Sky TV -kunder kan nå få tilgang til opptakene sine via Sky Go -appen

Sky Q

Horoskopet Ditt For I Morgen

Sky har gitt ut en ny versjon av Sky Go -appen som lar Sky TV -kunder få tilgang til opptak på sine mobile enheter.



Dette var tidligere den eneste store forskjellen mellom Sky Go -appen og Sky Q -appen, som ble lansert sammen med Sky Q -toppboksen i 2015. Som et resultat av dette, vil Sky Q -appen bli avviklet.



Sky bemerker at innspillingsfunksjonaliteten på Sky Go -appen bare er tilgjengelig for Sky Q Multiscreen -kunder - noe som nå er tilfelle på Sky Q -appen.



For å aktivere appens opptaksfunksjon, må kundene koble appen til Sky Q -boksen.

I tillegg til at kundene kan se og kontrollere kommende opptak, gir den nye Sky Go-appen Sky TV-kunder tilgang til en rekke live og on-demand-tjenester fra ITV og Channel 4, så vel som Sky sine egne kanaler.

Kvinne som bruker mobiltelefon

(Bilde: Getty)



Appens brukergrensesnitt er også oppdatert, med innhold delt inn i 'Hjem', 'TV -guide', 'Bla gjennom', 'Nedlastinger' og & apos; Recordings & apos ;, for å hjelpe kundene med å finne det de vil se raskt og enkelt.

& Apos; Bla gjennom & apos; siden gir visning etter tema og sjanger, og samler innhold på tvers av alle kanaler på Sky Go.



Det er også personlige Sky Cinema -anbefalinger, som foreslår filmer basert på sjanger, & quot; Fordi du så & apos ;, og & quot; Mer som dette & apos ;.

Forbedret tilgjengelighet og bedre navigasjonsfunksjoner gjør det lettere for synshemmede kunder å bruke appen.

(Bilde: Sky)

For eksempel har videospilleren blitt forbedret slik at de nå kan pause og hoppe over videoene.

Voiceover lar også kundene høre en beskrivelse av alt de klikker på, skriftstørrelsen kan økes uten å miste funksjonalitet og farger kan inverteres for større kontrast.

Den nye Sky Go -appen vil bli lansert til kunder i faser utover sommeren.

Den vil være tilgjengelig på iOS, Android, Amazon Fire -enheter og Amazon App Store samt på PC og Mac.

Kunder vil kunne oppdatere sin eksisterende app, eller laste ned den nye versjonen fra appbutikkene Google Play, Apple og Amazon gratis.

Se Også: