Seks HMV -butikker reddet fra nedleggelse - hele listen holder seg åpen og blir akselert

Hmv

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er gode nyheter for både arbeidere og high street(Bilde: Daily Post Wales)



dustin poirier vs conor mcgregor

Ytterligere seks HMV -butikker har blitt reddet fra nedleggelse etter at kjedens eier Sunrise Records klarte å reforhandle husleiekostnader og spare dusinvis av jobber.



Filialer i Birmingham, Reading og mer vil forbli på hovedgaten med gode nyheter for arbeidere og lokale kjøpere.



Blant de redde er Grimsby -grenen - som kundene beskrev som hjerteskjærende tidligere i år da nedleggelse av plakater dukket opp på vinduene.

En skuffet kunde skrev på Twitter: 'Hjertet mitt falt da jeg så Closing -skiltet, og innså at de bare beveger seg, trist å se at butikken gikk forbi, glad Plymouth fortsatt vil ha HMV! #hmv. '

Filialen sa tidligere at den ville stenge dørene senere denne måneden med skilt til salgs på nesten alle produktene og butikken stenger & apos; skilt i vinduene - men det er nå lagret.



Hvis husleieforhandlinger kollapser, vil selskapet bli tvunget til å stenge visse filialer (Bilde: Grimsby Live/WS)

En talsperson for HMV sa: 'På nåværende tidspunkt pågår samtaler med de involverte utleierne og går for tiden i en positiv retning.



'Takk til samfunnet for deres pågående støtte til oss, og vi vil gi deg beskjed hvis noe endres.'

HMVs Birmingham -butikk i kjøpesenteret Bullring skulle også trekke ned skodder i slutten av januar - men den er nå reddet.

I en uttalelse torsdag sa selskapet: 'Vi er glade for å kunngjøre at vi har klart å sikre nye avtaler om 6 butikker som tidligere var truet av nedleggelse.

'Dette er gode nyheter for våre ansatte og for våre lojale kunder i lokalsamfunnene, som kan fortsette å se til HMV for å tilby det beste underholdningstilbudet på high street og online.'

Selskapet ble kjøpt av Sunrise Records i februar 2019 (Bilde: Grimsby Live/WS)

rag'n'bone mann nettoformue

Forhandleren innrømmet imidlertid at noen tidligere nevnte butikker fortsatt er truet av nedleggelse i slutten av denne måneden, med mindre nye avtaler kan avtales.

Dette inkluderer HMV i Worcesters Crowngate kjøpesenter, som skal stenge dørene 25. januar etter at den nye bedriftseieren sa at butikken ikke lenger var levedyktig.

I desember sa HMV -eier Doug Putman at julen var 'crunch time', da avgjørende for om håndarbeidet som ble lagt i å bygge merkevaren gjennom året lønner seg gjennom festlig salg.

Han sa til BBC: 'Alt det harde arbeidet du gjør i 10 måneder av året, den perioden er når du ser at det kommer til å fungere og du ser hvor god jobb du har gjort.'

Putman, som eier Sunrise Records, kjøpte selskapet i februar i fjor og trakk det ut av administrasjonen.

Neil Taylor, som forvalter HMV -eieren Doug Putmans britiske forretningsinteresser, sa at gruppen nå gjennomgår sin portefølje av butikker. Han la til: Vi fortsetter å gjennomgå hele eiendomsporteføljen vår og jobber hardt med utleiere for å sikre HMVs langsiktige suksess. '

HMV -butikker reddet fra nedleggelse

  • HMV Grimsby

  • HMV Glasgow Braehead

    bandet omkom i bilulykke
  • HMV Edinburgh Ocean Terminal

  • HMV Reading Oracle

  • HMV Sheffield Meadowhall

  • HMV Birmingham tyrefekterarena

HMV -butikker som fortsatt er under forhandlinger

HMV -butikker som fortsatt stenger

  • HMV Bury St Edmunds, Arc Shopping Center

  • HMV Nuneaton, Ropewalk kjøpesenter

  • HMV Leeds, Headrow

  • HMV Bristol, Cribbs Causeway Mall

  • HMV Worcester, Crowngate kjøpesenter

  • HMV Dudley, Merry Hill Shopping Center

HMV -butikker som flytter

  • HMV Plymouth, Drake Circus (gjenåpner på Cornwall Street)

Se Også: