'Gravid Barbie' som lar deg fjerne babyen, selges - og foreldrene er rasende

Barbie

Horoskopet Ditt For I Morgen

En til samlingen?



Fra Gymnastikk Barbie, til ridning Barbie, til Chelsea Barbie med sitt eget herskapshus i plast, vi trodde vi hadde sett alt. Inntil nå...



Kanskje den merkeligste til dags dato, en ny Barbie har truffet internett, med en stor babyhump som - vent på det - til og med følger med den egen flyttbare babyen.



tusenfryd boo pamela oliver

Fra begynnelsen er den gravide Barbie kledd i en fargerik kjole komplett med stor babyhump. Men når du løfter klærne, ser det ut til at du kan fjerne støtet og trekke ut en liten nyfødt baby.

Ikke din vanlige Barbie som er sikkert (Bilde: Amazon/VWH)

Et underholdt medlem av rabattforum Siste tilbud oppdaget den merkelige dukken på nettet i går, med mye publikum som var like fascinert av den rare plastfiguren.



En bruker som heter GirlieWhirlie kommenterte at 'det er litt skummelt', mens en annen som heter LianahKM sa 'det er fryktelig, burde ikke være for små barn'.

Det er tilsynelatende lærerikt (Bilde: Amazon/VWH)



Selv om det er tre forskjellige typer gravide Barbie å velge mellom, er det ingen informasjon om dette er en faktisk dukke i Mattel eller ikke.

Fin og realistisk som vanlig (Bilde: Amazon/VWH)

Den gode nyheten er at hvis du ønsker å hente en til din lille (kanskje for å lære dem om fuglene og biene, eller vise dem hva som skjer i mammas mage hvis du forventer), er de en absolutt handel.

hva betyr 62

Vil du kjøpe den? (Bilde: Amazon/VWH)

Koster en imponerende £ 2,48 på Amazon akkurat nå - pluss gratis levering - dette er en av de billigste Barbies vi noen gang har sett. Vi lurer på hvorfor ...

Og det ser ut til at Amazon ikke er de eneste som selger den merkelige dukken, med eBay også å ha en rekke 'familie' Barbies for grabs.

Høyeheler? Egentlig? (Bilde: Amazon/VWH)

Les mer

francesca abbott og ashley banjo
Slemme leker
Blasfemisk dukke Svær hund Foul-mouthed Thomas Slem Nintendo

For £ 7,44 kan du få dette seks stykke 'Educational family real gravid doll' sett, som inkluderer en gravid Barbie, Ken, dobbel vogn med to barn i, og selvfølgelig en flyttbar baby inne i mummiedukkenes mage.

Vi er ikke sikre på hvordan vi føler om dette ...

Se Også: