Gemma Collins 'episke vekttapsreise - fra tipping skalaer på 21. til størrelse 12 mål

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

En nydelig slank Gemma Collins strålte av selvtillit i Dubai denne uken, mens hun flammet med sine slanke pinner og definerte kinnben.



Smilende fra øre til øre viste den sprudlende blondinen frem sine lange ben i en minikjole i lårskinnende sateng sammen med TOWIE-medstjernen Billie Faiers.



Og hennes fantastiske utstilling kommer på baksiden av det tre steinvekttapet hun oppnådde i år, som ble sparket i gang med en beryktet periode på Dancing On Ice.



Hun håper nå å miste ytterligere seks steiner for å nå målvekten.

'Jeg hadde blitt veldig glad hvis jeg mistet seks stein, da det ville bringe meg ned til 12 stein og en størrelse 16,' sa stjernen nylig etter å ha falt fra en størrelse 24.

Gemma skryt av sine slanke pins i Dubai (Bilde: Instagram)



Hun har noen alvorlige kinnben på gang (Bilde: Instagram)

sophia bush og chad michael murray

Men Gemma har ikke alltid måtte kjempe med vekten sin.



Som tenåring var hun en slank størrelse 10 med en sunn tilnærming til mat. Det var inntil en rask rekke hjertesorg sendte henne til å spise ute av kontroll.

'Hver gang jeg følte en følelse, ville jeg spise for å blokkere den. Mat ga meg et høyt inntrykk, 'skrev hun i sin selvbiografi fra 2013, i utgangspunktet ... My Life As An Essex Girl, og innrømmet at hun i sin mørkeste time begynte å skade seg selv.

Gemma var en slank størrelse 10 som tenåring (Bilde: Publicity Picture/Ebury Press)

Hun gikk opp i vekt etter en rekke hjertebrudd (Bilde: PA)

'Jeg hadde alltid vært slank, så jeg følte meg aldri skyldig,' forklarte hun og innrømmet at hun ikke ville tenke på å spise tre sjokoladeplater på rad etterfulgt av to burgere fra McDonalds.

'Jeg begynte å fikse meg om mat. Det ble et fokus vekk fra den dystre virkeligheten i situasjonen min. Jeg ville tenke på det fra det øyeblikket jeg våknet til det øyeblikket jeg la meg. Jeg hadde lav selvfølelse. Jeg led, og uten å innse at jeg ble en større person, sa hun.

'Jeg gikk fra å være en tynn jente som aldri hadde et vektproblem og var konstant 10, til en jente som ikke kunne slutte å vokse.'

Hun var en frisk 11. da hun først begynte (Bilde: gemmacollins1 / Instagram)

Hun prøvde hver diett for å gå ned i vekt (Bilde: IF)

I løpet av et år hadde hun ballong fra en 11. til en størrelse 18 og tippet vekten på mer enn 17. plass.

Desperat etter å flytte kiloene, prøvde hun alt hun kunne for å slanke seg, inkludert The Cambridge Diet, Dunkan Diet, Cabbage Soup Diet.

'Men jeg trente ikke, og når vekten først var på, satt den fast. Jeg syntes det var vanskelig å motstå fristelser, og jeg lengtet etter den trøst jeg fant i mat, 'innrømmet hun.

I stedet omfavnet Gemma sine kurver og hugget ut en nisje som TOWIEs sprudlende diva.

Men bak kulissene stablet helseproblemene hennes opp.

Mat ble min venn, sa hun og innrømmet at hun ville spise opptil 3000 kalorier om dagen.

Gemma ønsker å komme tilbake til 12. plass (Bilde: PA)

Jeg ville brukt den som en følelsesmessig krykke. Noen mennesker har et teppe eller en bamse - for meg følte jeg meg trygg da jeg spiste, fortsatte hun.

En gang klarte jeg ikke å puste fordi jeg rammet maten så raskt, sier hun. Jeg skulle gjerne ha vært syk, for å få det til. Men det fungerte ikke for meg.

Desperat etter å kurere hennes besettelse & apos; med mat prøvde hun hypnoterapi og mistet tre steiner på Jason Vales Juicy Oasis -retrett i Portugal - ved å ikke konsumere annet enn væske i fire uker.

'Jeg har gjort alle diettene der ute, det er ingenting jeg ikke har gjort,' sa hun til The Morning om sin fortvilelse og desperasjon.

'Jeg var besatt av mat. Og livet kretset rundt mat og spising. Det var ingen hjerneplass i hodet mitt for meg for ikke å tenke på mat, det var et levende mareritt. '

Så i 2016 fikk Gemma et knusende slag da leger oppdaget at eggtallet hennes var lavt og at vekten hennes kunne stoppe henne med å bli gravid.

Gemma planlegger å få en brystreduksjon når hun når målvekten (Bilde: Splash News)

Pundene falt ned da hun dukket opp på Dancing On Ice (Bilde: PA)

I et forsøk på å snu det, meldte hun seg på Dancing On Ice og begynte å brenne hele 1000 kalorier om dagen under treningen.

'Jeg ble fortalt at jeg måtte gå ned i vekt (for å få et barn), så det var derfor jeg bestemte meg for å gjøre showet for å forbedre meg selv på lang sikt,' sa hun.

'Jeg har definitivt slitt med (uten å få barn) fordi mange av vennene mine som jeg har vært på TOWIE med alle har fått barn.

'Og alle er som & apos; når skal du ha en baby? & Apos;'

På slutten av showet mistet hun to steiner, og hun har siden mistet ytterligere 14 kg, og viste frem sin dramatisk slankere figur i en glitrende drakt på en SkinnyJab -lansering i forrige måned.

Hun har kuttet sukker og rødt kjøtt og spiser ikke karbohydrater etter klokken 18.00. Hun har også ansatt treningsinstruktør Vicky Young for å holde henne på sporet.

'Til frokost vil hun ha posjerte egg, avokado, tomater på surdeig, så blir lunsj en stor salat med grønnkål, paprika og avokado, med enten kylling eller tunfiskbiff,' sa Vicky til ny! magasin.

'Til middag lager jeg henne vegetariske karriretter, eller noen ganger er det kylling og halloumi -kebab med paprika på et spyd med tzatziki -salat.'

Imidlertid ble det nylig avslørt at det er mer med hennes nye figur enn diett og mosjon, med Gemma som vender seg til SkinnyJab appetittundertrykkende injeksjoner.

Gemma har droppet søppelmat til fordel for sunt kosthold (Bilde: Gemma Collins/Instagram)

'Det er på tide å tøyle alle overskuddene og bli frisk igjen, og @skinnyjab kommer til å hjelpe meg med å gjøre nettopp det!' hun twitret i juni og innrømmet at hun hadde 'hengitt seg til fantastisk mat'.

En tre-ukers plan koster £ 250 med gjentatte injeksjoner til £ 135, og lover å redusere pasientens ønske om å spise på bare tre dager.

Dr Sarah Jarvis, klinisk direktør ved patient.info, sa imidlertid til The Sun Online at programmet bare skulle brukes av overvektige eller alvorlig overvektige.

'Det er tydeligvis ikke en' mirakelkur '-det er virkelig ingen bivirkningsløs mirakelløsning for fedme,' sa hun.

'Denne injeksjonen skal bare brukes under nøye medisinsk tilsyn, i tillegg til effektive diett- og livsstilsendringer.

treningsplassen på klippene

'Som alle andre lisensierte legemidler har det bivirkninger - blant de vanligste er det at man føler seg syk eller blir syk og diaré.'

38-åringen planlegger nå å få 38GG-brystene redusert i lys av hennes vekttap.

'Brystene mine er så store, og jeg vil redusere dem i januar, men jeg må miste tre steiner før de kan operere,' sa hun.

'Brystene mine er 38GG nå, og jeg tror jeg vil gå ned til en C eller en D-kopp. Operasjonen er fulltegnet. Jeg tror at når du har store bryster, kan de få deg til å se større ut, og jeg vil bare aldri ha en BH igjen. '

Se Også: