kontorplass innen neste år.

7. Mangfold og inkludering

Mangfold står øverst på agendaen

Mangfold står øverst på agendaen (Bilde: Facebook)

Aldri har mangfold og inkludering vært mer sentralt i den globale samtalen.

Og aldri har det vært viktigere å sørge for at de holder seg øverst på dagsordenen, og ikke synker etter noen få token nikk.

den falske enkeedderkoppen uk

Enten du fokuserer din innsats på å hjelpe enkeltpersoner med underrepresentert bakgrunn eller forkjemper mangfolds- og inkluderingsinitiativer i bedrifter, er det muligheter for engasjerte gründere til å legge til rette for fremgang i 2021.

8. plassering

Folk har hørt dødsfallet i High Street i flere tiår - og det er en god grunn.

Men i pandemien med leveringstider for store supermarkeder med mangelvare og lockdown som begrenser oss til å handle i postnummerene våre, henvendte vi oss til våre lokale butikker. Støtten disse uavhengige virksomhetene ga til lokalsamfunnene i krisen, bør også utmønte seg i lojalitet etter at vaksinen ble lansert.

Dette byr på en mengde muligheter for 2021, fra å starte en egen lokal virksomhet, til å faktisk hjelpe forbrukere med å oppdage, handle hos og støtte lokale bedrifter.

9. E-læring

Søk etter online læringskurs og undervisning på nettet økte med 240% og 328% i 2020.

Egentlig ikke en overraskelse, ettersom vi plutselig hadde mye fritid hjemme og ønsket å fylle det med noe konstruktivt.

Som med mange ting som har skjedd under pandemien, har folk nå oppdaget hvor praktisk online læring kan være, og de er ivrige etter å fortsette.

Det er nesten ubegrensede muligheter her - hvis du kan lære det, kan du lære det online.

10. Fjernarbeidstjenester

På mange måter har det siste året vist at folk kan jobbe hjemmefra like effektivt som de kan på kontoret.

anthony joshua veie inn

Imidlertid er det noen fordeler med arbeidsplassen som bare ikke kan replikeres mens du jobber hjemmefra.

Fjernarbeidstjenester tar så mye som mulig sikte på å kompensere for disse manglene ved å hjelpe folk til å samarbeide bedre, jobbe mer produktivt og til og med være vert for sosiale medier for å øke teammoralen.

Se Også: