Paul Walkers plagsomme obduksjon - stjernen 'lever fortsatt da bilen eksploderte i ildkule'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hollywood -skuespilleren Paul Walker tilbrakte sin siste dag på jorden med å le og chatte med venner på en veldedighetsinnsamling i Los Angeles.



Og da Santa Clara -arrangementet til hjelp for Typhoon Yolanda avsluttet 30. november 2013, bestemte Fast and the Furious -stjernen seg for å snurre i den gode vennen Roger Rodas kirsebærrøde Porsche Carrera GT - men det var en beslutning som ville kostet ham livet.



Ved nattetid var Paul død, drept i et inferno av manglet vrakdeler da bilen brøytet inn i en lyktestolpe i høye hastigheter.



Verdenspremiere på Fast & Furious 6

Paul Walker ble drept i en høyhastighets bilulykke (Bilde: Getty Images)

Tilskuere så bilen rive motorveien mellom 70 og 100 km / t før Roger mistet kontrollen av ukjente årsaker, og sendte bilen til å snurre midt på veien.

Det ricocheted av en fortauskanten og inn i et tre før det nesten ble revet i to av betongposten og brøt ut i en flammekule.



Hjelpeløse vitner prøvde å slukke flammene med brannslukningsapparater, men den smeltede ildkulen kunne ikke stoppes, og begge mennene døde på stedet.

Paul Walker omkom i bilulykke

Etterspillet etter den dødelige ulykken (Bilde: splash news)



Gitt frykten for krasjet, må den mest antatte faren til en Paul ha blitt drept umiddelbart.

Men obduksjonen hans avslørte et forferdelig faktum - det ble funnet spor av sot i luftrøret hans, noe som betyr at han fortsatt hadde pustet mens brannen raste.

Den 40 år gamle kroppen ble oppdaget liggende på passasjersetet og lemmene hans hadde trukket seg tilbake og forvrengt seg til det som er kjent som en 'pugilistisk holdning'. hvor kroppens muskler forkorter lemmene til en bokserlignende & apos; utseende.

Medisinsk ordbok definerer det opprivende fenomenet som 'forårsaket av høye temperaturer i brann, noe som resulterer i muskelstivhet og forkortelse og kan oppstå selv om personen var død før brannen.'

Paul Walker løpsteam

Roger Rodas har blitt kåret til sjåføren (Bilde: Alwaysevolving)

Videre avslørte rapporten hvordan Pauls kropp ble så hardt brent at han bare kunne identifiseres ved tannhistorier og hans forkullede organer ble for skadet for donasjon.

I mellomtiden ble Roger's hodeskalle sprukket og den øvre delen manglet, noe som etterlot hjernen hans.

Likemannen fant ingen bevis for bruk av drikke eller narkotika og registrerte en dødsdom ved 'kombinert effekt av traumatiske og termiske skader'.

Paul Walker og datteren Meadow

Paul Walker og datteren Meadow (Bilde: Instagram/meadowwalker)

Men datteren til Paul Meadow var ikke enig og anla en urettmessig dødssak mot Porsche og hevdet at faren hadde blitt fanget i den brennende bilen av bilbeltet.

I følge søksmålet, som ble oppnådd av TMZ, var stjernen i live i ett minutt og 20 sekunder etter påkjørsel, men kunne ikke komme seg ut fordi bilbeltet slo Walker torso tilbake med tusenvis av kilo kraft, og derved brakk ribbeina og bekken.

Advokater hevdet at det hadde tatt et helt minutt før brannen brøt ut, noe som ga Paul god tid til å rømme. De påsto også at bilen manglet tilstrekkelige dørforsterkninger, og at produsentene ikke hadde brukt drivstoffledninger som løsnet for å forhindre brann i et krasj.

Meadow anla en urettmessig dødssak (Bilde: meadowwalker/Instagram)

Søksmålet uttalte: Fraværende disse feilene i Porsche Carrera GT, ville Paul Walker være i live i dag.

Meadows advokat Jeff Milam fortalte ABC -nyheter at kjøretøyet var en farlig bil. at 'ikke hører hjemme på gaten', men Porsche forsvarte seg med at Paul visste 'bevisst og frivillig påtok seg all risiko, fare og fare med hensyn til bruk av emnet 2005 Carrera GT.'

Slaget ble løst i 2017 da den urettmessige dødsaken ble trukket tilbake og det ble inngått et forlik, selv om vilkårene aldri har blitt offentliggjort.

Se Også: