Love Islands Anna Vakili forlot så hjerteskjæret av Jordan Hames at hun er redd for kjærlighet

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Anna Vakili forlot så hjerteskjæret av Jordan Hames at hun er redd for kjærlighet(Bilde: ITV/Rex)



Anna Vakili sier hun ble forlatt så hjerteskjæret av Love Island beau Jordan Hames at hun er for redd for å komme inn i et annet forhold.



Reality -babyen ble ødelagt da kjæresten Jordan bekjente sine følelser for den nye jenta India Reynolds bare en dag etter at hun ba henne om å gjøre ting offisielt.



29-åringen innrømmer at hun hadde det 'vanskelig' i villaen, og sier Jordan har gjort henne mer forsiktig med mennene hun engasjerer seg med omverdenen.

Anna, som lanserer sin nye SIMMI London -skokolleksjon med søsteren Mandi i kveld, fortalte Solen : 'Jeg dater her og der, men jeg ser ikke etter noe alvorlig for øyeblikket.

Jordan knuste Annas hjerte (Bilde: ITV)



'Etter villaen og det som skjedde med meg, ønsket jeg å ta en pause fra den. Det var ikke den beste opplevelsen der. Det var tungt.

ser tallet 44

'Når noe sånt skjer med deg, gjør det deg alltid ekstra forsiktig. Det er en leksjon. '



Anna sa at det hun gjennomgikk med Jordan har gjort, er vanskeligere for henne å stole på folk, men at det ikke er en dårlig ting, siden det bidrar til å gjøre henne 'mer forsiktig med tegnene'.

Anna og søsteren Mandi lanserer en skokolleksjon sammen (Bilde: SIMMI SKO)

Anna konfronterer Jordan mens han chatter med India (Bilde: ITV)

Det kommer etter at Anna sa at hun ikke hadde invitert Molly-Mae Hague til lanseringsfesten i kveld.

Hun syntes å antyde at hun ikke har holdt kontakten med Molly da de ikke snakket i villaen, men Anna deltok på lanseringsfesten for Mollys PrettyLittleThing -samling forrige måned.

'Folk som ikke snakket inne, gjør det fortsatt ikke,' sa Anna til NEWSAM Online.

Jordan og Ferne liker buksene av hverandre (Bilde: Phil Lewis/SOPA Images/REX)

Les mer

britisk mann fengslet i Dubai
Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Men hun gikk raskt tilbake fra å navngi noen av sine andre øyboere og sa: 'Jeg mener, hvis jeg ikke snakker med noen, er det mest fordi vi bare er så opptatt av jobb.'

Og mens Anna kanskje ikke er klar til å gå videre ennå, har eksen hennes Jordan tilsynelatende funnet romantikk med den tidligere TOWIE -stjernen Ferne McCann.

De ble avbildet og kysset og forså hvor mye de likte hverandre da de deltok på NEWSAM's Animal Hero Awards.