Inne i Piers Morgans 'fryktelige' skilsmisse fra sykepleierens første kone etter e -postskandale

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Piers Morgan brukte to tiår på å banebrytende i tabloidmediene, og steg fra en showbiz -journalist til redaktør for News of the World før han nådde 40.



tim wonnacott røverkjøp

Fra å avsløre historier om seksuell avvik i de herskende klassene til å sikre eksplosive kjendiseksklusiver, var den nylig avdøde Good Morning Britain -verten beryktet for sin bulldozer -tilnærming.



Og ved hans side gjennom det hele var Piers & apos; første kone, sykepleier Marion Shalloe, som han giftet seg med i 1991 26 år gammel.



Deres førstefødte sønn Spencer, 27, ble født i 1993, bare ett år før Rupert Murdoch gjorde Piers til News of the Worlds yngste redaktør noensinne som 29-åring.

Piers Morgan med kona Marion Shalloe deltar på Cool Britannia Party på 10 Downing Street i juli 1997

Piers Morgan med kona Marion Shalloe deltar på Cool Britannia Party på 10 Downing Street i juli 1997 (Bilde: Alan Davidson/REX/Shutterstock)

I et intervju med Telegraph fra 1994 avslørte han at de nylig skilte seg & apos; men insisterte på at det ikke hadde noe å gjøre med presset fra jobben eller en tredjepart.



Og han hadde ikke annet enn hyggelige ting å si om moren til barnet hans.

'Hun er en avdelingssøster på et sykehus. Hun hjelper til med å redde folks liv, og som alle sykepleiere vil hun hate meg å si det, sa han.



Paret gjenforenes og sønnen Stanley, 23, ankom i juni 1997.

Men da Marion var gravid med sitt tredje barn, sønnen Albert, 19, i 2000, skal ekteskapet ha gått i oppløsning etter en utveksling av e -post mellom Piers og The Suns showbiz -spaltist Marina Hyde, 46, som ble sparket av redaktør David Yelland som et resultat.

Piers og Marion, til høyre, knyttet knuten i 1991

Piers og Marion, til høyre, knyttet knuten i 1991 (Bilde: Alan Davidson/REX/Shutterstock)

Og etter at Yelland hevdet å ha tre esker med & eksplosive & apos; e -postmeldinger som kan ødelegge & apos; hans rival, Piers slo tilbake, og hevdet Marina's oppsigelse viste 'kronisk usikkerhet'.

Han sa til Press Gazette: 'De gledet seg over å skamme meg og være ganske ødeleggende for en venn og for mitt personlige liv.

'Jeg tenker på Yelland som satt der med operatørene sine og spytt av dem [e-postene], og det gjør meg ganske syk.'

Ryktene om romantikk mellom den nylig singelstjernen og Ms Hyde virvlet umiddelbart, men Piers har alltid nektet å kommentere påstander og sa til The Times i 2010: Jeg går ikke inn på det.

I mellomtiden fortsatte Marion videre med News of the World -showbiz -redaktøren, Rav Singh. Hvem er forresten en veldig hyggelig fyr jeg trives godt med, sa Piers.

Marion avbildet med sønnen Spencer

Marion avbildet med sønnen Spencer (Bilde: Instagram)

hva betyr 114

Så i 2006 ble Piers nesten umiddelbart forelsket i The Daily Telegraph -sladderspaltisten Celia Walden, datter av tidligere Tory -parlamentsmedlem George Walden, etter å ha intervjuet henne for magasinet GQ.

Han hilste henne tydeligvis latterlig vakker, sammenlignet henne med den franske skuespilleren Brigitte Bardot og erklærte at hun, i likhet med Bardot, har brakt mye grunnleggende glede til mange grunnleggende, lystne menn.

Han sprutet: 'Hun inspirerer like store doser av beundring, begjær og frykt ... og er, som jeg skriver, singel. Da Gud skapte kvinnen, velsignet han Hollywood med Bardot, og Fleet Street med Walden. '

Da skilsmissen hans ennå ikke var ferdig, spilte han i utgangspunktet krøll om planer om å gjøre ting offisielt med Celia.

Så i 2008 ble hans splittelse fra Marion endelig signert, og avsluttet et kapittel som Piers beskrev som 'dypt ubehagelig'.

ella og nicola gogglebox

'Jeg har nylig blitt skilt. Det må være en grei periode før disse tingene blir gjort. Skilsmissen var en ganske fryktelig opplevelse, sa han til Daily Mail i 2009.

Piers Morgan og Celia Walden ankommer GQ Awards of the Year Awards

Piers Morgan og Celia Walden har vært gift i 10 år og har ett barn sammen (Bilde: Getty Images)

'Den dagen Marion og jeg ble skilt, sa jeg, & vet du hva? Vi kan begge gå bort og føle oss forferdelige om dette, men la oss aldri nevne det igjen & apos ;.

Etter å ha bundet knuten til Celia i 2010 før han ønsket datteren Elise velkommen i 2011, angrer Piers ikke på hvordan hans første ekteskap ble utført og forblir på gode vilkår med Marion, som han nylig avslørte støttet hans GMB -avslutning.

'Jeg angrer ikke fordi disse tingene skjer, men jeg er glad for at vi har blitt gode venner, fordi det er viktig for barna dine,' sa han.

'Jeg produserte tre fantastiske barn med min ekskone.

'Det beste rådet jeg noen gang har fått var å snakke med dem hver dag - det er når du trenger at din eks skal være veldig imøtekommende. Jeg har snakket med barna mine, med bare en håndfull unntak, hver dag de siste ni årene. '

Se Også: