Nigel Havers avslører at han har sluttet seg til Mile High Club med alle TRE konene hans

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hans glatte og suave sexappell har gjort Nigel Havers til perfekt rollebesetning som sjarmører og cads gjennom hele karrieren.



Men Chariots of Fire-stjernen insisterer på at livet hans utenfor skjermen har vært like rasende som alt som drømmer av manusforfattere.



I 2006 sa han rett ut: Kvinner har gitt meg noen av de mest fantastiske og noen av de vanskeligste øyeblikkene i livet mitt.



Og nå har den 65 år gamle skuespilleren utelukket alt og avslørt hvordan kjærligheten til damene ga ham hans største høyder-men også endte med å kaste ham ut i nesten selvmord.

Nigel, som har omtalt i TV -klassikere som Don't Wait Up og Coronation Street, sier at han har sluttet seg til Mile High Club med alle sine tre koner.

Nigel Havers i & apos; Upstairs Downstairs & apos; (Bilde: Rex -funksjoner)



Nigel Havers og Carolyn (Bilde: Rex -funksjoner)

kattunge og hoften

Og som 15 -åring mistet han jomfrudommen til skuespilleren Susie Blake på en strand i Broadstairs, Kent.



Når han husker hvordan han begynte på dramaskolen som tenåring med glimt i øyet, sier Nigel: Forholdet var strålende til min fordel. Det ble 15-1 med jenter. Da jeg gikk gjennom inngangsdøren, smilte jeg. Jentene var fantastiske. De var den største moroa.

Jeg bodde alene fra 13 da foreldrene mine hadde en leilighet de ikke brukte, så jeg bodde der og trente om jeg lagde middag for jenter, suksessraten var 100%... suksessen din med å bli veldig nære venner.

Jeg bodde på toppen, og det var som, 'Kom opp her kjære'. Det var ikke skummelt. De elsket det.

Nigel Havers om livshistorier (Bilde: ITV)

En ung Nigel Havers (Bilde: Rex -funksjoner)

'Det var en søndag morgen, og det var en bit av leiligheten som ikke var tilgjengelig, ettersom det var foreldrenes soverom, men jeg ignorerte det lenge. Jeg vet ikke hvor mange som var i den sengen. Det var ganske mange tror jeg. Omtrent tre eller fire.

De lå i samme seng med meg ... Jeg mener vi var veldig slitne! Jeg var utslitt og det var mange mennesker i leiligheten. Det var en lørdagskveldsfest vi hadde med alle jentene fra dramaskolen.

Til tross for at han var stolt over suksessen med damene, vil Nigel ikke sette et tall på erobringene.

Hvis jeg hadde et kilo for hver kvinne jeg hadde vært i seng med, ville jeg hatt 1,50 pund, spøker han.

Nigel Havers i I & apos; m A Celeb (Bilde: ITV)

Nigel Havers og Tony Britton spiller de to Dr Latimers med Dinah Sheridan som fru Latimer Senior (Bilde: BBC)

Jeg vil ikke gi deg et nummer. Jeg vet ikke. 60-årene var en frisinnet tid. Jeg trodde aldri jeg hadde denne magnetiske appellen til kvinner. Jeg fikk kaken min og spiste den samtidig. Det er ikke så ille som det høres ut.

Når han snakket med Piers Morgan om Life Stories, ble Nigel også spurt om han noen gang hadde meldt seg inn i Mile High Club og svarte: Ja. Det var med min kone ... alle konene mine. Det var i første klasse.

Jeg kan trygt si at jeg har, på lange reiser.

Nigel giftet seg med den første kona Carolyn Cox, som han møtte på teatret, i 1974, 22 år gammel. De hadde en datter, Katherine.

I sin selvbiografi fra 2006, Playing With Fire, sa Nigel om henne: Hun hadde de lengste, vakreste benene på denne siden av Hollywood og søvnige, sexy øyne.

'Hun var fem år eldre enn meg og morsom og varm. Jeg ble slått.

De var sammen mer enn et tiår - helt til Nigels rovende øye fikk kontroll over ham. Han likte også et nært vennskap med prinsesse Diana på 80 -tallet - men insisterer på at de aldri var intime.

Han sa: Det var ganske sjarmerende. Jeg lagde en god kopp te, og hun ville si at livet var vanskelig. Det var herlig. Hun var ivrig etter å ha en samtale. Hun likte å si hei og spør hva jeg holdt på med. Jeg var ikke forelsket i henne, men jeg elsket henne.

Nigel Havers og Georgiana Bronfman (Bilde: Getty)

I 1987 ble Nigel et kjent navn som spilte en 30 -talls -cad i hitserien The Charmer.

Men rollen satte også hans image i stein fordi ekteskapet hans med Carolyn i virkeligheten var i ferd med å gå i stykker, og han begynte en affære med Polly Williams, som han giftet seg med i 1989.

Han innrømmer at da han traff overskriftene over saken, ble livet nesten for mye for ham.

Nigel sier: Jeg dro til en psykiatrisk avdeling på et sykehus, men etter noen dager dro jeg fordi noen åpenbart hadde snakket (til pressen). Jeg ble pladask forelsket i Polly.

1010 engelnummer joanne

Nigel Havers i Coronation Street (Bilde: ITV)

Hun var den mest fantastiske kvinnen. Jeg vet ikke hva folk gjør, men jeg vet at jeg aldri kommer til å gå gjennom det igjen. Jeg ville ha dem begge.

'Er det ikke en forferdelig ting å si? Jeg fortalte kona mi en kveld hva som skjedde. Det kom bare på topp. Det gikk ikke bra. Hun visste det fordi hun ringte meg en kveld da jeg var i utlandet og ble fortalt at fru og fru Havers ikke var på rommet sitt.

Jeg sa til henne: 'Jeg beklager. Jeg må gå. Jeg er forelsket i noen andre ’.

På spørsmål om han følte seg selvmord på dette tidspunktet, sier han: Jepp. Det var sant. Det var enten opprørende Carolyn eller opprørende Polly.

Nigel Havers og Ben Cross i brannvogner (Bilde: Rex -funksjoner)

Det (selvmord) var i ligningen. Det er et mørkt øyeblikk, og jeg har aldri tenkt på det. Jeg har faktisk aldri snakket om dette. Når du er sånn har du ingen andre steder å gå og kan ikke snakke om det. Så jeg var i et hjørne, men helt av mitt eget lag.

Jeg hadde ikke en plan, men jeg trodde det ville være en lettelse, ja.

Med hjelp fra produsent og agent Michael Whitehall trakk Nigel av fortvilelsen.

Til tross for splittelsen og han giftet seg med Polly, forble han og Carolyn nære, og hun tilgav ham før hun døde av lungebetennelse i 2011.

Nigel Havers med kone nummer to, Polly (Bilde: NEWSAMpix)

Nigel sier: Vi snakket veldig mye. Det var ikke en uke da jeg ikke ringte henne, gjennom hele livet. Hun var veldig viktig for meg. Hun var en flott person.

Tragisk nok mistet Nigel Polly i 2004, etter en fem år lang kamp med eggstokkreft. Tre år senere giftet han seg med Georgiana Bronfman, eks-kona til den kanadiske millionæren Edgar Bronfman. De er fortsatt sammen.

På spørsmål om han noen gang har hatt problemer med troskap, sier Nigel: Det har jeg sannsynligvis. Men ikke nå. Jeg kunne ikke motstå disse flotte kvinnene, og jeg syntes ikke det var en stor sak.

'Det er bra at jeg ikke er slem nå. Jeg var så slem som jeg muligens kunne slippe unna, noe som er ganske slemt. Jeg hadde tiden i livet mitt, det var så gøy.

Fiona Fullerton skuespillerinne med Nigel Havers (Bilde: NEWSAMpix)

Jeg høres ut som David Niven. Det er hva det var. Du lever bare en gang.

Fremdeles sjarmøren, har Nigel den samme 30in midjen som han hadde som gutt. Han sier at bare å spise ett måltid om dagen bidrar til å holde vekten, og han drikker vodka og slank tonic når han fester.

Hans neste rolle vil være i ITV -komedien Benidorm - og han vil ikke spille sin vanlige type womanizer.

Nigel sier: Jeg spiller en tannlege med de to homofile frisørene. Jeg beskriver meg selv som en brevkasseskuespiller, noe som betyr at jeg venter på at manuset skal komme gjennom brevkassen og ni ganger av 10 gjør jeg det. Du blir forandret hvis du sier 'jeg vil virkelig gjøre dette', og det kommer ikke. Jeg har betinget meg selv for aldri å ha store ambisjoner og være postkasseskuespilleren.

Men han legger til: Jeg vil gjerne bli husket som en god skuespiller. Jeg liker å gjøre det jeg gjør, og jeg liker å underholde, egentlig. Det er jobben min.

  • Piers Morgans livshistorier: Nigel Havers er på ITV1 fredag ​​klokken 21.00.

Se Også: