Gravide Perrie Edwards lyser mens hun skjuler babyhump på jentene

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Little Mixs Perrie Edwards får mest mulig ut av fritiden før hennes tot kommer.



Og før de søvnløse nettene tar over, tilbrakte hitmakeren - som venter sitt første barn med partneren Alex Oxlade -Chamberlain - lørdag kveld sammen med en av vennene sine for en eksklusiv middag.



sex-tape kim kardashian

Perrie, 27, dokumenterte den morsomme kvelden ute på Instagram -siden hennes da hun la ut et galleri med bilder som viste henne utkledd for utflukten, i tillegg til å skryte av det deilige måltidet hun holdt seg til.



Black Magic -hitmakeren stilte hjemme før hun dro ut, slik at hun kunne vise frem sitt glamorøse antrekk.

I et øyeblikk dekket Perrie sin blomstrende støt under en overdimensjonert beige blazer på toppen av en hvit minikjole i tilbudet og fortsatte ensemblet med tykke trenere.

(Bilde: perrieedwards/Instagram)



Sangeren la sine eiendeler i en Fendi -pose og skrev ved siden av innlegget: 'Din dins in Town!'

maxine peake middag damer

Den blivende mammaen sørget for at fansen fikk et godt blikk på hennes strålende sminke ved å dele flere selfies og deretter legge til opptak av et bord fylt med deilige karriretter da hun satte seg ned for å spise middag med venninnen Ellie Hemmings.



Little Mix -fans gikk i grus når Perrie kunngjorde de glade nyhetene tilbake i mai, og la merke til på Instagram: Så glad for å være på denne ville reisen med min sjelevenn.

Me + Him = You [world emoji, red heart emoji].

Vi kan ikke vente med å møte deg baby Ox!

Perrie er ikke det eneste medlemmet av Little Mix som venter barn, ettersom hennes medkamerat Leigh-Anne Pinnock venter sitt første barn med forloveden Andre Gray.

Noen dager før Perries kunngjøring, tok Leigh-Anne seg til sosiale medier for å dele bilder av hennes babyhump og posering med Andre.

hvilket ikonisk motorløp som ble arrangert først

(Bilde: perrieedwards/Instagram)

(Bilde: perrieedwards/Instagram)

Hun skrev: | Vi har drømt om dette øyeblikket så lenge, og vi kan ikke tro at drømmen endelig går i oppfyllelse ... vi kan ikke vente med å møte deg.

Leigh-Anne la senere til: 'Takk til alle for de vakre ordene [hjerte-øyne-emoji] Følelsen av velsignet [grønn-hjerte-emoji]'.

Forrige måned ble Little Mix den første jentegruppen som vant British Group Award ved Brit Awards.

Perrie er ikke den eneste Little Mix-starten som venter baby da bandkamerat Leigh-Anne Pinnock også er gravid (Bilde: Daglig rekord)

Øyeblikket kom etter avgangen til den tidligere bandkameraten Jesy Nelson fra gruppen i desember i fjor, og nå fortsetter bandet som en trio, med Perrie og Leigh-Anne sammen med Jade Thirlwall.

Se Også: