Sainsbury's selger den billigste PS4 Dualshock -kontrolleren noensinne for Black Friday

Playstation 4

Horoskopet Ditt For I Morgen

Du kan også pakke din tidlig



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Selv om vi visste at Black Friday handlet om teknologi, visste vi ikke at det var Sainsbury's som ville komme med noen av de beste spilltilbudene.



Som i en spesiell Black Friday -rabatt, har supermarkedet besluttet å senke prisen på PlayStation 4 Dualshock V2 -kontrollere til bare 29,99 pund.

Vanligvis £ 49,99, kan vi ikke se en eneste butikk på high street selge dem for under £ 40, med Amazon og Currys PC World som den nest billigste på £ 43,98 og £ 44,99 henholdsvis.

pete burns dødsårsak

Både i butikk og online vil tilbudet være tilgjengelig både i butikk og online, fra fredag ​​29. november til tirsdag 2. desember, tilgjengelig i fire forskjellige farger - rød, hvit, svart og blå.



Enda bedre, du kan ta kontrollen din tidlig, ved å gå til Sainsburys nettsted og velge leveringsdato til enten fredag, lørdag, søndag eller mandag.

De vil være tilgjengelige både i butikk og online



Oppdaget av røverkjøp jegere kl HotUKDeals, det er ideelt for alle som hentet PS4 på £ 150 på Asda den andre uken, eller for de som holdt ut for en annen Black Friday PS4 -avtale.

På high street akkurat nå er den billigste PS4 du kan få tak i hos Amazon, for £ 239,95 inkludert et gratis Call of Duty: Modern Warfare -spill, selv om den prisen er ganske lik tilbudene på alle andre punkter gjennom året, og absolutt ikke en Black Friday -spesial.

louis tomlinson og eleanor calder

Les mer

Black Friday 2020
Hvorfor kalles det black Friday? Når er Black Friday 2020? Når er Cyber ​​Monday 2020? De beste Black Friday -tilbudene

For alle som leter etter et PlayStation Plus -medlemskap for å gå med sin nye konsoll, så vi imidlertid et veldig imponerende tilbud fra GAME, som gir deg en 12 måneders abonnement for halv pris , nå £ 22,49 i stedet for £ 49,99.

Se Også: