Caitlyn Jenner kaster en dråpe etter å ha blitt nektet tilgang til I'm A Celeb -yacht

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Caitlyn Jenners I'm A Celeb -opplevelse fikk en dårlig start da hun innså at hun hadde blitt nektet sjansen til å feste på en luksusklokke før hun kom inn i den australske jungelen.



Den 70 år gamle olympier- og realitystjernen hadde nesen på sin plass da hun ankom det langvarige ITV-showet ombord på en hurtigbåt.



Den sportslige legenden virket imidlertid opprørt da hun innså at andre stjerner i showet ankom en luksusyacht - der de likte drinker og sladder før de kom inn i leiren.



Cait (som reality -fans uten tvil kjenner fra Keeping Up With The Kardashians) var ikke den eneste stjernen som kom med hurtigbåt - som Capital Radio DJ Roman Kemp, såpestjerne Jacqueline Jossa, komiker Andrew Maxwell og Radio 1 DJ Adele Roberts også ankom samme stil.

Cait spurte: Hvorfor hadde vi ikke en festbåt? etter at hun kom inn i showet via hurtigbåt (Bilde: ITV/REX)

Men Girls Aloud-legenden Nadine Coyle, eks-fotballspiller Ian Wright, Rak-Su-sanger Myles Stephenson, tidligere rugbyspiller James Haskell og TVs Kate Garraway likte alle luksus og komfort ombord på Cosmos-en luksusyacht som lå fortøyd utenfor Australias gullkyst .



Caitlyn bemerket at de andre kjendisene hadde hatt en så ekstravagant start på deres I'm A Celeb -opplevelse, og huffed: Hvorfor hadde vi ikke en festbåt?

Nadine, Ian og co nippet til fruktcocktailer mens de slapp av på yachten, mens Nadine fryktet at hun senere kunne bli kastet ut av et fly og nervøst lo: Ikke få meg til å hoppe i fallskjermhopp.



dawn french vekttap

Andre deltakere ankom en luksusyacht (Bilde: James Gourley/ITV/REX)

Cait sa til speilet før hun kom inn i jungelen, og sa at hun deltok i showet i håp om at hun endelig vil finne ut livet hennes.

'Jeg tenkte,' vet du hva, kanskje jeg må gå ned dit og sitte i skogen og finne ut livet mitt, hva jeg gjør, sa hun.

'Du kommer til slutt og setter pris på familien din, vennene dine, livet ditt, det du prøver å gjøre. Du har god tid til å tenke ut tingene, fortsatte hun.

Caitlyn er vant til et visst nivå av luksus etter å ha sementert seg selv som reality show royalty (Bilde: ITV/REX)

Caitlyn er en av 10 deltakere som deltar i I & apos; m A Celeb 2019

Les mer

Jeg er en kjendis 2019
Jacqueline gjenforening med døtre Hva sier Jac og Dan kroppsspråk Fans & apos; hjertesorg over Jacs bekjennelse Romers brogjenforening ikke vist

I løpet av de siste fem årene har jeg virkelig prøvd å gjøre så godt jeg kan når det gjelder likestilling. Noen ganger kan det være veldig vanskelig i samfunnet, fortsatte hun.

'Politisk kan det være veldig vanskelig når det gjelder likestilling. Så jeg trengte å puste litt rundt alle disse typer ting og lene meg tilbake og tenke på livet mitt, tenke på hva jeg prøver å gjøre, retningen jeg går, la hun til.

Caitlyn dukket tidligere opp i den amerikanske versjonen av I'm A Celeb i 2003 - da hun formelt ble kjent som Bruce Jener.

Se Også: