Mitt helvete med Oscar Pistorius: Se eks-kjæresten avsløre hvordan hun fryktet at Blade Runner ville drepe henne

Internasjonale Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Oscar Pistorius ’tidligere kjæreste har snakket om hennes skremmende forhold til den sinte og besittende paralympianeren.



Samantha Taylor sa at hun fryktet at han ville drepe henne og avslørte at hun en gang gjemte pistolen hans etter at han fløy inn i et raseri mot henne.



Pistorius, 27, ble klarert for drap i går, men han kan fortsatt bli fengslet i dag for å ha skutt sin modell kjæreste Reeva Steenkamp.



Og i forkant av dommen sa Samantha, 20,: Det kunne ha vært meg.

Følg oppdateringer fra retten mens dommeren avgir sin endelige dom her

Samantha sa at hun satt igjen med blåmerker og arr etter at Blade Runner bet og klemt henne, men hun ble også torturert psykisk av ham i løpet av det 18 måneder lange forholdet.



Sam Taylor

& apos; Lykkelig par & apos;: Samantha og Oscar

Hun sa: Oscar pleide å låse meg inne i huset sitt og deretter gå ut. Jeg hadde ikke mat, jeg kunne ikke komme meg ut. Det var farlig.



Han gikk ofte ut og sa at han bare ville være en time eller så og endte opp hele dagen eller natten. Jeg ville ikke høre fra ham hele natten, og telefonen ville være slått av.

Han sa at han gikk ut i en time, og neste dag, tre om morgenen, kjørte han hjem.

Sam Taylor

Pad: Hjem der han bodde med Reeva (Bilde: )

Hun beskrev også hvordan han en gang lot henne lamme av frykt da han brukte sin elskede Porsche som et våpen, og kjørte henne i opptil 200 km / t for å straffe henne.

Vår direkte dekning av dommen vil fortsette på fredag ​​her.

Pistorius skjøt Reeva, 29, på Valentinsdag 2013. Og siden det øyeblikket har Samantha hatt mareritt.

alice in vicar of dibley
Oscar Pistorius -dom: Dommer Thokozile Masipa avgir sin dom ved High Court i Pretoria etter mer enn 30 dagers overveielse Oscar Pistorius forlater Pretoria høyesterett etter å ha fått en uskyldig dom for drap på Reeva Steenkamp Se galleri

Gysende sa hun: Det som skjedde med Reeva Steenkamp kunne så lett ha skjedd meg. Jeg tror definitivt at det kunne vært meg - uten tvil - mange, mange, mange ganger.

Samantha møtte Pistorius første gang i 2010 da hun var 16 år og han var 23 på en rugby -kamp, ​​men de begynte ikke å date på et år til.

Når hun snakket om en prøvelse, sa hun: Han blir så sint, så sint at han ikke engang kan snakke.

Han prøvde å snøre ordene sine sammen, spyttet, ropte, grep. Det var forferdelig. Han pleide å bite meg mye, klemme meg i sinne og moro. Jeg hadde blåmerker og arr. Det var vondt.

hvor ofte bør du onanere
Sam Taylor

Bekymret: Sam med mamma Tricia (Bilde: Andy Stenning)

En annen gang rodde paret da han anklaget henne for å ha holdt på for en av eks-kjærestene.

Hun sa: Jeg var skikkelig redd. Han fikk meg til å stå på trappen og ropte på meg. Det var som om jeg var på det slemme trinnet.

Men en natt ble det så ille at hun trodde han skulle skyte henne hjemme i Pretoria, Sør -Afrika, med pistolen han senere skulle slå på Reeva.

Samantha sa: Jeg måtte gjemme pistolen hans, jeg var så redd for ham.

Vi hadde venner til middag, hjemme hos ham, og vi hadde alle drukket litt å drikke, men jeg tror han gikk for en den kvelden.

Han var på brennevin. Han flyttet alle sofaene og satte fyr på gulvet og danset rundt det.

'Det var et marmorgulv, og han brukte alkohol for å tenne det. Han skled og han fliset tann.

Men fordi han var så full at han trodde jeg hadde slått ham. Han begynte å skrike på meg.

'Han lette etter pistolen sin. Han sa at jeg var en tispe fordi jeg slo ham. 'Hva slags person er du? Din tispe. '

'Jeg følte meg truet. Begge gikk opp i sengen og jeg gikk litt foran ham. '

Sam Taylor

Forhold: Sam da hun datet Pistorius (Bilde: )

Hun fortsatte: Da jeg kom til rommet gjemte jeg pistolen hans, for jeg trodde virkelig at han ville bruke den.

Jeg gjemte det under sengen og visste at han ikke ville se der. Han beholdt pistolen, den som ble brukt på Reeva, på bordet hans eller ved protetiske ben på gulvet.

'Han sov til høyre i nærheten av vinduene, og han holdt aldri pistolen under sengen, slik han hevdet i uttalelsen.

Han fortsatte å fortelle meg at jeg var en tispe fordi leppen hans var kuttet, men jeg tror han skjønte at ting hadde gått for langt. Dagen etter dro paret til et bryllup.

pingvinvisning i 3d

Hun sa: Vi skyndte oss, og han skjønte ikke at han hadde forlatt pistolen sin hjemme, og han sa til meg ‘Herregud, hvor er pistolen min?’ Jeg fortalte ham hvorfor jeg hadde gjemt den.

Han beklaget ikke, men ønsket ikke å erkjenne det som hadde skjedd.

Sam Taylor

Joker: Pistorius klovner (Bilde: )

Pistorius ville forsvinne for netter med sprit, fest og prat med imponerende kvinner.

Men da paret var fra hverandre i lengre perioder, som da Oscar hadde friidrettsarrangementer i utlandet, brøt sjalusien hans ut.

Samantha sa: Sjalusien hans var veldig tøff. Han ringte mamma og pappa 10 ganger om dagen for å finne ut hvor jeg var. På en måned mottok jeg rundt 700 anrop.

Det var overdrevent. Hvis jeg ikke hadde svart på meldinger innen 30 sekunder, gjorde jeg noe galt.

Sam Taylor og Oscar Pistorius Se galleri

Hun mimet å ta en selfie og forklarte: Jeg måtte vise ham bilder 'se på meg i pyjamasen min - jeg er ikke ute! Se, jeg ser på TV, sitter med broren min. '

Han er en veldig usikker mann. Han ville ringe til alle tider. Jeg var til tider redd for ham fordi han hadde veldig dårlige sinne -problemer. Han var så besittende at han så gjennom telefonen min og fant et bilde fra lenge siden eller så på Facebook, og ble ofte ganske sint.

Det var fryktelig, når du er i et forhold, vil du at noen skal stole på deg. Han lot meg aldri sminke og ville få meg til å ta magen min ut.

'Hvis vi skulle gå ut, ville han bare gi meg noen minutter, så jeg ikke hadde tid til å gjøre meg klar.

Han likte ikke at jeg kledde meg ut og andre menn så på meg.

Skummel: Pistorius viser frem en pistol (Bilde: )

Samantha sa overalt Pistorius gikk pistolen hans gikk med ham - gjemt i buksene.

Hun slet også med å holde tritt med hans raskt skiftende personlighet - bytte fra søt og sjarmerende til hulkende og suicidal.

Hun sa: Han ville komme hjem til meg klokken 5 om morgenen full og vekke alle. Han hadde et temperament. Alle har en bryter inni seg, men da han gikk av kunne han ikke kontrollere det. Du må bare være rolig med ham. Ikke reagere på det.

Han ropte til meg for tilfeldige ting, som om kaffen hans ikke ble laget. Han ville bli sint på rare ting som egentlig ikke skulle komme til noen.

Han skrek og ropte mye på meg. Han har en ganske stygg munn.

I Pretoria høyesterett i går ble Pistorius fri for drap, men han kan fortsatt bli funnet skyldig i straffbart drap - tilsvarende mannedrap her.

910 engel nummer betydning

Samantha måtte vitne og har siden avslørt sin frustrasjon over å se ham ligge, lyve og lyve igjen i vitneboksen.

Hun var så opprørt at hun til og med twitret midt i rettssaken: Siste løgner du får fortelle. Det er bedre å gjøre det verdt det.

Hun sa: Da jeg ga bevis, stirret vi på hverandre hele tiden.

Jeg var bare så frustrert fordi han løy. Han var så flink til å lyve.

Blant familien min hadde vi alltid en spøk om at han har en annen personlighet hver dag. Den ene dagen var han en gangster, den neste dagen er han romantiker, deretter en racerfører og dagen etter Rambo med pistol. Vi pleide å si ‘hvem er du i dag?’.

Sam Taylor

Pet: Pistorius med hunden sin (Bilde: )

Når hun snakket om dagens truende dom, la hun til: Jeg har stor tro på dommeren, jeg er sikker på at avgjørelsen hun tar er god.

'Jeg visste ikke hva jeg kunne forvente - så mange mennesker har forutinntatte ideer. Det ser ut som dommeren går mot straffbart drap.

Se Også: