Møt Jeremy Corbyns familie - Labour -lederens kjærlighetsliv og hans 'varme' sønner

Politikk

Horoskopet Ditt For I Morgen

Jeremy Corbyn med kona Laura Alvarez(Bilde: PA)



Jeremy Corbyn ser på nøklene til nummer 10, og hvis han får sin vilje 12. desember, skal han pakke sammen hjemmet og flytte posene til Downing Street.



I motsetning til andre ledere & apos; ektefeller, Corbyns tredje kone Laura Alvarez har en tendens til å holde seg utenfor søkelyset og er ikke alltid ved hans side ved de store kampanjearrangementene.



Labour -lederen har ledet et litt komplisert kjærlighetsliv gjennom årene, inkludert et forhold til medpolitiker Diane Abbott, som nå fungerer som hans skygge innenrikssekretær.

Han skilte seg berømt fra sin andre kone Claudia Bracchitta, moren til hans tre barn, etter at de var uenige om hvilken skole de skulle sende sin eldste sønn til.

Ben Corbyn (til venstre) og Thomas Corbyn (til høyre), sitter på hver side av stemoren Laura (Bilde: PA WIRE)



I forkant av valget torsdag så vi på familien som støttet rundt mannen og håpet å vise Boris Johnson døren.

Benjamin Corbyn

Jezzas eldste sønn, som er bedre kjent som Ben, fulgte ikke i sin fars fotspor og har i stedet skåret seg en imponerende karriere i fotball.



32-åringen er trener i Youth Development-teamet i Watford Football Club.

I følge hans Twitter -konto er han også en stolt pappa.

Hans bio lyder: 'Skjønnhet kommer først, vinnende er sekundært. Det som betyr noe er glede. '

Ben Corbyn (Bilde: A Davidson/SHM/REX/Shutterstock)

nasjonalt lotteri gratis inngang

Seb Corbyn

I motsetning til storebroren, fanget Seb definitivt politikkbuggen og har en rekke imponerende roller i Arbeiderpartiet.

Den 27 år gamle Cambridge-kandidaten jobbet med farens valgkampanje i 2015.

Det var også mange påstander om at han skulle stå som parlamentsmedlem i 2017, etter Steve Rotherams sete i Liverpool, men de var usanne.

Han har også jobbet som stabssjef for skyggekansleren John McDonnell, en rolle politikeren insisterer på at han ga på fortjeneste alene.

Under et intervju med Mumsnet -brukere i fjor skrev en av foreldrene: 'Muligheter bør være basert på det du vet, ikke hvem du (eller foreldrene dine) kjenner'.

Etter å ha sagt at han ikke kommenterer ansettelse av ansatte, svarte McDonnell: 'Men i dette tilfellet la meg gjøre det klart at Seb Corbyn ble utnevnt til mitt parlamentariske kontor da jeg var bakbenker og har jobbet for meg i flere år og før jeg blir skyggekansler.

Seb Corbyn (Bilde: Dave J Hogan/Getty Images)

'Han ble utnevnt på grunn av fortjeneste, og jeg beklager graden av overgrep han har mottatt bare på grunn av etternavnet hans.'

Seb traff overskriftene i studenttiden da Tinder -profilen hans ble lekket, inkludert bilder av ham som poserte sammen med skuespilleren Judi Dench.

Thomas Corbyn

Den yngste av Corbyn -guttene holdt seg også godt unna politikken, og er i ferd med å sette opp sin egen butikk og kafé som selger produkter laget av hamp - en stamme av Cannabis sativa -planten.

Den brukes i konstruksjon, medisin og klær og er lovlig.

Tommy blir ofte sammenlignet med skuespilleren Elijah Wood (Bilde: A Davidson/SHM/REX/Shutterstock)

louise redknapp strengt tatt partner

I følge nettstedet National Hemp Service, som er i hans fars Islington valgkrets, kommer det nye stedet 'snart'.

Thomas, kjent som Tommy, fortalte Islington Gazette at Labour-lederen støtter virksomheten hans, som han har opprettet med Chloe Kerslake-Smith

Han sa til avisen: 'Vi ønsker å bekjempe hamp som materiale for alle forskjellige ting. Vi tror cannabis har blitt demonisert i lang tid, og hamp kan være en god inngangsport til å finne ut mer om det - vi vil ikke at folk skal være redde for plantene.

'De fleste vet ikke om hamp. Det er ikke en normal ting i dette landet dessverre, vi kommer til å endre det.

'Hamp tilbyr en enorm mengde løsninger på dagens problemer, når det gjelder landbruk, miljø, til og med økonomisk, hvis vi alle begynner å dyrke hamp ville det hjelpe.'

Tommy en stor hit hos kvinner på sosiale medier, med mange som kommenterer utseendet hans og sammenlignet ham med skuespilleren Elijah Wood takket være hans blå øyne og meiselkjeven.

Jane Chapman - første kone

Corbyn giftet seg med Labour -rådmann og universitetslektor Jane i 1974.

Paret ble skilt bare fem år senere, og hun hevdet at hans 'gledeløse' tilnærming til livet ødela ekteskapet og sa at han brydde seg mer om kampanjer enn hennes behov.

Professor Jane Chapman (Bilde: Daglig rekord)

Hun stemte på sin rival Owen Smith i Labour -ledervalget i 2016 og sa at hun hadde blitt 'så lei seg og virkelig opprørt' av noen av hans synspunkter.

Hun fortalte Telegraf : 'Mitt hjerte og min sjel er fremdeles veldig opptatt av det han står for og opplevelsene ... det var den første romantikken ... men så sier en annen del av meg at ting har gått videre.

'Han har faktisk ikke forandret seg mye politisk ... men det stiller spørsmålet, er politikken på 1970-tallet relevant for det 21. århundre og Storbritannia etter Brexit?'

Diane Abbott

Etter at ekteskapet hans endte, hadde Corbyn et årelangt forhold til sin arbeidskollega Diane Abbott i 1979.

På den tiden jobbet 26 år gamle Diane som rase-offiser for National Council of Civil Liberties.

Forholdet deres brøt angivelig av samme grunn at hans første ekteskap falt fra hverandre - politikk kom alltid først.

Selv om deres romantiske forhold ikke varte lenge, forblir de nære venner og en profesjonell allianse.

hva betyr 1017 åndelig

De jobber fortsatt tett sammen og sies å være gode venner (Bilde: PA)

Claudia Bracchitta - andre kone

Jeremy møtte Claudia, barnebarn til den berømte diplomaten Ricardo Bracchitta, i 1987.

Paret ønsket tre sønner velkommen i løpet av deres 12 års ekteskap.

Claudia og Jeremy splittet etter en uenighet om hvor de skulle sende barna til skolen i 1999.

Hun ville at Ben, deres eldste, skulle gå på en grammatikk, men politikeren var ikke enig da det ville gå imot politikken hans - til tross for at han selv deltok i en.

Hun nektet å sende Benjamin til en omfattende bydel, og til slutt kunne ekteskapet ikke tåle belastningen.

MPs ekskone vant debatten, med Benjamin som gikk til dronning Elizabeths grammatikkskole i Barnet - ni mil fra hjemmet deres i Islington.

Les mer

Politikk for stortingsprogram 2019
Labour sine løfter løfter fullt ut Alle Lib Dems & apos; løfter Tories & apos; manifestpolitikk Plaid Cymru sin generelle valgpolitikk

Claudia sa den gangen: 'Jeg er bekymret for at Jeremy har blitt fremstilt som en hard-left MP som ikke kunne bry seg om barna sine, noe som absolutt ikke er sannheten. Jeg ble framstilt som den påtrengende forelder som ønsket en grammatisk skoleplass for sønnen hennes og ingenting annet.

'Det er ikke en historie om å ta et valg, men om å ikke ha noe valg. Jeg kunne ikke sende Ben til en skole der jeg visste at han ikke ville være lykkelig.

Mens Jeremy var i stand til å ta en slags beslutning, var jeg ikke. Det er en posisjon du blir presset til i stedet for en du velger. '

I et intervju med The Guardian i 2015 sa Corbyn at de fortsatt 'får det bra'.

paris sex-tape

Laura Alvarez - tredje og nåværende kone

Corbyn er nå gift med Laura Alvarez, og hans tredje kone pleier å unngå søkelyset når det er mulig.

Paret møttes i 1999 da Alvarez sin eldre søster Marcela bodde i London med datteren Jasmin, den gang syv.

Hennes fremmedgjorte ektemann bortførte den lille jenta og flyktet til Amerika.

Hun dro til avdøde Labour -parlamentsmedlem Tony Benn for å få hjelp og ble introdusert for Corbyn som prøvde å hjelpe. Han møtte og snakket med politifolk på hennes vegne.

(Bilde: SWNS.com)

Hans kone, Laura, hadde fløyet til England fra hjemmet sitt i Mexico City for å være sammen med søsteren, og fulgte henne til en innsamling i en pub i Finsbury Park som Corbyn deltok på.

Etter Marcelas introduksjon paret ble forelsket og opprettholdt et langdistanse forhold etter at hun kom tilbake til Mexico hvor hun jobbet i en bank med base i Mexico City dedikert til å hjelpe fattige bygdesamfunn.

Paret giftet seg på Hacienda Panoaya, en eiendom med sitt eget kapell, i 2012.

De bor i terrassehuset hans i Finsbury Park, Nord -London, som ville koste rundt 1 million pund å kjøpe, med en katt som heter & quot; El Gato & apos ;.

Laura er kjent for å dele ektemannens politiske overbevisning, og paret nyter netter med å spise vegetarisk mat som er dyrket på hans tildeling, drikker det rare glasset vin og ser på EastEnders.

I et sjeldent intervju i en fly-on-the-wall-dokumentar beskrev Álvarez Corbyn som 'ikke veldig god i husarbeid, men han er en god politiker'.

Hun snakket også om sin stolthet etter at Corbyns klesforstand ble kritisert av David Cameron som sa til ham på PMQS i februar 2016 at han skulle 'ta på seg en skikkelig dress, gjøre slipset ditt og synge nasjonalsangen'.

Den har blitt rapportert Labour har avvist et tilbud om at Corbyn skal vises sammen med sin kone på BBCs One Show -sofa og insisterer på at Corbyn -familien er utenfor grensene under kampanjen.

Se Også: