Queen's Jubilee Bank Holiday -triks gir deg 9 dager fri fra jobben med bare 3 dagers permisjon

Dronningen

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det vil være en fire dager lang helligdag fra 2. juni til 5. juni neste år

Det vil være en fire dager lang helligdag fra 2. juni til 5. juni neste år(Bilde: AFP via Getty Images)



Hardtarbeidende briter kan få ni dager fri fra jobb ved å bestille ferie på bare tre dager rundt helgen til Queen's Platinum Jubilee Bank Holiday.



Buckingham Palace har bekreftet at det vil være en fire-dagers bankferiehelg fra 2. juni til 5. juni neste år for å markere dronningens 70. år på tronen.



paula yates begravelsesbilder

Men hvis du virkelig ønsker å få mest mulig ut av tiden, er det en måte å maksimere feriedagene på.

Det innebærer å bestille mandag 30. mai, tirsdag 31. mai og onsdag 1. juni som betalt ferie - de ekstra bankferiedagene for dronningens jubileum følger deretter torsdag 2. juni og fredag ​​3. juni.

Men ta hensyn til helgene på hver side - lørdag 28. mai og søndag 29. mai og deretter lørdag 4. juni og søndag 5. juni - så er du fri i totalt ni dager, til tross for at du bare har bestilt tre av disse av.



1150 engel nummer betydning
Den ekstra fritiden er å feire 70 år med dronning Elizabeth II på tronen

Den ekstra fritiden er å feire 70 år med dronning Elizabeth II på tronen (Bilde: AFP/Getty Images)

Totalt er du uten jobb fra lørdag 28. mai og går ikke tilbake før mandag 6. juni.



Selvfølgelig fungerer dette trikset bare hvis du vanligvis ikke jobber i helgene, og du ikke har kontrakt på helligdager.

Heltidsansatte i Storbritannia har rett til 28 dagers permisjon i lønn i året, og noen arbeidsgivere velger å inkludere helligdager.

De ekstra helligdagene for neste år er å feire platinumjubileet til dronning Elizabeth II, som etterfulgte faren kong George VI til tronen for 70 år siden i 1952.

amazon fresh uk steder

Dronningen, som bare var 25 år gammel på den tiden, overtok faktisk 6. februar, men - siden dette var datoen for farens død - presset hun dagen tilbake til juni samme år.

I tillegg til at arbeidere får fri, kommer Trooping the Color tilbake til London for å markere anledningen, kongelige vil delta på Epsom Derby og en musikkonsert på Palace vil finne sted.

Det vil også være The Big Jubilee Lunch og en konkurranse med over 5000 mennesker fra hele Storbritannia og Samveldet.

amanda holden kjole bgt

En tweet lagt ut av den offisielle kongefamiliekontoen rundt klokken 10.15 i dag, sa: 'Hennes majestet dronningen vil feire sitt platinumjubileum fra torsdag 2. - søndag 5. juni 2022.

'Helgen vil gi lokalsamfunn over hele Storbritannia en mulighet til å komme sammen for å feire denne historiske milepælen.'

Du kan lese alle detaljer om reiseruten så langt her.

Se Også: