Little Mix-fans reagerer mens Leigh-Anne Pinnock hakker Jesy Nelson fra Madame Tussauds

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Little Mix-fans har forsvart trioen etter at Leigh-Anne Pinnock hakket Jesy Nelson ut av Madame Tussauds-bildet.



sommer i kroningsgate

De fire figurene ble avduket på det berømte London -stedet i dag med voksverket som skildrer bandets berømte Bounce Back -video fra 2019.



Jesy ble udødeliggjort i voksarbeidet sammen med sine tidligere bandkamerater til tross for at han sluttet i bandet i fjor.



Men på Instagram ble hun beskåret av bildet av gravide Leigh-Anne, noe som forårsaket oppstyr blant fansen.

Heldigvis bestemte noen av deres tilhengere seg for å holde seg til jentene og hoppet til forsvar i kommentarene.

En person skrev: 'Jesy forlot gruppen, hun ville ikke snakke om vennskapet hennes med liten blanding i intervjuer, og de er ikke bestier. La Leigh-Anne være i fred, hun og Perrie og Jade har ikke gjort annet enn å respektere Jesy! '



Jesy Nelson og hennes tidligere Little Mix -bandkamerater fikk avduket sine Madame Tussauds voksverk i dag

Jesy Nelson og hennes tidligere Little Mix -bandkamerater fikk avduket sine Madame Tussauds voksverk i dag (Bilde: PA)

hvordan avbryte prøveversjonen av Amazon Prime

En annen argumenterte: 'Respekter det faktum at jesy ikke ønsker å bli assosiert med jentene, og leigh anne respekterer det!'



'Alt dette for noen voksfigurer som jesy ikke engang har erkjent ??? leigh-anne har ikke gjort noe galt! ' en tredje skjelte ut.

Prosjektet startet tidlig i 2020 med at jentene deltok på møter og ga hundrevis av målinger for å sikre at voksverket er identisk.

Det har blitt avslørt at Madama Tussauds -teamet også jobbet tett med gruppens stylister - Zack Tate og Jamie McFarland - som donerte faktiske ting som Little Mix hadde brukt til utstillingen.

chris moyles kjæreste jayne sharp
Jesy Nelson ble omtalt på displayet - til tross for at han sluttet i bandet i desember 2020

Jesy Nelson ble omtalt på displayet - til tross for at han sluttet i bandet i desember 2020 (Bilde: Jonathan Hordle/REX/Shutterstock)

Jesys inkludering i Madame Tussauds voksarbeid kommer mer enn åtte måneder etter at sangeren kunngjorde at hun sluttet i bandet etter at det 'konstante presset' på stjernestatus ble for mye.

neste helligdag

I den nye utstillingen sitter Perrie og Leigh-Anne foran bandkameratene i sitt fargerike antrekk, mens Jesy og Jade står bak dem. De er alle kledd i ikoniske antrekk som inkluderer faktiske stykker hentet fra Bounce Back -videoen.

Etter å ha reflektert over det nye displayet, har Leigh-Anne innrømmet at det var en drøm som gikk i oppfyllelse & apos; å få en voksfigur laget av det ikoniske bandet.

Little Mix -fans var begeistret for å få et glimt av den nye skjermen

Little Mix -fans var begeistret for å få et glimt av den nye skjermen (Bilde: PA)

Dette er en drøm som går i oppfyllelse. Tallene er fantastiske, og Madame Tussauds London -artistene har fanget oss perfekt.

'Vi er så glade for å bli med i attraksjonens musikksone, og kan ikke vente med å ta med oss ​​familie og venner for å se tallene våre selv,' sa hun.

Se Også: