Strictly's Caroline Quentin om hvordan lekegutt -mannens frekke spørsmål helbredet hjertesorg

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hun er en av de rødglødende favorittene som skal kåres i år Strictly Come Dancing -mester etter å ha hektet dommere og publikum hjemme med sine rødglødende dansebevegelser.



Caroline Quentin, som drømte om å bli ballerina da hun var barn, oppfyller nå sine drømmer om å danse ved å gå til festsalen med sin profesjonelle partner, Johannes Radebe.



Forrige uke var Men Behaving Badly -stjernen 21 poeng for sin fantastiske Pase Doble, og denne uken har paret store forhåpninger om å score enda høyere.



Caroline innrømmer imidlertid at hun har en bekymring - å kaste seg over Johannes.

Hun sa til heat magazine: 'Du vet når du ler mye og fysisk blir ganske svak? Det jeg ikke må gjøre er å få ham til å le før han skal løfte meg, fordi jeg ikke vil at han skal slippe meg.

Strengt 2020 tipper seerne allerede store ting for Caroline Quentin

Strengt 2020 tipper seerne allerede store ting for Caroline Quentin (Bilde: PA)



okolie vs chamberlain live stream

Det han ikke vet er at jeg i min alder har en ganske svak blære. Hvis jeg ler for mye, kan han betale prisen, si det sånn.

Den 60 år gamle Jonathan Creek-stjernen var bare 16 da hun ble tvunget til å gi opp drømmen om å være danser da faren forlot hjemmet og moren ble syk.



Caroline forklarte: 'Jeg var en tidlig danser. Vanskelig å forestille meg å se på meg nå. Jeg var flink til det.

'Skolen jeg gikk på, var litt som Royal Ballet -skolen. Jeg ble ikke sendt fordi jeg skulle møte de riktige menneskene, jeg var der for å lære å danse, noe som er veldig vondt og slitsomt.

'Jeg følte meg fullstendig forpurret av at jeg ikke kunne fortsette med ballett - det knuste hjertet mitt og jeg føler meg fortsatt trist over det.

noel fitzpatrick brødre og søstre
Caroline Quentin har endelig oppfylt drømmen om å være danser

Caroline Quentin har endelig oppfylt drømmen om å være danser (Bilde: BBC/PA)

'Det var min lidenskap, noe jeg ville ha gjort selv om jeg ikke fikk betalt for det. Jeg kan nå se at det var en slags galskap, og på en måte ble jeg sannsynligvis reddet.

'Jeg har hatt en god karriere for noen som ikke hadde tenkt å bli skuespiller, men det var en omvei - en flott omvei, men jeg klarer ikke helt å få meg til å se Black Swan.'

Blue Murder -stjernen gikk også gjennom en hjerteskjærende skilsmisse fra sin første ektemann, komiker Paul Merton.

'Jeg visste ikke at ekteskapet mitt gikk galt før det tok slutt,' sa hun tidligere til The Guardian.

hva betyr 355

Hun gjorde saken verre, hun husket å ha blitt fulgt av fotografer og sa til Independent: 'Det er en fryktelig tid når du føler deg så sårbar og dritt som person, og så skjer det.'

Caroline med sin første ektemann, komiker Paul Merton

Caroline med sin første ektemann, komiker Paul Merton (Bilde: Geoff Wilkinson / Rex -funksjoner)

Paul, 63, fortsatte deretter med Sarah Parkinson, som hadde fungert som Carolines undersøkelse på den tre måneder lange London-etappen av The Live Bed Show.

Han fortalte Guardian at de på det tidspunktet bare snakket, men når ekteskapet hans var over, ble Paul og forfatter og produsent Sarah sammen, og de giftet seg uoffisielt på Maldivene i 2000.

Men så, et år etter skilsmissen, møtte Caroline Sam Farmer, som jobbet som løper og er 11 år yngre, på settet Men Behaving Badly.

Paret møttes først på en parkeringsplass og begge ble like slått.

Caroline med mannen sin, Sam Farmer

Caroline med mannen sin, Sam Farmer (Bilde: Can Nguyen/REX/Shutterstock)

Caroline sa til Woman and Home: '' Jeg trodde ikke på kjærlighet ved første blikk før jeg så Sam. Vi var på sett for Men Behaving Badly, det surret ned med regn og denne ekstremt kjekke unge mannen i en baseballcap kom bort til meg og sa, kan jeg få deg frokost? & Apos;

454 engel nummer betydning

'Jeg tenkte' takk, men du kan gi meg noe annet. ' Jeg spurte en av jentene på settet hvem han var, og hun fortalte at han var den nye løperen.

Så fire dater etter det tilfeldige møtet, spurte Sam Caroline ut igjen foran medstjernene sine, Martin Clunes og Neil Morrissey, som hun sier var 'utrolig modig'.

Innen et år etter deres første date på en restaurant i Soho, var Caroline gravid med datteren Emily.

Sønnen William kom med noen år senere, og paret giftet seg i 2006.

Og Caroline ler av kommentarer om aldersgapet.

Hun sa: 'Du har kanskje lest historier om at han var barnebruden min, men jeg så på ham og hadde et øyeblikk av Sam Taylor-Wood. Jeg tenkte bare & apos; Yum! & Apos; Det gjør jeg fremdeles nå. '

  • Caroline, sammen med de andre Strictly -stjernene, vil være tilbake på skjermene våre klokken 19.25 i kveld.

Se Også: