Eric Cantona gjenoppliver det klassiske Manchester United -utseendet etter Netflix inhuman resources

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Eric Cantona spiller kanskje en annen person i sin nye TV -rolle, men han har et klassisk utseende fra Man United -dager.



Skuespilleren spiller i Netflix -hit Inhuman Resources, der han har en uheldig hendelse i en fengselsdusj.



Cantona, 54, som har hatt andre film- og TV -kreditter, har et barbert hode og stilisert ansiktshår i serien - ikke så forskjellig fra utseendet han brukte å vise frem på fotballbanen tilbake på 90 -tallet.



Netflix -showet - som ble utgitt 15. mai - forteller historien om Alain Delambre som ble sparket fra sin direktør for HR -jobben, da han ble antatt å være for gammel.

Eric Cantona spiller kanskje en annen person i sin nye TV -rolle, men han har et klassisk utseende fra Man United -dager (Bilde: NETFLIX/TNI PRESS LTD.)

Etter å ha blitt sluppet, håper Alain bare å betale boliglånet sitt på den loslitte Paris -leiligheten hans - der han bor sammen med sin kone - ved å utføre ulike jobber.



Ting tar imidlertid en sving når han får et jobbintervju for en HR-rekrutterer for en luftfartsprodusent, men det er en uvanlig søknadsprosess, og Alain må delta i et rollespill av en simulert gisselsituasjon.

Cantona, som har hovedrollene i Netflix 's Inhuman Resources, har et barbert hode og stilisert ansiktshår i serien - ikke så forskjellig fra utseendet han pleide å vise frem på fotballbanen tilbake på 90 -tallet (Bilde: PA)



hvor mye veier gemma collins

Alain er opptatt av rollen og prøver så godt han kan å få jobben.

Den seksdelte serien er basert på Pierre Lemaitres roman Cadres Noirs.

tina o brien og ryan thomas

Eric 's Netflix -debut kommer etter at en ny bok, King Eric: Portrait of the Artist som endret engelsk fotball, ble skrevet.

Fotballspilleren har hatt en rekke TV- og filmkreditter siden han trakk seg fra fotball (Bilde: FRANCE 3/TNI PRESS LTD.)

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Den forteller historien til Eric Cantona med utsagn fra øyenvitner fra viktige øyeblikk i karrieren.

Den legendariske franskmannen ankom først England med Leeds, tilbrakte en sesong på Elland Road, før han flyttet til harde rivaler Manchester United.

Cantona ble en umiddelbar hit på Old Trafford, og vant fire engelske toppkroner og to FA-cuper i løpet av en minneverdig femårsperiode under Sir Alex Fergusons forvaltning.

Se Også: