Beste forkjølelsessårkrem for 2020

Stil

Horoskopet Ditt For I Morgen

Topp behandlinger for å forvise forkjølelsessår på et øyeblikk



cheltenham gullcupløpere 2018

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Hvis du noen gang har hatt forkjølelsessår, vet du den lille kriblende følelsen på leppen, du kjenner den du ofte får ut av ingenting - kan snart resultere i noe stygge. Bingo, neste morgen har du forkjølelsessår.



I tillegg til å ikke være den vakreste tingen å ta midtpunktet i ansiktet ditt, er forkjølelsessår vanligvis smertefulle og kan være smittsomme hvis de ikke blir behandlet også.

Det er mange naturmidler der ute på nettet, men hvis det oppstår forkjølelsessår ut av det blå, vil du sørge for at du har en hurtigvirkende aktuell krem ​​for å behandle problemet før det oppstår.

Hvis du ikke er sikker på hvilken krem ​​som er best for deg, har vi samlet noen av de beste valgene som er tilgjengelige nå nedenfor.



Beste forkjølelsessårkrem for 2020

1. Compeed Invisible Cold Sore Patch

Compeed Invisible Cold Sore Patch

Compeed usynlige flekker er et godt alternativ for inkognito for å behandle forkjølelsessåret raskt. Du får 15 usynlige lapper i en pakke, noe som er bra hvis du trenger å beholde noen i nødstilfeller.



Plasterne fungerer som et virusskjold, takket være Hydrocolloid-075-teknologien, som er den aktive gelen som fungerer som en annen hud, reduserer forurensning og forverrer sårene ytterligere.

De kan brukes fra første dag med forkjølelsessår og kan gi opptil 12 timer med sår reaksjon for rask gjenoppretting.

Pris: £ 4,72, Amazon - kjøp her nå

2. BASE Everyday Lip Solve Bullet

BASE Everyday Lip Solve Bullet

Få full fuktighetsgivende og betennelsesdempende egenskaper med denne daglige balsamen fra Base.

Det kuleformede leppekomplekset er beriket med lakrisrot, klinisk bevist å svekke årsaken til forkjølelsessår. Det har også et sunt sheasmør for å holde leppene hydrert, det har også en SPF30 for å beskytte leppene dine i solen.

Pris: £ 7,50, Feel Unique - kjøp her nå

3. Bonjela Invisible Cold Sore Cream

Bonjela Invisible Cold Sore Cream

Denne usynlige kremen fra Bonjela gir lindring for ømme lepper, uten å etterlate en ekkel rest. Kremen inneholder en UV-aktiv medisinsk ingrediens, som ikke bare er god for å beskytte leppene mot elementene, men også en effektiv løsning for å bekjempe forkjølelsessår.

Pris: £ 5,99, Amazon - kjøp her nå

Fire. Quantum Health Lip Clear Lysine+ Cold Sore Treatment

Quantum Health Lip Clear Lysine+ Cold Sore Treatment

Denne leppebehandlingen fra Quantum Health gir umiddelbar lindring for smertefulle, brennende eller kløende lepper, ved å bruke en blanding av vitaminer, urter og andre beroligende og fuktighetsgivende aktuelle ingredienser som olivenolje.

speildrømmelaget

Bruk på forkjølelsessår eller ømme lepper fra første dag av et angrep for de beste resultatene.

Pris: £ 5,77, iHerb - kjøp her nå

5. Cymex krem

Cymex krem

Cymex er nyttig for å lindre symptomene på forkjølelsessår og jobber aktivt for å fremme en rask helbredende tid.

Det beroliger prikkende følelse, samtidig som det hjelper til med å stoppe leppene fra å tørke og bli sprukne, takket være den fuktighetsgivende blandingen av vitaminer. Den er også ganske god til å kontrollere infeksjoner gjennom antiseptiske egenskaper.

sophie ellis-bextor gravid

Det er to glass krem ​​i dette settet.

Pris: £ 4,83, Amazon - kjøp her nå

Les mer

Beste skjønnhetsmuligheter
Beste LED -lysterapimasker Beste volumiserende mascara Beste spot behandlinger for å bekjempe akne Beste retinolserum

6. Zovirax Cold Sore Cream Aciclovi

Zovirax Cold Sore Cream Aciclovi

Zovirax forkjølelsessårkrem er klinisk bevist for å forbedre symptomene og behandle viruset, og redusere fremtidige bluss.

Den er egnet for både voksne og barn og anbefales best for bruk når du føler et angrep kommer. Påfør kremen rikelig over leppene med intervaller hele dagen for best resultat.

Pris: £ 5.09, støvler - kjøp her nå

7. Lypsyl kald sår gel

Lypsyl kald sår gel

Lypsyl 's munnsår gel er en flott løsning for diskret behandling av forkjølelsessår, gelen kommer i et klemmeapplikatorrør, slik at du kan behandle det riktige området på riktig måte uten kontimering.

Den er beriket med ingredienser som inneholder antiseptiske ingredienser for å forhindre bakteriell infeksjon, i tillegg til bedøvende og astringerende egenskaper for å lindre smerten og raskt tørke opp sårene.

Pris: £ 4,20, Amazon - kjøp her nå

Pucker opp med en rekke matt, glans og flytende leppestifter i de beste leppesettene for 2020.

Se Også: