Hvordan Daniel Craig og Rachel Weisz ble forelsket i å filme Dream House

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Nattene var lange og kalde, men seksuell kjemi ulmet da to av Storbritannias hotteste filmstjerner ankom Canada med snødekte områder for å begynne å skyte sin skumle nye film, Dream House.



Daniel Craig og Rachel Weisz ble kastet sammen som mann og kone i spøkelseshistorien. De flytter inn i drømmehuset som viser seg å være et skrekkhus.



Til tross for pin-up-statusen til de ledende stjernene, virket romantikk utenfor skjermen som det siste på kortene. Craig, 43 og Weisz, 41, var begge i langvarige forhold da de ankom Brampton, Ontario, for å starte arbeidet.



Men da filmen ble pakket inn to måneder senere, lagde de allerede planer for et liv sammen.

fersken geldof og katie hopkins itv

Bryllupet deres i fjor sommer i en typisk privat seremoni i New York-de fire gjestene inkluderte Craigs 22 år gamle datter Ella og Weisz sin fem år gamle sønn Henry-skjøt dem rett inn i topplaten til Hollywoods maktpar sammen med Brangelina og TomKat.

På spørsmål om hvordan hun fant ekteskap med Craig, svarte Rachel: Beklager - jeg er en nygift. Jeg er fortsatt en rødmende brud, og det er veldig privat. Jeg kan ikke fortelle deg noe - kom tilbake til meg senere.



Ingen ville ha gjettet hva som ville skje med de to stjernene, som en gang hadde delt rasende sexscener på London -scenen i begynnelsen av karrieren - som Rachel erkjenner.

Jeg likte veldig godt å jobbe med ham, sier hun. Vi har faktisk kjent hverandre lenge siden begynnelsen av tjueårene. Han er en god skuespiller.



Weisz hadde vært gift i ni år med den amerikanske regissøren Darren Aronofsky som jobbet med det som skulle bli den største filmen i karrieren - Black Swan. Mens kona var i Canada, var han i New York og avsluttet opptaket av filmen, som ironisk nok har det sentrale temaet den seksuelle oppvåkningen av en ballerina.

Craig, som hadde vært gift og skilt i midten av tjueårene, var forlovet med kjæresten de siste sju årene, Satsuki Mitchell, en amerikansk filmprodusent.

Men da Aronofsky og Weisz kunngjorde atskillelsen og Craig som delte seg med Mitchell, ble romantikken mellom Rachel og Daniel offentlig. De tilbrakte forrige jul sammen i en Somerset -hytte, og ble knipset da de gikk til den lokale puben.

Til tross for deres forskjellige bakgrunn, deler paret stjernekarriere og har alltid kombinert kommersielle prosjekter med seriøst drama.

321 engel nummer betydning

Weisz vokste opp i Nord -London med sine jødiske foreldre, som hadde flyktet fra Europa på tampen av andre verdenskrig for å unnslippe Holocaust. Hennes ungarske far ble en vellykket oppfinner og hennes østerrikske mor en psykoanalytiker.

halloween kostymer for barn 2018

Lys, vakker og opprørsk gikk hun gjennom tre private skoler i London. Som modell som 14 -åring begynte hun ikke på skuespill før hun studerte engelsk i Cambridge, hvor hun startet sin egen teatergruppe.

Etter kritisk suksess på Edinburgh -festivalen, flyttet hun inn i filmer og fikk raskt navn i blockbuster The Mummy fra 1999. Rachel vant deretter en Oscar i 2005 for sin birolle i The Constant Gardener.

Derimot er Craig sønn av en handelsmann som ble pub-utleier, mislyktes i hans 11-pluss og forlot skolen i Liverpool som 16-åring for å bli med på National Youth Theatre. Etter å ha studert ved Guildhall School i London sammen med Ewan McGregor og Rhys Ifans, giftet han seg med den skotske skuespilleren Fiona Loudon.

Datteren deres Ella ble født i 1992, men parets korte ekteskap endte fire år senere rundt den tiden han ble TV -stjerne i dramaserien Our Friends In The North.

Han klatret sakte opp på filmstigen, og deretter, i 2005, noen måneder etter at Weisz vant Oscar, ble han kåret til den nye James Bond.

Daniel og Rachel deler en avsky for showbiz -virvelen av fester, premierer og promotering. Craig har sammenlignet salgsfremmende gjøremål med å gå til tannlegen, mens Weisz har beskrevet Hollywood som virkelig giftig.

Jeg er ikke en for fester og sånt, legger hun til. Jeg blir litt nervøs rundt mange mennesker. Jeg liker å være usynlig.

Det gir heller ikke salgsfremmende intervjuer for Dream House, i protest mot at regissør Jim Sheridan fikk den siste kuttingen av filmen tatt fra ham av produsentene etter en rad om å ta opp noen ekstra scener på nytt.

Craig skyter for tiden den nye Bond -filmen Skyfall, som regisseres av Sam Mendes - ironisk nok en gammel flamme av Weisz, som han dumpet for Kate Winslet i 2001.

Denne uken spiller Weisz også i det dystre 1950 -tallsdramaet The Deep Blue Sea. Det er fabelaktig og det handler om noen som har overgitt seg til kjærligheten hennes, sier hun. Det er romantikk med et stort R.

omvendt adventskalender matbank

I mellomtiden skyter hun nå den nye BBC -spionthrilleren Page Eight sammen med Bill Nighy og Michael Gambon.

● Dream House er ute i dag.

Se Også: