Anthony Joshua fortalte at han har 'alt' for å slå Oleksandr Usyk i omkamp

Boksing

Horoskopet Ditt For I Morgen

Den tidligere verdensmesteren Mikey Garcia tror Anthony Joshua kan hevne sitt nederlag til Oleksandr Usyk denne måneden.



betydningen av tallet 777

'AJ' vil dele ringen med Usyk for andre gang på ved Jeddah Super Dome i Saudi-Arabia 20. august mens han ser ut til å hevne fjorårets nederlag og ta tilbake tungvektstitlene sine. Joshua vil se ut til å bli en tre ganger mester og trosse kritikerne som sa at han forsøkte å utbokse ukraineren forrige gang.



Joshua går for tiden gjennom de siste forberedelsene til kampen sin i Saudi-Arabia med den nye treneren Robert Garcia, med bare to uker igjen til kampoppgjøret. Og Garcias sønn Mikey, som har fulgt med på Joshua gjennom hele treningsleiren, mener den britiske tungvekteren har alt han trenger for å motvirke Usyks stil og beseire ham.



'Min far og jeg så på [Joshua trene], vi ga noen meninger og [Joshua] fulgte nøye med på hva faren min og jeg hadde å si, og Robert også,' sa Garcia da han vurderte Joshuas sjanser for hevn. i et intervju med FightHype . – Vi føler oss bra med kampen.

«Jeg føler «AJ» har alt for å vinne kampen. Se og analyser hver jagerfly for hva slags jagerfly de er. Ikke for å ta noe fra Usyk. Usyk vant den første kampen, så det er ikke sånn «Å, f***, det burde være en enkel kamp.» Nei. «Men når du ser på hva han bringer til ringen, har AJ alt du trenger for å slå en fighter som Usyk. Jeg tror han bør vinne og det bør være en god kamp.

lille maur og des

Vil Anthony Joshua slå Oleksandr Usyk? Gi oss beskjed om spådommen din i kommentarfeltet under



 Anthony Joshua tapte mot Oleksandr Usyk i fjor
Anthony Joshua tapte mot Oleksandr Usyk i fjor ( Bilde: Actionbilder via Reuters)

Joshua bestemte seg for å skille lag med langsiktig trener Robert McCracken etter tapet mot Usyk i september i fjor. Han har siden forfremmet trener Angel Fernandez og knyttet til Garcia som har trent 14 verdensmestere inkludert sønnen i løpet av karrieren. Garcia reiste over f i USA i hemmelighet tidligere i år for å begynne Joshuas trening ved hans base i Loughborough University.

Det vil være andre gang Joshua har forberedt seg på hevn etter å ha klart å snu et nederlag mot Andy Ruiz Jr tilbake i 2019 da han vant i Midtøsten. En seier for den britiske stjernen kan få ham til å sette opp en megakamp med Tyson Fury som for øyeblikket venter på vinneren og kan bli det klar til å sette sin WBC-krone på spill i et ubestridt sammenstøt.



Garcia har imidlertid bekreftet at det ikke har vært snakk om en kamp med Fury før etter at noen hevn mot Usyk er tatt. 'Akkurat nå må vi gjøre oss klare for Usyk,' sa Garcia. 'Vi har ikke engang tatt opp Tyson Fury under leiren, en kamp med Tyson Fury ville selvfølgelig vært fantastisk om vi kunne komme oss gjennom Usyk.'

kylie jenner nå og da

Se Også: