Arcadia -eide Evans solgte for 23 millioner pund - men alle butikker vil fortsatt stenge

Arcadia Group Plc

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er totalt fem frittstående Evans -butikker(Bilde: Penny Cross / Plymouth Live)



Detaljhandelgiganten Evans har blitt det første Arcadia -merket som ble solgt etter at Philip Green & rs motemakt gikk inn i administrasjon 1. desember.



Selskapet, som spesialiserer seg på mote i pluss størrelse, er solgt til engrosvirksomheten City Chic Collective Limited (CCL) for 23 millioner pund.



I henhold til avtalen vil City Chic kjøpe Evans -merket og alle aksjer.

Imidlertid vil alle fem frittstående butikker og konsesjonsutsalg stenge permanent, sa CCL i en uttalelse.

Overtagelsen forventes å fullføres 23. desember 2020.



nicole kidman plastisk kirurgi

Evans, som først åpnet i 1930, er et av syv Arcadia -merker som skal selges etter at selskapet ansatte administratorer tidligere denne måneden.

Selskapet, som spesialiserer seg på pluss-størrelse mote, har blitt solgt til engrosvirksomheten City Chic Collective Limited for £ 23million (Bilde: Getty)



Selv om merkene kan bytte hender hver for seg, sies mote- og husholdningskjeden Next å se på en fullstendig overtakelse av Arcadia i en avtale med den amerikanske eieren av Oak Furnitureland.

Davidson Kempner Capital Management har angivelig hatt detaljerte samtaler med Next om et potensielt bud på Sir Philip Green's Arcadia Group, som falt i administrasjon i forrige måned, og satte 13 000 jobber i fare.

Neste er forstått å være interessert i Topshop og Topman mens Davidson Kempner, som ga et nødlån på 180 millioner pund til Poundland i 2018 og tidligere har vært knyttet til en potensiell redning av motekjeden Peacocks , ville ta imot Arcadias mindre merker som Miss Selfridge, Dorothy Perkins, Burton, Evans og Wallis.

Andre parter interessert i Arcadia antas å inkludere Mike Ashleys Frasers Group, online -spesialist Boohoo, Marks & Spencer og Authentic Brands, eieren av det amerikanske varehuset Barneys (Bilde: Boohoo)

Få de siste rådene om penger, nyheter og hjelp rett i innboksen din - registrer deg på NEWSAM.co.uk/email

Andre parter interessert i Arcadia antas å inkludere Mike Ashleys Frasers Group, online -spesialist Boohoo, Marks & Spencer og Authentic Brands, eieren av det amerikanske varehuset Barneys.

Primark har også bedt om budgivere, men forventes ikke å gi et formelt tilbud.

Arcadias strømlinjeformede hovedkontorvirksomhet, inkludert IT og sourcing, gjør det vanskelig for uavhengige kjøpere, så en vilje til å påta seg hele gruppen vil også være attraktiv for administratorer.

Nye regler kommer for bedrifter ... du må handle nå

Annonsørinnhold fra Den britiske regjeringen

Klokka tikker. Nye regler for forretninger med Europa starter 1. januar 2021 - og det er handlinger virksomheten din må ta nå.

Bedrifter som handler med Europa må følge nye regler for eksport, import, toll, data og innleie.

Tiden renner ut. Sjekk hva du må gjøre i dag kl gov.uk/transisjon .

Salget blir ytterligere komplisert av Arcadias nære koblinger til Debenhams, som kommer til å stenge alle butikkene innen mars hvis en kjøper ikke blir funnet.

Varehuskjeden er i samtaler med Frasers om en potensiell redningsavtale.

Davidson Kempner kjøpte Oak Furnitureland fra administrasjonen i juni og har siden blitt utnevnt som en potensiell redder for flere mislykkede britiske virksomheter, inkludert Edinburgh Woolen Mill Group, eieren av Peacocks og Jaeger, som også selges av administratorer.

Nye regler kommer for bedrifter ... du må handle nå

Annonsørinnhold fra Den britiske regjeringen

Klokka tikker. Nye regler for forretninger med Europa starter 1. januar 2021 - og det er handlinger virksomheten din må ta nå.

Bedrifter som handler med Europa må følge nye regler for eksport, import, toll, data og innleie.

Tiden renner ut. Sjekk hva du må gjøre i dag kl gov.uk/transisjon .

Se Også: