Nytt tunnelkart avslører hvor lang tid det tar å gå mellom t -banestasjoner i London

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gangtiden mellom stasjonene er delt

Gangtiden mellom stasjonene er delt(Bilde: TFL)



Transport for London har lansert et nytt vandrerørskart som viser hvor lang tid det tar å gå mellom t -banestasjoner.



Det ikoniske kartet har blitt omgjort til en fargerik guide som viser gangtiden og trinnene mellom hovedstadens stasjoner.



Og for første gang inkluderer den sone 3 og nasjonale jernbanestasjoner, for de som reiser rundt i byen eller reiser til utkanten.

Kartet viser at det tar 12 minutter å gå fra Euston til King's Cross St Pancras, og 18 minutter fra Paddington til Marylebone.

simon cowell gay rykter

Det viser også at det tar 30 minutter å gå fra Waterloo til Vauxhall og 37 minutter fra Seven Sisters til White Hart Lane.



(Bilde: TFL)

Turen fra West Ham til Abbey Road vil ta 10 minutter, mens turen fra Canary Wharf til Heron Quays tar dobbelt så lang tid.



For turister som håper å se Houses of Parliament før de tar en spasertur i parken, er det bare 1100 skritt mellom Westminster og St James & apos; Parkere.

Kartet ble utgitt på Transport for Londons første store vandringskonferanse for å diskutere hvordan man kan gjøre byen bedre for fotgjengere.

mest populære sjokoladeplate

Shepherd's Bush stasjon er en av mange undergrunnsstasjoner på kartet (Bilde: Getty)

Val Shawcross, varaordfører for transport, sa: 'Vi er opptatt av å forbedre helsen og livskvaliteten for alle Londonboere, og vet at dette kan skje hvis vi skaper et renere, bedre miljø hvor folk vil gå og sykle.

'Ved å forbedre gatene våre for å oppmuntre til aktive reiser, kan vi redusere transportens innvirkning på miljøet vårt - noe som fører til renere luft og en grønnere, roligere og mindre trafikkdominert by som alle kan glede seg over.'

Waterloo stasjon er en av de nasjonale jernbanestasjonene som skal legges til på kartet (Bilde: Getty Images)

Will Norman, gå- og sykkelskommissær, sa: 'Av hensyn til helsen og miljøet, må vi raskt utforme fysisk aktivitet tilbake i hverdagen. Det er derfor vi investerer rekordnivåer for å forbedre gatene våre.

'Nesten alle reiser starter med en spasertur, men ved å gjøre gatene rett over hovedstaden lettere og tryggere å gå videre, kan vi bidra til å bygge sterkere og sunnere lokalsamfunn til fordel for alle.'

For å se kartet Klikk her .

Se Også: