Oscar Pistorius 'kvinner: Kjærligheten til Sør-Afrikas engangs mest kvalifiserte bachelor

Internasjonale Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Sør -Afrikas mest kvalifiserte bachelor kalte ekteskapet 'sannsynligvis en av de største tingene i verden.'



Oscar sa: Når jeg er 50, håper jeg å være gift med familie, hund og hvitt stakittgjerde rundt huset mitt.



Men for å få øye på Oscar må du være blond, blåøyet og nydelig - det gjorde ingen rolle hva du syntes om hunder eller gjerder.



Pistorius, kåret til den mest sexy mannen i Sør -Afrika og en av tidsskriftets tre største helter, har blitt knyttet til en rekke glamorøse kvinner, inkludert den russiske toppmodellen Anastassia Khozissova.

I tillegg til langvarige forhold ble Oscar romantisk knyttet til modellen og cheerleader Melissa Rom og kokken Chanelle du Plessis i Cape Town.

De som var så heldige å få oppmerksomheten hans den 14. februar, ble overøst med Valentinsdagens oppmerksomhet som mottok roser, ballonger og gaver.



Det var en rød bokstavdag i kalenderen hans, som den tragiske Reeva fortalte en blomsterhandler: Oscar elsker Valentinsdag.

Her ser vi på noen av kvinnene i livet hans, fra den uskyldige skoleguttforelskelsen til Reeva - beskrevet av hennes rugbystjerne -eks Francois Hougaard som en hurtigbilelskende gangsta.



Uten tvil ønsker Oscar at han hadde fulgt rådet fra sin nære venn, løpstrener Mike Azzie, som ba ham om å slå seg til ro med en vanlig Jane da Barbie -dukkene ville få ham i trøbbel.

Faryn Martin

Hans aller første kjærlighetsinteresse var Faryn. De gikk sammen på barneskolen, og han ble forelsket i henne pladask.

Oscar var åtte da hun ble den første mottakeren av en valentinsdag -rose fra ham.

Et år senere ble han involvert i sin første knyttnevekamp med en rival for hennes følelser.

Faryn er nå gift, med en rugbyspiller, og har fortsatt kontakt med Oscar.

Vicky miles

Vicky var kjæresten hans i tenårene som han datet gjennom sine tidlige herlighetsår.

england v skotsk kanal

Han møtte Vicky i 2004 da han organiserte en stor lunsjfest med vennen.

Oscar sa: 'Hver av oss måtte invitere ti personer som den andre ikke kjente, og han inviterte en jente som heter Vicky. Jeg ble slått ved første blikk.

ufc 251 starttid uk

Hun var vakker, sjarmerende og uvanlig. Vi slo det umiddelbart og snakket i flere timer, og senere på kvelden møtte jeg henne på et bål-kveldsfest. Vi var forelsket.'

Dobbeltamputerte løper Oscar Pistorius & apos; kjæresten, Vicky Miles, hjemme i Johannesburg, Sør -Afrika.

Vicky Miles: Hun og Pistorius datet da de var tenåringer (Bilde: Galbe.Com)

Paret var sammen i to år og Oscar innrømmer: 'Vi hadde et brennende forhold og rodde ofte. En sommer skiller seg ut for meg og demonstrerer dumheten i å reagere for raskt.

'Det var desember 2005, og jeg hadde bestemt meg for å bli med noen av vennene mine som ferierte i Durban, omtrent 650 kilometer fra Johannesburg.

'Vicky var i Johannesburg, men vi snakket ofte med hverandre. En kveld etter et usedvanlig ekkelt argument bestemte jeg meg for at det var absolutt nødvendig at jeg umiddelbart vendte tilbake til Johannesburg og inngikk fred.

Ignorerer min bedre dømmekraft, forlot jeg Durban klokken 03.00. Omtrent halvveis i reisen satte tretthet inn. Jeg burde ha trukket meg og sovet litt, men i stedet fortsatte jeg og selvfølgelig nikket av ved rattet.

Jeg våknet da bilen min brøytet inn i autovernet; den ene siden av bilen ble fullstendig ødelagt.

'Jeg hadde en virkelig heldig flukt. Atferden min var utilgivelig dum, og jeg angrer på den til i dag. For all brannen var Vicky og jeg veldig glade sammen. '

Et av hans lykkeligere minner med Vicky var Valentinsdag i 2006 da han gikk til adressen hennes mens alle sov, for å henge opp hundrevis av ballonger i hagen hennes.

Han sa: 'Når det var oppnådd, tok jeg en sprayboks og skrev kunstig:' Jeg elsker deg, Tiger på veien foran porten hennes. Den morgenen våknet hun overbevist om at jeg hadde glemt Valentinsdag bare for å åpne inngangsdøren hennes og oppdage min hyllest til henne.

Hun ble dypt rørt og ringte for å takke meg med gledestårer. '

Han sa etter at en nær venn døde i en trafikkulykke, ble han deprimert og Vicky tok det som en avvisning av henne. De ble skilt, men senere ble de sammen igjen en kort stund.

Oscar sa: 'Gud, familien min, vennene mine, kjæresten min og raske biler gjør meg glad. Du kan gjøre så mye du vil, men det vil alltid være vanskeligere hvis du ikke vandrer med Gud.

'Vicky og jeg har vært sammen siden skoletid. Vi tok en liten pause. Hun er fantastisk og støtter meg uten å engasjere meg for mye i friidretten min.

Snart var hun enda mindre involvert i livet hans, da de drev fra hverandre.

Jenna Edkins

Oscar begynte å date atten år gamle Jenna i 2008, og de var, med hennes ord, av og på i fem år.

jesy little mix vekttap

Etter arrestasjonen over Reevas død forsvarte Jenna Oscar, tvitret kjærlighet og støtte til Pistorius -familien og la til: Ikke en gang har han løftet en finger til meg eller fått meg til å frykte for livet mitt.

'Os er den kjærlige inspirerende personen vi kjenner ham til å være.'

Oscar har beskrevet sin eks som en 'herlig, søt, vakker jente med blondt hår og glitrende blå øyne'.

Han la til at Jenna og hans nye hjem i Silverwoods hadde kommet langt for å hjelpe meg med å føle meg mer stabil og forankret i livet mitt. '

Den sørafrikanske paralympiske friidrettsutøveren Oscar Pistorius poserer sammen med sin daværende kjæreste Jenna Edkins 22. august 2008 i Sør -Afrika.

& apos; Sweet natured & apos;: Pistorius begynte å se Jenna Edkins i 2008 (Bilde: Gallo Images)

Samantha Taylor

I løpet av 2012 daterte Pistorius markedsføringsstudent i Cape Town og deltidsmodellen Samantha.

Den fantastiske blondinen, da 18 år gammel, dukket opp med ham, som kjæresten hans, i det sørafrikanske TV -programmet Top Billing.

Det blanke livsstilsprogrammet fulgte paret på en glitrende ferie til Seychellene.

Sam Taylor

Oscar Pistorius og Samantha Taylor (Bilde: )

Oscar fortalte hvordan han møtte Sam gjennom en felles venn og sa: Hun er virkelig avslappet, og hun forstår noen av kravene jeg har. Hun er veldig omsorgsfull, og det gjør livet mitt mye lettere å være sammen med henne.

Sam sa: 'Han er mye moro og har så mye energi.'

Men kort tid etter Reevas død anklaget Samanthas mor, Trish Taylor, ham for å være hensynsløs med våpnene og etter rettssaken Samantha fortalte hvordan hun en gang gjemte pistolen sin etter at han fløy inn i et raseri.

Trsih Taylor påsto at Oscar hadde vist bortfall i dommen da han brukte pistolene sine rundt datteren hennes og sa: 'Jeg er så glad for at Sammy er i god behold og ute av klor på mannen.

Det var noen ganger det kunne ha gått galt med henne og pistolen hans i løpet av tiden de daterte.

Oscar er absolutt ikke det folk tror han er.

Det var referanse til at Oscar skjøt med pistolen gjennom taket på sportsbilen, en siktelse han ikke ble funnet skyldig i.

Reeva Steenkamp

Reeva Steenkamp Reeva Steenkamp Se galleri

Det nye ansiktet til kosmetikkgiganten Avon Sør -Afrika ble det nye ansiktet knyttet til Oscar i november 2012.

Juristutdannet Reeva ble først sett sammen med Oscar på en prisutdeling i Sør -Afrika, men hun hevdet at de bare var venner.

Oscars venn Justin Divaris fortalte hvordan han hadde introdusert Steenkamp og Pistorius på løpene på Kyalami samme dag, og sa at den umiddelbare forbindelsen mellom de to var så sterk at Oscar tok henne med til prisene den kvelden som sin date.

Da det ble klart at Oscar og Reeva var et par, slengte eks Samantha Taylor:

Oscar har en slik måte med kvinner. Hun er sannsynligvis ikke den eneste. '

Men Reeva fortalte venner at han behandlet henne som 'gull' og ville gifte seg med ham hvis han spurte.

Dager før hun døde ble hun sitert i en lokalavis om at Pistorius var en upåklagelig mann som alltid har sine beste på hjertet.

Og 1. februar twitret hun om Oscar: Han trenger absolutt ikke flere følgere ... han er vakker å se på og sier noen smarte ting også.

sainsburys vintilbud 2018

Hun antydet også at forholdet deres hadde blitt mer alvorlig og delte et fotografi av en designer brudekjole med meldingen: I & apos; m in LOVE.

Ironisk nok hadde Reeva kjempet mot vold i hjemmet.

Bare fire dager før hennes død, i kjølvannet av en beryktet voldtektssak i landet hennes, skrev hun: Jeg våknet i et lykkelig trygt hjem i morges. Ikke alle gjorde det. Si ifra mot voldtekt av enkeltpersoner i SA. RIP Anene Booysen. & Apos;

På Valentinsdag skulle hun ha snakket med skoleelever om saken, men det var ikke hennes første prioritet.

Hun hadde gledet seg til dagen med Oscar, og spurte 13. februar følgere på Twitter:

Hva har du i ermet for kjærligheten din i morgen ??? #bli oppspillt.

Se Også: