Inside The Priory-Katie Price vil kjempe mot sine 'drug binge' -demoner på £ 5000 i uken rehabiliteringsanlegg

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Priory er et av de mest berømte rehabiliteringsanleggene i verden. Det er der husnavn går hvis de blir påvirket av problemer med alkohol, narkotika eller spiseforstyrrelser.



Mens Priory-gruppen driver over 500 nettsteder over hele landet, er det selskapets flaggskipanlegg i Roehampton som oftest er vert for A-listeklienter.



Det er her urolige Katie Price forventes å tilbringe de neste seks ukene.



Det er det mest kjente anlegget i sitt slag (Bilde: PA)

Roehampton Priory ble bygget i 1811 som et privat hjem og ble omgjort til et sykehus i 1872. Det er Londons eldste private psykiatriske sykehus.

Den har plass til opptil 90 pasienter om gangen.



Prisen varierer, avhengig av den nøyaktige terapien som kreves, men er vanligvis i området £ 5000 per uke.

karen og kevin clifton

I mars i fjor fikk Roehampton -siden en vurdering på 'krever forbedring' av Care Quality Commission. Inspektører vurderte sikkerheten ved omsorg som & ldquo; utilstrekkelig & apos; - lavest mulig rangering.



I tillegg til problemer rundt alkohol, narkotika og mat, tar anlegget også opp problemer med pengespill, sex, shopping og ulike avhengigheter på nettet.

Katie har innrømmet narkotikabruk de siste månedene

Kjente gjester på Priory Group sykehus inkluderer: Ant McPartlin, Susan Boyle, Kate Moss, Pete Doherty, Robbie Williams, Ronnie Wood, Eric Clapton, Lady Isabella Hervey, George Best, Ronnie O & Sosivan, Michael Barrymore, Kerry Katona, Jade Goody , Paul Gascoigne, Sinead O'Connor, Marti Pellow og Gail Porter.

Det er ikke for alle. Gail Porter sa om behandlingen hennes i 2005: Det var ikke for meg. Denne kvinnen sammenlignet meg med en bil og sa at motoren min ikke fungerte som den skulle. Jeg tenkte: 'Hvis jeg blir her i en uke, hopper jeg ut av vinduet'.

Gail Porter likte ikke Priory -opplevelsen hennes (Bilde: REX/Shutterstock)

Priory -gruppen behandler rundt 2500 mennesker i året. .I alle sammen er de rike eller berømte. Rundt 70 prosent av menneskene hjulpet av The Priory blir henvist av NHS.

Den nøyaktige lengden på oppholdet varierer avhengig av problemet som behandles. Depresjon innebærer vanligvis et opphold på to til tre uker, mens avhengighet vanligvis er seks ukers kurs.

Priorys behandling er hovedsakelig basert på kognitiv atferdsterapi (CBT), men anlegget kan tilby forskjellige andre typer terapi, inkludert desensibilisering og behandling av øyebevegelser (EMDR), Dialektisk atferdsterapi (DBT), kroppsbildebehandling og ergoterapi.

Summer Monteys - Fullam naken

CBT er en taleterapi som kan hjelpe pasienter med å håndtere problemene sine ved å endre måten de tenker og oppfører seg på.

Paul Gascoigne utenfor Priory

Paul Gascoigne røyker en sigarett utenfor The Priory, rehabiliteringsklinikken han deltok på ved forskjellige anledninger, fra 1998 (Bilde: Rex)

Tolv-trinns programmer er en grunnleggende del av avhengighetsgjenoppretting i Priory. Gjestetalere fra AA- eller NA-stipendier kommer regelmessig inn, og noen ganger deltar klienter på flere møter utenfor stedet.

Yoga, T & apos; ai Chi og svømming tilbys som en del av den samlede pakken, i tillegg til massasjeterapi og aromaterapi.

Etter at de har forlatt The Priory, tilbys klientene ukentlig etteroppfølging fra behandlingsteamet.

Se Også: